249,00 €

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Nordic Fit Mama KESÄEXTRA

Kaikki Nordic Fit Maman suositut treenivalmennukset pidennetyllä voimassaoloajalla (12 kk).


Paketti sisältää seuraavat valmennukset:

  • Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo®
  • Nordic Fit Mama 2 - Treeni, ravinto & hyvinvointi
  • Juoksuvalmennus
  • Challenge - 30pv treenihaaste
  • LISÄKSI SAAT: 6 kpl 30 min mittaisia bonustreenejä ja pääsyn suosittuun äitien treeniyhteisöön.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 💕


Maksu liikuntaedulla tai MobilePaylla.  

Jos haluat maksaa verkkopankin kautta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)nordicfitmama.fi niin saat ohjeet maksamiseen.  


Nordic Wellness Group Oy / Nordic Fit Mama on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2014.

Y-tunnus: 2657040-7
Kotipaikka: Helsinki

Emme koskaan luovuta tietojasi eteenpäin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi: info(at)nordicfitmama.fi 


 

"Tietäisivätpä kaikki äidit tästä"

Valmennukset ovat olleet todella hyviä! Tein ensin Kuntouta keskivartalon ja lisäksi vaunulenkkeilin ja hiihdin omatoimisesti talvella. Sen jälkeen tein sen 30 päivän treenijakson ja se oli ihan tosi hyvä kun sai lihaskuntoa lisää. Juoksuvalmennuksen tein nyt keväällä vasta(eli noin vuosi synnytyksen jälkeen) kun ei aiemmin tuntunut järkevältä ja kyllä kannatti odottaa. Nyt juoksu tuntuu parhaana päivänä helpolta ja olen tehnyt jo jopa tunnin lenkkejä pelkästään juosten. Tää oli mulle hyvä järjestys edetä, mulla tuntui vielä 8 kk synnytyksen jälkeen että lantionpohja ei ole valmis juoksuun. Imetys varmasti siihen osaltaan vaikutti kun niin kauan kesti palautua ja varmasti isolla raskausvatsalla ja melko isolla vauvalla oli osuutta siihen että palautuminen kesti ja en ollut lainkaan valmis juoksemaan vielä 6 kk synnytyksestä. Virtsankarkailua ei tosin juurikaan esiintyny mutta muuten ei tuntunut hyvältä juosta. Kiitos valmennuksista! Tästä osaan jatkaa omatoimista harjoittelua😊👍❤

- Alisa

Olen tykännyt kovasti valmennuksista! Tämä sopii täydellisesti hektiseen lapsiperhearkeen, kun harjoitukset on lyhyitä. Olen todella kiitollinen, että tällaista apua äideille on olemassa. Tietäisivätpä kaikki äidit tästä, lisää niin paljon hyvinvointia ja tuo kehoon juuri oikeanlaista tukea synnytyksen jälkeen.

- Kirsi R.