ALOITA NYT

Lehdistötiedote: Nordic Fit Maman Riina Laaksonen voitti Nordic Startup Schoolin Best Startup palkinnon

riina

Nordic Fit Maman Riina Laaksonen voitti Nordic Startup Schoolin Best Startup palkinnon

Riina Laaksosen voitto ei tullut Nordic Fit Mama -tiimille yllätyksenä. Yrittäjäperheen kasvatti Riina on tunnettu periksiantamattomuudestaan ja kunnianhimostaan.  

“Yrittäjyys ei ole työtä. Se on osa minua”, Riina sanoo. Nordic Fit Mama on syntynyt hänen halustaan auttaa ihmisiä olemaan terveempiä ja voimaan paremmin. Hän tuntee vaikeuksienkin keskellä kiitollisuutta siitä, että hänellä on tähän mahdollisuus.

Nordic Startup School on Tampereella sijaitseva yrityskiihdyttämö, joka auttaa aloittavia yrityksiä kansainvälistymään. Kunnianhimoinen Riina lähti kiihdytykseen mukaan paitsi voittaakseen (häviäminen ei tullut kysymykseenkään) myös oppiakseen ja solmiakseen uusia yhteyksiä. Start up- maailma on tunnetusti hullunkiihkeä ja meno kiivasta. Menestyäkseen on oltava jatkuvasti perillä siitä, missä maailmalla mennään ja tässä ovat yrittäjäkollegoiden ja mentoreiden ideat ja näkökulmat todella arvokkaita.

”Ajattelin, että vaikka saisin vain yhden uuden ajatuksen, osallistuminen olisi ollut kaiken vaivan arvoista. Nordic Start Up- koulussa niitä ajatuksia tuli jatkuvasti”, Riina sanoo.

Kilpailun voitto kannustaa Riinaa ja koko Nordic Fit Mama -tiimiä maailmanvalloitukseen. Ensimmäisinä etappeina ovat Irlanti ja Kanada mutta koska Riinan missiona on auttaa niin monia äitejä kuin vain ikinä mahdollista, tulevana markkina-alueena on koko maailma.  

Lue artikkeli Nordic Startup Schoolista, siihen osallistuneista start upeista ja mahtavasta Demo Day:sta.

 

* Kuva: Mirella Mellonmaa

Tutustu valmennuksiimme:

Katso kaikki valmennukset