ALOITA NYT

Lehdistötiedote: Nordic Fit Mama mukaan kansainväliseen yrityshautomo-ohjelmaan

riina

Nordic Fit Mama mukaan kansainväliseen yrityshautomo-ohjelmaan

Nordic Fit Mama on yksi niistä 13 lupaavasta kansainvälisestä startupista, jotka valittiin Health Incubator Helsingin toiseen kolmivuotiseen ohjelmaan, joka alkaa tämän vuoden huhtikuussa. 

Health Incubator Helsinki on Helsingin Yliopiston ja Helsingin kaupungin yhteinen yrityshautomo-ohjelma, joka keskittyy ainoastaan terveysalaan. Tarkoituksena on tukea alan innovaatioita, tiedonsiirtoa tutkimuslaitosten ja yritysten välillä  sekä houkutella uusia yrittäjiä Helsinkiin. Ohjelma on Pohjoismaiden ainoa laatuaan.

Valintakriteerit olivat skaalautuvuus, innovatiivisuus ja tiimin omistautuneisuus. Myös kansainvälistysmisnäkymät olivat tärkeitä. 

Ohjelma alkaa tiimien kanssa käytävillä keskusteluilla. Health Incubator Helsinki tarjoaa kolmen vuoden aikana räätälöityä ja kattavaa yritysmentorointia, verkostoitumismahdollisuuksia ja modernin toimintaympäristön Terkko Health Clubilla, Meilahden sairaalakompleksin läheisyydessä. 

"Tämä on hieno juttu, sillä tällaisten hankkeiden kautta yleensä löytyy hyviä kontakteja ja lisäksi saa arvokasta mentorointia kokeneemmilta. Lisäksi muiden yrittäjien tuki ja sparraus on aina huikeaa", sanoo Nordic Fit Maman perustaja Riina Laaksonen. 

Edellinen kerta ja osallistuminen Nordic Statup School -kiihdyttämään toi voiton kiihdyttämön Demo Day -päivässä ja kuukauden maksetun oleskelun ja osallistumisen Capital Factory -kiihdyttämöön Austinissa, Texasissa. 

"Sekä Nordic Statup School -kiihdyttämöön osallistuminen että amerikanreissu olivat molemmat huikean tärkeitä etenemisen ja perspektiivin kannalta. Reissusta kertyi myös ennen kaikkea itseluottamusta. Globaalilla perspektiivillä meillä suomalaisilla on erinomainen teknologia- ja substanssiosaaminen.", kertoo Laaksonen. 

Lue lisää Health Incubator Helsingin sivuilta ja tutustu hautomoon valittuihin yrityksiin.  

 

Lisätietoja: 
Riina Laaksonen CEO
riina (a) nordicfitmama.fi
Nordic Fit Mama

 

Tutustu valmennuksiimme:

Katso kaikki valmennukset