135,00 €

Tue palautumistasi raskaudesta ja synnytyksestä ravinnon avulla. 
Osta lisäksi Imetysajan ravitsemus -60% alennuksella hintaan 11,50€!

Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo®

Valmennuksen tavoitteena on palauttaa voima ja tuki keskivartaloon lempeästi raskauden ja synnytyksen jälkeen. 

Valmennuksen opeilla:

  • Vahvistat vatsan ja lantionpohjan lihaksia.
  • Saat apua vatsalihasten erkaumaan.
  • Lisäät kehosi liikkuvuutta ja hoidat ja ehkäiset selkäjumeja. 
  • Aktivoit ja energisoit koko kehoa vain 10min päivittäisillä harjoituksilla!
  • BONUS: Pääset mukaan äitien yhteisöön, missä voit kysyä valmentajilta sekä tutustua muihin valmennuksia käyviin äiteihin.

Rakennamme vahvan tuen ja perustan keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa.

Valmennuksen materiaali on käytössäsi 6kk. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 💕


Maksu liikuntaedulla tai MobilePaylla.

Jos haluat maksaa verkkopankin kautta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info(at)nordicfitmama.fi niin saat ohjeet maksamiseen. 
 


Nordic Wellness Group Oy / Nordic Fit Mama on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2014.

Y-tunnus: 2657040-7
Kotipaikka: Helsinki

Emme koskaan luovuta tietojasi eteenpäin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi: info(at)nordicfitmama.fi


 

Palautteita valmennuksen käyneiltä naisilta:

Olen todella tyytyväinen Kuntouta keskivartalo -valmennukseen, kolmas viikko menossa. Selvä ero keskikropan vahvuudessa, ryhdissä ja lirahtelu on poissa jo nyt!

Vatsa on litistynyt ja seksielämä jatkanut palautumistaan. Keskivartalo tuntuu jämäkämmältä eikä vatsa enää pömpötä. Myös erkauma on lähes hävinnyt. Paljon positiivista näin lyhyessä ajassa! Valmennuksesta sai myös uskoa siihen, että omaan hyvinvointiin on mahdollista panostaa pikkulapsiarjen keskellä eikä siihen välttämättä tarvita kovin suuria tekoja.

Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen! Sen avulla olen saanut paljon tärkeää tietoa ja voin jatkaa omatoimista harjoittelua ja kuntoutusta. Olen saanut paremman yhteyden lantionpohjaan, selkäkipu on helpottunut, ryhti suoristunut. Olen saanut hyvän rytmin harjoitteluun, koska valmennus huomioi hyvin pikkulapsiperheen haasteet ajankäytössä. Suuri kiitos!

Kurssi oli itselleni suunnan muuttaja, suurimman muutoksen olen huomannut mielessäni. Laiska sohvalla löhöilijä on päässyt liikkeelle! :) Vaikka päivittäin tulee liikuttua lasten kanssa, on ihan eri asia treenata itseään varten. Lonkkavaivatkin ovat helpottaneet kun olen yrittänyt tsempata lasten kantamisten kanssa. Kiitos! <3

Olen todella tyytyväinen! Pystyn aktivoimaan lantionpohjaa päivittäisissä toiminnoissa. Ja mikä parasta selkäni on ollut lähes kivuton puolitoista viikkoa. Ja se on kyllä vaikuttanut valtavasti elämänlaatuun ja omaan mielialaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen arjessa.

Aivastaminen ei enää niin pelota, kun lantionpohjalihakset alkavat toimimaan. :)