ALOITA NYT

LEHDISTÖTIEDOTE: Äitien hyvinvointia Suomesta maailmalle

raskaus synnytyksen jälkeen

Suomen neuvolajärjestelmä sekä äitiysterveydenhuolto ovat huipputasoa ja lapsikuolleisuus pienimpiä maailmassa (lähde: tilastokeskus). Suomi on tunnettu maailmalla korkeatasoisesta koulutuksestaan sekä hyvinvointipalveluistaan ja pian osaamisestamme pääsevät nauttimaan myös äidit Suomen rajojen ulkopuolella.

Naisen keho käy raskauden aikana läpi suuria muutoksia. Synnytyksen jälkeen keho ei välttämättä automaattisesti palaudu ennalleen, vaan hyvin usein raskaus ja synnytys jättävät jälkensä naisen vartaloon. Lisäksi saattaa viedä aikaa tulla sinuiksi uuden elämäntilanteen kanssa.

Raskauden jälkeiseen kuntoutumiseen ja vauva-arkeen apua verkkopalvelusta

Tekes-rahoitteinen Nordic Fit Mama on raskausliikuntaan erikoistuneen Personal Trainerin, Riina Laaksosen kehittämä äitien verkkovalmennuskonsepti, jossa yhdistetään Suomen parhaat tiedot äitien valmentamisesta sekä innovatiivinen teknologiaosaaminen.

”Kaikki lähtee omista kokemuksistani ja vatsalihasten erkaantumasta, mitä kuntouttaessani tein kaikki mahdolliset virheet, mitä tehdä voi. Tämän vuoksi haluan nyt viedä tietoa mahdollisimman laajalle.”, sanoo Laaksonen.

Virtuaalivalmentaja tavoittaa missä tahansa

Suomessa äitejä on valmennettu verkossa jo kaksi vuotta, kansainvälisille markkinoille Nordic Fit Mama suuntaa isosti vuonna 2018. Suomessa valmennuksen kävijämäärät ovat kasvaneet jatkuvasti ja valmennus tavoittaa jo tuhansia äitejä. Virtuaalivalmentajan saa käyttöönsä missä ja milloin tahansa ja kannustus vauva-arjessa ja uudessa elämäntilanteessa on hyvin arvokasta.

”Olemme satsanneet paljon tuotekehitykseen ja saimmekin upean tunnustuksen valmennuksellemme ja suomalaiselle palvelumuotoilulle marraskuussa 2017, kun Nordic Fit Mamalle myönnettiin Design from Finland –merkki.”, kertoo Laaksonen. ”Nordic Fit Mama edustaa hienosti uusia toimialoja, joilla palvelumuotoilulla on luotu lisäarvoa niin yritykselle itselleen kuin erityisesti palvelun käyttäjille. On todella mahtavaa olla tukemassa innovatiivisia palveluita, joiden avulla on mahdollista viedä suomalaista huippuosaamista maailmalle”, toteaa merkkejä myöntävän Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala

”Nordic-lähestymistapa tuo esiin sekä Suomen luonnon, että maailman huipun äitiysterveydenhuoltomme. Kaikki kurssin videot ja kuvat on kuvattu luonnossa, luoden rauhallisen, ainutlaatuisen tunnelman koko kurssille. Tällä tavalla toteutettua valmennuskonseptia ei tällä hetkellä ole missään muualla maailmassa.”, kertoo Laaksonen.

** Lehdistötiedote julkaistiin 3.1.2018 ** 

 

Tutustu valmennuksiimme:

Katso kaikki valmennukset