89,00 €

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

SUPERTARJOUS! Raskaana olevat & Nordic Fit Mama 1

*** ÄITIENPÄIVÄN SUPERTARJOUS:
kaksi valmennusta yhden hinnalla 89€ (norm. 178€)!  ***

Asiantuntijoiden suunnittelema kokonaisuus raskausajan hyvinvointiin sekä turvalliseen kehon kuntouttamiseen synnytyksen jälkeen. 

Valmennus raskaana oleville opettaa sinulle:

 • Millaisia muutoksia raskaus aiheuttaa kehossasi
 • Millä tavalla liikkua turvallisesti raskauden aikana
 • Saat ohjeita hyvään ravitsemukseen ja opit kuinka se vaikuttaa vauvasi kehitykseen
 • Opit aktivoimaan lantionpohjan lihaksesi ja tekemään harjoitteita ja vahvistamaan kehoasi siten, että lihakset ovat kunnossa synnytyksessä ja myös siitä palautuminen on vaivattomampaa
 • Opit helppoja kotihoitomenetelmiä raskauden aikaisten vaivojen hoitoon
 • Tietosi ja taitojesi lisääntyessä saat luottamusta tulevaa synnytystä kohtaan 

Kurssin tavoite on saada oman kehon hoitaminen ja kuuntelu luonnolliseksi osaksi arkea. Tavoitteena on myös lisätä tietämystä kehossa tapahtuvista muutoksista, sillä näin mielesikin on valmiimpi ottamaan muutokset ja tulevan synnytyksen rauhallisesti ja luottavaisena vastaan.

Myös lapsesi hyötyy liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta, joten itsellesi hyvää antamalla, annat parhaan mahdollisen kasvu- ja kehitysalustan myös tulevalle pienokaisellesi.

Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo:

 • Valmennuksen tavoitteena on lempeästi palauttaa voima ja tuki keskivartaloon raskauden ja synnytyksen jälkeen
 • Saat tuntuman vatsan- ja lantionpohjan lihaksiin
 • Saat apua vatsalihasten erkaumaan
 • Heität hyvästit pömppömahalle, selkävaivoille ja virtsankarkailulle
 • Aktivoit ja energisoit koko kehoa vain 10min päivittäisillä harjoituksilla!

Rakennamme vahvan tuen ja perustan keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa. Harjoitukset vievät aikaasi vain 10min/päivä ja teet ne missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 


*** Ostaessasi valmennukset, pääset aloittamaan Raskaana olevien valmennuksen samantien!

Halutessasi aloittaa Kuntouta keskivartalo -valmennuksen (synnytyksen jälkeen), riittää viesti osoitteeseen [email protected] ***


Huom! Voit maksaa myös liikuntaedulla

Meille käy maksuvälineinä Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak. 

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group Oy. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi Sinulle lähetetään paluupostissa linkit valmennuksiin.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:
Voit lähettää allekirjoitetut setelit ja tiedon minkä kurssin haluat ostaa postitse osoitteeseen:

Nordic Fit Mama
Riina Laaksonen
Purjeentekijänkuja 5 A 12
00210 Helsinki

Laita asiasta meiliä info(at)nordicfitmama.fi. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään linkki valmennukseen.

Palautteita valmennuksen käyneiltä naisilta:

“Vatsa on litistynyt ja seksielämä jatkanut palautumistaan. Keskivartalo tuntuu jämäkämmältä eikä vatsa enää pömpötä. Myös erkauma on lähes hävinnyt. Paljon positiivista näin lyhyessä ajassa! Kurssista sai myös hyvin uskoa siihen, että omaan hyvinvointiin on mahdollista panostaa pikkulapsiarjen keskellä eikä siihen välttämättä tarvita kovin suuria tekoja.”

“Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen! Sen avulla olen saanut paljon tärkeää tietoa ja voin jatkaa omatoimista harjoittelua ja kuntoutusta. Olen saanut paremman yhteyden lantionpohjaan, selkäkipu on helpottunut, ryhti suoristunut. Olen saanut hyvän rytmin harjoitteluun, koska kurssi huomioi hyvin pikkulapsiperheen haasteet ajankäytössä. Suuri kiitos! ”

“Kurssi oli itselleni suunnan muuttaja, suurimman muutoksen olen huomannut mielessäni. Laiska sohvalla löhöilijä on päässyt liikkeelle! :) Vaikka päivittäin tulee liikuttua lasten kanssa, on ihan eri asia treenata itseään varten. Lonkkavaivatkin ovat helpottaneet kun olen yrittänyt tsempata lasten kantamisten kanssa. Kiitos! <3 ”

“ Olen todella tyytyväinen! Pystyn aktivoimaan lantionpohjaa päivittäisissä toiminnoissa. Ja mikä parasta selkäni on ollut lähes kivuton puolitoista viikkoa. Ja se on kyllä vaikuttanut valtavasti elämänlaatuun ja omaan mielialaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen arjessa. ”

“Aivastaminen ei enää niin pelota, kun lantionpohjalihakset alkavat toimimaan. :) ”