MAKSUTON juoksu-tietoisku 22.6. 🏃🏼‍♀️ Ilmoittaudu mukaan!

Onnea äideille, bonusäideille ja momaloille

USAn varapresidentti Kamala Harris´n uusperheessä on kaksi lasta varapresidentin edellisestä avioliitosta. Hän on siis bonusäiti.

Varapresidentillä ei ole biologisia lapsia, mutta hänet tunnetaan hyvin äidillisenä. Hän rakastaa lapsia ja hoitaa heitä ja viettää aikaansa heidän kanssaan mielellään.

Kamalaa kutsutaankin Momalaksi.

Meidänkin lähipiirissämme on Momala.

Hän on lasteni isän serkku, hyvin lapsirakas ja sydämellinen ihminen.

En osaa kuvata häntä lapsettomaksi, vaikkei hän ole synnyttänyt tai virallisesti adoptoinut yhtäkään.

Hänellähän on lapsia, useitakin ja eri osoitteissa. Hän on tärkeä paitsi näille lapsille, myös heidän vanhemmilleen.

Minä en varmasti olisi selvinnyt ilman omaa momalaamme.

Hän tuli aina avuksi, kun tarvitsin lastenhoitoapua. Hän oli aivan yhtä perillä pienen vauvan hoitamisesta kuin minäkin esikoisen saatuani. Ei minullakaan ollut vauvoista kokemusta.

Kun lapset, erityisesti kummityttärensä, kasvoi teiniksi, häntä tarvittiin edelleen.

Momalamme vei tyttäreni esimerkiksi rippileirille, koska tytärtäni pelotti. Momala on vuosien varrella vienyt häntä shoppailemaan ja sushille. He ovat käyneet baletissa ja matkoilla. Hän on osallistunut kaikkiin lastenjuhliimme ja rippijuhliin ja lakkiaisiin. Hän on ostanut monia monia lahjoja.

Ja saanut itse hyvin vähän.

Momala on yhä tärkeä nyt jo aikuiselle tyttärelleni, joka odottaa esikoistaan. Hänestä tulee varmasti tärkeä iso-momala tälle uudelle perheenlisäyksellemme.

Tänä äitienpäivänä toivoisin, että muistaisimme myös näitä momaloita. Heillekin voisi lähettää kortin. Antaa kukkia. Halata. Kiittää siitä, että he ovat osallistuneet lastemme elämään.

Hyvää äitienpäivää siis kaikille, jotka pitävät huolta niistä, jotka huolenpitoa tarvitsevat.

Se on juuri se, mikä tekee ihmisestä äidin.

Onko sinun elämässäsi Momala? Haluaisitko antaa hänelle lahjan? Ehdotamme Nordic Fit Maman 30-päivän treenihaastetta, jonka saa nyt äitien ja momaloiden päivän kunniaksi puoleen hintaan, 19,90 eurolla.

Käytä koodia MOMALA. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 9.5. saakka. Voit maksaa sen myös liikuntaseteleillä. Osta tästä Nordic Fit Mama 30 päivän treenihaaste

Kirjoittaja:
Kati Reijonen/ Nordic Fit Mama

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.