Klikkaa ja kuuntele Kehtaanko kysyä? -podcastia 🎧

Joulun lahjatoiveet - äidit kertoo

Uncategorized Dec 09, 2020

Vuosi 2020 on ollut hyvin erikoinen ja aika haastava monille meille. Kysyimme äideiltä, mitä he toivoisivat joululahjaksi ja tulos oli ennalta-arvattava: aikaa läheisten kanssa ja rauhallista yhdessäoloa. Ja tietysti terveyttä ja korona-ajan pikaista päättymistä!

Tässä joidenkin äitien toiveita:

Just nyt toivon vaan kiireetöntä yhdessäoloa oman perheen kanssa. Valmiita jouluruokia, ei lahjoja kuin jälkikasvulle. Ja terveyttä kaikille!
-Äiti, 41

Ihonhoitotuotteita ja kylpylälahjakortin
-Äiti, 38

Omaa rauhaa.
-Äiti, 30

Jotain kaunista kotiin. Ja vähän omaa aikaa. 
-Äiti, 33

Että naapuri tois itsetehdyn joululeivän tai joulukukan. Että lapset olis vielä sen ikäisiä et ne tois tekemiään jouluaskarteluja koulusta kotiin. Että näkis tiernapoikien esityksen ( kauppakeskuksessa). Että pääsis seurakunnan joulumyyjäisiin hypistelemään mummojen kutomia sukkia.

Noi olis mulle mieluisia joululahjoja. Koen aattona avattavat paketit ainakin aikuisten kesken jotenkin ...banaaleilta. ymmärrän,et lapsille ne on tosi tärkeät.

Varmaan tää on sitä että parasta joulunajassa itselle on ison yhteisen juhlan kehkeytyminen.
-Äiti, 49

Silkkisen yöpaidan jossa on lyhyet hihat. Vähän yli polveen. Jokin pehmeä väri, ei kuvioita. Silkki paras kun hikoilee!
-Äiti, 52

No nyt ku ei oo saanu vuoteen hierontaa, nii sellanen lahjakortti ois tyttöä. Mut jos jotain yleismaailmallista niin se sama kuin mitä toivoin ekaluokkalaisena: Et kaikki maailman ihmiset ois onnellisia! Siihen vois lisätä myös eläimet ja kasvit. Jos ois näin, niin maailman ongelmat ois ratkaistu. Eikä ois koronaa!
-Äiti, 61

Mun paras lahja olisi, jos saisin halata mun lapsia. Eka kerta kun kaksi lapsista puuttuu joulupäydästä. Mutta huihai. Erilainen joulu. Pääasia, että on rakkautta rinnassa. Muuten hieronta, manikyyri, pedikyyri, mikä tahansa hemmottelulahjakortti. Pullo Dom Perignonia ja hyvä yllärikirja, jota en ole edes toivonut.
-Äiti, 61

Oon aina ollut kamalan huono keksimään... Kukkia, leikkokukkakimppuja. Sellasta mikä on kaunista ja kukat on. Ja että korona menis pois ja voisi tavata ihmisiä.
Äiti, 62

Tässä lisäksi Nordic Fit Maman lahjaehdotukset:

Kaunis vesipullo. Vedenjuonti on tärkeää hormonien, aineenvaihdunnan ja hyvinvoinnin kannalta. Kaunis vesipullo kannustaa ja muistuttaa vedenjuomisen tärkeydestä.

Silkkinen tyynyliina. Silkki estää hiuksia pörrööntymästä yön aikana. Osta vielä sulfaatittomia ja silikoonittomia shampoita ja hoitoaineita, niin kutrit pysyvät kauniina. 

Verkkokurssi.  Nyt, kun vietetään aikaa kotona, voi ajan käyttää hyödyksi opiskelemalla uusia taitoja.  Käy esimerkiksi Nordic Fit Maman sivuilla shoppaamassa ystävälle/ tyttärelle/äidille/vaimolle kurssi, josta hän saa uutta virtaa elämään.

Rengasvalo. Videopalavereista on tullut uutta normaalia ja se asettaa ulkonäköpaineita. Rengasvalo valaisee kasvot pehmeästi. 

Äänikirja- ja lukupalvelut. Lukeminen kannattaa aina ja nyt voi lukea kuuntelemalla. Kätevää! Osta lahjaksi muutama kuukausi äänikirjapalvelua, valinnanvaraa on mm. BookBeat, Storytel, Supla.

Ihanaa joulunodotusta!

Nordic Fit Mama -tiimi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.