Helpotusta arkeen ruokalaatikon avulla

kasvisruoat parempi arki venner-ruokalaatikot

Monessa perheessä on palattu lomien jälkeen arkeen kun koulut alkoivat. Mietimme Nordic Fit Mamalla keinoja miten helpottaa arkea tinkimättä hyvinvoinnista ja totesimme arjen ruuanlaiton olevan asia, jonka helpottamisesta ei ainakaan ole haittaa!

Parempi arki kuuluu kaikille ja siksi halusimme Back to Work kampanjassamme nostaa esiin suomalaisen start-up yrityksen Vennerin toimintaa. Haluamme Nordic Fit Mamalla nostaa esiin ja tukea hyvää tekeviä toimijoita ja Venner on tällainen. Venner on yhteiskunnallinen yritys joka tarjoaa uudenlaisen tavan auttaa suomalaisia vähävaraisia lapsiperheitä ravitsevan ruoan ja uusien taitojen avulla samalla kun itse opit uutta.

Mikä Venner ja miten voit Vennerin avulla auttaa lapsiperheitä?

Venner pyrkii toiminnallaan vastaamaan eriarvoisuuden kasvuun Suomessa. Vennerin ravitseva ruokakonsepti auttaa haavoittuvassa asemassa ja avun sekä uusien taitojen tarpeessa olevia suomalaisia lapsiperheitä. 

Venner auttaa avun tarpeessa olevia suomalaisia lapsiperheitä toimittamalla heille yhteistyökumppaneidensa kanssa terveellisiä Venner-ruokalaatikoita. Ruokalaatikot toimitetaan perheille kotiosoitteeseen ja ruokalaatikko sisältää raaka-aineet ja reseptit 4-6 hengen perheelle

  • seitsemään lämpimään kasvisateriaan
  • välipaloja
  • 2-3kg hedelmiä
  • oliiviöljyä
  • immuniteettia tukevaa D-vitamiinia

Voit olla mukana mahdollistamassa Vennerin toimintaa seuraavin tavoin:

  • Helpota arjen ruuanlaittoa liittymällä Vennerin keittiöön (9,90€/kk): saat reseptejä, ruokavideoita ja inspiraatiota ruuanlaittoon. Palvelun myyntitulot ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden ruoka-apuun Venner-ruokalaatikoiden muodossa! Syömällä hyvin autat myös muita syömään paremmin.
  • Tilaa sesonkiruokalaatikko kotiisi (69€ kotiinkuljetettuna). Saat sesongin mukaiset raaka-aineet kolmeen lämpimään ateriaan sekä neljänteen reseptiin, joka syntyy kekseliäästi muiden reseptien hävikkiaineksista! Mahdollistat samalla kolme ravitsevaa ruoka-annosta vähävaraisille perheille toimitettaviin ruokalaatikoihin.
  • Auta suoraan ostamalla Venner-ruokalaatikko tai sen osa luovutettavaksi apua tarvitsevalle Vennerin asiakasperheelle (15/45/90€).

Klikkaa Vennerin kauppaan!

Vastuullisuus osana Nordic Fit Maman toimintaa

Nordic Fit Mama on nyt mukana Vennerin joukoissa. Ohjaamme 5% Back to Work kampanjan tuotosta vähävaraisten perheiden Venner-ruokalaatikoihin. Lisäksi arvomme Back to Work kampanjan yhteydessä Vennerin Sesonkiruokalaatikon kotiin toimitettuna. 

”Nordic Fit Mama on perustettu tukemaan naisten terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman monelle naiselle mahdollisuus korkeatasoiseen valmennukseen helposti ja edullisesti, digitaalisesti. Filosofiaamme kuuluu oleellisesti myös tiedon jakaminen kaikille, siksi sivuiltamme löytyy kattavasti äitien hyvinvointiin liittyvää tietoa myös ilmaiseksi. Me tiedämme jokaisen äidin kokeman kuormituksen herkässä elämänvaiheessa ja siksi tavoitteemme on auttaa mahdollisimman montaa äitiä voimaan paremmin. Tällä on suuri vaikutus koko perheen hyvinvointiin. Vennerin konsepti tarjota parempaa ravitsemusta kaikille, niin apua tarvitsevalle kuin ostajalle on mahtava ja siksi halusimme lähteä mukaan vähentämään eriarvoisuutta ateria kerrallaan.”

Yhteistyö Vennerin kanssa perustuu jaettuihin arvoihin siitä, että parempi arki kuuluu kaikille. Arvomaailman lisäksi muita yhtymäkohtia ovat huikeat naisyrittäjät, all-female tiimit ja draivi viedä suomalaista yrittäjyyttä ja osaamista maailmalle. 

Julkaisimme Back to Work -kampanjan aikana myös Podcast jakson Vennerin perustajan Tuulia Järvisen kanssa, jossa keskustellaan mm. ravinnon merkityksestä terveydelle raskauden alusta lapsen kahteen ikävuoteen asti.

 

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje

Liity Nordic Fit Mama äitien yhteisöön. Saat kuukausittain  ajankohtaista tietoa äideille, treeni- ja ravintovinkkejä sekä rahanarvoisia etuja.  

Ei roskapostia. Emme koskaan anna tietojasi muualle.