169,00 €

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Palaudu synnytyksestä turvallisesti - Nordic Fit Mama 1 & 2

Yhteensä 12 viikon aikana palautetaan lempeästi ja nousujohteisesti voima ja tuki keskivartaloon raskauden ja synnytyksen jälkeen. Paketti sisältää Kuntouta keskivartalo® ja Treeni, ravinto ja hyvinvointi valmennukset.

Valmennukset etenevät asteittain harjoitusten edetessä pikkuhiljaa haastavammiksi. Harjoitukset teet helposti kotona ja aikaa tarvitset vain noin 10 min/päivä. Valmennusten aikana:

  • Vahvistat vatsan ja lantionpohjan lihaksia.
  • Kuntoutat vatsalihasten erkaumaa.
  • Lisäät kehoosi liikkuvuutta ja voimaa ja hoidat ja ehkäiset kehon kireyksiä ja mm. niska- ja selkäjumeja. 
  • Opit rauhoittumaan ja palautumaan.
  • Otat startin vauvakilojen karistamiselle pysyvillä muutoksilla ja terveellisellä ja herkullisella ruokavaliolla.
  • Lisäät tietämystäsi lantionpohjan vaikutuksesta seksielämään sekä parisuhteen hyvinvoinnista raskauden jälkeen. 

Valmennuksissa rakennetaan vahva tuki ja perusta keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa.

Valmennukset ovat käytössäsi 6kk. 

Voit maksaa myös liikuntaedulla

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 💕

 


Nordic Wellness Group Oy / Nordic Fit Mama on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2014.

Y-tunnus: 2657040-7
Kotipaikka: Helsinki

Emme koskaan luovuta tietojasi eteenpäin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi: info(at)nordicfitmama.fi


 

Palautteita valmennuksen käyneiltä naisilta:

Ihanaa aloittaa ohjattu treeni taas 😊 Kävin NFM 1&2 ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen, ja nyt toinen lapsi on puolivuotias. Kuvittelin että treenaisin itsenäisesti vanhoilla ohjeilla, mutta kyllä tämä pikkulapsiarki on niin hektistä, että ainakin minä tarvitsen joka päiväisen treenimuistutuksen 😄 Eikä tarvitse itse suunnitella miten etenee. Teette upeaa työtä!

Teija - palaava asiakas

Vatsa on litistynyt ja seksielämä jatkanut palautumistaan. Keskivartalo tuntuu jämäkämmältä eikä vatsa enää pömpötä. Myös erkauma on lähes hävinnyt. Paljon positiivista näin lyhyessä ajassa! Kurssista sai myös hyvin uskoa siihen, että omaan hyvinvointiin on mahdollista panostaa pikkulapsiarjen keskellä eikä siihen välttämättä tarvita kovin suuria tekoja.

Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen! Sen avulla olen saanut paljon tärkeää tietoa ja voin jatkaa omatoimista harjoittelua ja kuntoutusta. Olen saanut paremman yhteyden lantionpohjaan, selkäkipu on helpottunut, ryhti suoristunut. Olen saanut hyvän rytmin harjoitteluun, koska kurssi huomioi hyvin pikkulapsiperheen haasteet ajankäytössä. Suuri kiitos!

Kurssi oli itselleni suunnan muuttaja, suurimman muutoksen olen huomannut mielessäni. Laiska sohvalla löhöilijä on päässyt liikkeelle! :) Vaikka päivittäin tulee liikuttua lasten kanssa, on ihan eri asia treenata itseään varten. Lonkkavaivatkin ovat helpottaneet kun olen yrittänyt tsempata lasten kantamisten kanssa. Kiitos! <3

Olen todella tyytyväinen! Pystyn aktivoimaan lantionpohjaa päivittäisissä toiminnoissa. Ja mikä parasta selkäni on ollut lähes kivuton puolitoista viikkoa. Ja se on kyllä vaikuttanut valtavasti elämänlaatuun ja omaan mielialaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen arjessa.

Aivastaminen ei enää niin pelota, kun lantionpohjalihakset alkavat toimimaan. :)