🍁 SYYSALE 🍂 Kaikki valmennukset 69€ 🍂 Voimassa 4.10. asti 🍁

Mitä äiti todella toivoo joululahjaksi!

Uncategorized Dec 18, 2019

Teimme hieman tutkimusta siitä, mitä äidit todella toivovat joululahjaksi ja ei, listalta ei löydy hajuvesiä, koruja ja silkkiyöpaitoja – vaikkei niissäkään mitään vikaa ole.

 Mutta jos haluat todella ilahduttaa äitiä tänä jouluna, tutustu äitien todelliseen toivelistaan:

  1. Viikonloppu ihan omaa aikaa.

Varaa äidille viikonlopuksi  huone jostain mukavasta hotellista ja lupaa, ettette soita hänelle muussa kuin todellisessa hätätapauksessa.

Anna äidin nukkua, vetelehtiä, katsoa TV:tä, lukea ja olla tekemättä yhtään mitään. Anna hänelle yksi viikonloppu, jolloin hänen ei tarvitse tietää mitään eikä puhua kenellekään eikä etsiä kenenkään kadonneita tavaroita.

  1. Siivous

Palkkaa joku siivoamaan ja lähetä äiti siksi aikaa tekemään, mitä haluaa – vaikka jumppaamaan lantionpohjan lihaksiaan Nordic Fit Maman loistavien valmennusvideoiden avulla!

 Siivoaminen ei tietenkään ole äitien vastuulla mutta totuus on, että naiset edelleen kantavat kotitöistä suuremman vastuun kuin miehet. Todellinen (ja ilmainen!) kestolahja olisikin, jos perheessä kaikki osallistuivat huushollaamiseen tasapuolisesti!

  1. Deitti-ilta

Kumppani: kirjoita lastesi äidille kortti, jossa kutsut hänet viettämään romanttista deitti-iltaa. Anna lahjansaajan osallistua illan ohjelman suunnitteluun mutta keksi jotain itsekin. Satsaus parisuhteeseen on satsaus perherauhaan. Lasten todellinen koti on nimittäin vanhempien parisuhde.

  1. Aamiainen vuoteessa

 Miksi tuoda äidille kahvit sänkyyn vain äitienpäivänä? Tässä loistava lahjaidea vähän vanhemmille lapsille, joilta keittiöhommat jo sujuvat: lupaus valmistaa äidille aamiainen vaikka kerran viikossa. Reseptivinkkejä löydät Nordic Fit Maman sivuilta!

  1. Järjestä äidille lounastreffit ystävän kanssa

Perhe-elämä varsinkin pikkulapsiperheessä on niin kiivasta, ettei ystäville tahdo jäädä aikaa. Ota yhteyttä äidin hyvään ystävään ja järjestä lounastapaaminen tai lauantaibrunssi, jossa äiti saa kiireettä päivittää ystävänsä kanssa.

  1. Hieronta

Lasten kanniskelu, imettäminen ja tietokoneen ääressä kyyristely rasittavat lihaksia ja johtavat virheasentoihin. Hieronta on aina ihanaa. Muista myös Nordic Fit Maman verkkovalmennukset, joiden avulla äiti saa kroppansa kuntoon, helposti ja mukavasti.

  1. Lasten piirroksia kehystettyinä

 Kerää lastesi parhaat aikaansaannokset ja laita ne valmiskehyksiin. Lasten taide on piristävää ja kun se on näkyvillä (eikä pahvilaatikon pohjalla komerossa), on helpompi muistaa, miten luovia ja innostavia lapset ovat. Tämähän saattaa unohtua kiireessä ja erityisesti silloin, kun lapset ja vanhemmat kiukuttelevat toisilleen

  1. Perhevalokuva

 Varaa aika valokuvaajalta ja menkää potrettiin. Yhteiskuva on ihana muisto ja sellainen on kiva pitää vaikka työpöydällä, muistuttamassa, mikä on tärkeää. Vinkki: Valokuva-alan oppilaitoksesta saatat löytää lahjakkaan nuoren kuvaajan, jolla on virkistävä ote ja edulliset hinnat.

  1. Videokurssi

 Maailma on täynnä tietoa ja oppia ikä kaikki. Netti on räjäyttänyt itseopiskelun mahdollisuudet. Onko jotain, jota äiti on halunnut jo pitkään oppia? Tai haluaisiko hän saada vihdoin vatsalihaksensa tai lantionpohjansa kuntoon? Etsi aiheesta verkkokurssi, ja osta se hänelle. Lupaa myös, että annatte äidille on aikaa kurssin suorittamiseen!

  1. Yhteistä aikaa

Entisinä aikoina perheet kerääntyivät yhteen iltaisin ja vapaa-aikoina. Nyt on yhteinen aika usein kortilla. Luvatkaa äidille, että ainakin yhtenä iltana seuraavan vuoden ajan varaatte aikaa yhdessäoloon. Valmistakaa vaikka ateria yhdessä ja syökää se kaikessa rauhassa. Kännykät äänettömälle! Muistakaa myös tiskata yhdessä. Kertokaa toisillenne, mitä teille kuuluu. Ja uskokaa tai älkää: lapsista on mukavaa kuunnella tarinoita vanhempien ja isovanhempien elämästä. Nykynuoret tietävät usein enemmän julkkiksista kuin omista vanhemmistaan.

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.