ALOITA NYT

Nordic Fit Maman uusi operatiivinen johtaja esittäytyy

Olen Suski, Nordic Fit Maman COO, mutta ennen kaikkea äiti kolmelle lapselleni.

Olen tähän 42 vuoden ikään mennessä pelannut ammattilaisena koripalloa, työskennellyt Ulkoministeriössä kehitysyhteistyön parissa ja viime vuodet vetänyt perheyritystämme teknisen tukkukaupan alalla. Lisäksi olin viime vuonna mukana suomalaisen äitiysapplikaatio Layetten toiminnassa.

Nordic Fit Mama tekee mahtavaa työtä naisten hyvinvoinnin eteen. Yritys on rakentanut todella toimivan konseptin ja kykenee vastaamaan äitien tarpeisiin aidon lämpimällä otteella ja todennetusti toimivalla valmennuksella. Tekemisen arvot aitous, armollisuus ja intohimo ovat todellisuutta tässä työyhteisössä ja se välittyy myös ulkopuolelle.

Perehdytykseni uuteen työhön alkoi valmennuksilla ja kun aloitin pari viikkoa sitten juoksemisen pitkästä aikaa, numero kolmosen jälkeen vaivanneet selkäkivut ovat loistaneet poissaolollaan. Olen hyvällä tiellä tavoitteessani oman hyvinvoinnin parantamisessa.

Nordic Fit Mamalla saan johtaa upeita, eri ikäisiä ja kokemuksen omaavia naisia. Tulemme kehittämään palveluamme entistä toimivammaksi ja sen myötä tähtäämme osaamisemme vientiin myös maailmalle. Siten pääsemme edistämään entistä useamman naisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siksi olen täällä.

❤️ Suski