ALOITA NYT

Apteekki360 ja Nordic Fit Mama yhteistyöhön

Apteekki360 ja Nordic Fit Mama yhteistyöhön

Ilolla ilmoitamme, että olemme solmineet yhteistyösopimuksen Apteekki360:n kanssa. Molempien osapuolien tavoite on yhteistyön myötä tarjota asiakkailleen ja seuraajilleen entistä kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia tukevia palveluita. 

Alla Apteekki360:n perustajan, Tiina Vaitomaan (kuvassa yllä) ajatuksia ja apteekin mielenkiintoinen tarina.  

--

Apteekki360:n juuret ovat syvällä suomalaisten terveyden- ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Hakaniemessä apteekkitoimintaa on ollut jo vuodesta 1887 alkaen. Apteekkimme on Helsingin kahdeksanneksi vanhin apteekki ja ensimmäinen Pitkänsillan pohjoispuolelle perustettu apteekki. Toimintamme käynnistyi Linnunlaulussa 2.7.1887 ja silloin apteekin nimeksi annettiin Sörnäisten apteekki.

Vuonna 1909 apteekin nimi muuttui Hakaniemen apteekiksi ja se onkin sijainnut Hakaniemessä monissa eri paikoissa. Hakaniemen torin laitamilta apteekki muutti Ympyrätaloon vuonna 1968.

Apteekin toiminta keskeytyi 7.2.2013 sattuneen tulipalon ja mittavan vesivahingon takia. Lähes vuoden kiinniolon jälkeen Hakaniemen apteekki avautui Ympyrätalon apteekkina 3.2.2014 täysin uusitulla konseptilla ja moderneilla, asiakaslähtöisillä tiloilla. Uniikki konseptimme on tuonut meille tunnustusta ulkomaita myöten.

Vuonna 2019 oli taas muutoksen aika ja apteekki sai taas uuden nimen: Apteekki360 kuvaa erinomaisesti apteekin kokonaisvaltaista konseptia, joka keskittyy hyvinvoinnin lisäämiseen. Perinteisten lääkehoitojen tukena tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluja hyvinvoinnin tueksi. Erityisesti jalkaterapeutin, sairaanhoitajan ja kosmetologin palvelumme ovat olleet suosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

”Uskon vahvasti terveyden ja hyvinvoinnin lisäämisessä kokonaisvaltaiseen katsantokantaan. Ihminen on kokonaisuus ja jotta kokonaisuus olisi kunnossa niin kaikkia osa- alueita pitää huoltaa säännöllisesti.

Perustin Apteekki 360:n tukemaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämistä. Uudenlaisessa palvelukonseptissamme korostuu asiakkaan oma rooli hyvinvoinnin ja terveyden ylläpidossa. Uskonkin, että pystymme itse vaikuttamaan todella paljon terveyteen ja hyvinvointiimme. Toki lääkkeilläkin on paikkansa ja niitä tarvitaan, mutta aina kannattaa pitää mielessä myös muut mahdolliset keinot kokonaisuutta tukemaan. Meillä uuden ajan apteekissamme kehoa ja mieltä hoidetaan kokonaisuutena. Vasta kun terveyden kaikki osa-alueet ovat tasapainossa, voidaan puhua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. ”

Osana tätä kokonaisvaltaista hyvinvoinnin lisäämistä aloitamme yhteistyön Nordic Fit Maman kanssa. Heilläkin on ainutlaatuinen konsepti, joka tähtää hyvinvoinnin lisäämiseen. Uskomme, että yhdessä pystymme tuottamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluita matkalla kohti hyvinvointia!

Tulemme kertomaan lisää yhteistyöstämme lähiaikoina, joten pysy kuulolla!

Ystävällisin terveisin,

Tiina Vaitomaa
apteekkari
Apteekki360

 

Tutustu valmennuksiimme:

Katso kaikki valmennukset