99,00 €

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Palaudu synnytyksestä turvallisesti - Nordic Fit Mama 1 & 2

🍁 SYYSALE! 23.-26.9.2021 NFM1 + 2 valmennukset 99€ (norm. 149€) 🍁

Asiantuntijoiden suunnittelemat Nordic Fit Mama 1 ja 2 valmennukset kuntouttavat keskivartaloa ja koko kehoa turvallisesti ja  kokonaisvaltaisesti raskauden ja synnytyksen jälkeen. 

12 valmennusviikon aikana rakennamme vahvan tuen ja perustan keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa. Ja heitämme hyvästit lirahtelulle, pömppövatsalle ja selkävaivoille.

Valmennukset etenevät asteittain harjoitusten edetessä pikkuhiljaa haastavammiksi. Harjoitukset teet helposti kotona ja aikaa tarvitset vain noin 10 min/päivä.

Valmennusten aikana:

  • Kuntoutat lantionpohjan ja keskivartalon turvallisesti 
  • Lisäät voimaa ja kontrollia, sekä liikkuvuutta koko kehoon
  • Opit rauhoittumaan ja palautumaan sekä rentouttamaan lantionpohjaa
  • Otat startin vauvakilojen karistamiselle pysyvillä muutoksilla ja terveellisellä ja herkullisella ruokavaliolla
  • Lisäät tietämystäsi lantionpohjan vaikutuksesta seksielämään sekä parisuhteen hyvinvoinnista raskauden jälkeen


Huom! Voit maksaa myös liikuntaedulla

Meille käy maksuvälineinä Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak. 

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group Oy. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:
Voit lähettää allekirjoitetut setelit ja tiedon minkä kurssin haluat ostaa postitse osoitteeseen:

Nordic Fit Mama
Riina Laaksonen
Tunturipolku 6
95980 Ylläsjärvi

Laita asiasta meiliä info(at)nordicfitmama.fi. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään linkki valmennukseen.

Palautteita valmennuksen käyneiltä naisilta:

Vatsa on litistynyt ja seksielämä jatkanut palautumistaan. Keskivartalo tuntuu jämäkämmältä eikä vatsa enää pömpötä. Myös erkauma on lähes hävinnyt. Paljon positiivista näin lyhyessä ajassa! Kurssista sai myös hyvin uskoa siihen, että omaan hyvinvointiin on mahdollista panostaa pikkulapsiarjen keskellä eikä siihen välttämättä tarvita kovin suuria tekoja.

Olen ollut tosi tyytyväinen valmennukseen! Sen avulla olen saanut paljon tärkeää tietoa ja voin jatkaa omatoimista harjoittelua ja kuntoutusta. Olen saanut paremman yhteyden lantionpohjaan, selkäkipu on helpottunut, ryhti suoristunut. Olen saanut hyvän rytmin harjoitteluun, koska kurssi huomioi hyvin pikkulapsiperheen haasteet ajankäytössä. Suuri kiitos!

Kurssi oli itselleni suunnan muuttaja, suurimman muutoksen olen huomannut mielessäni. Laiska sohvalla löhöilijä on päässyt liikkeelle! :) Vaikka päivittäin tulee liikuttua lasten kanssa, on ihan eri asia treenata itseään varten. Lonkkavaivatkin ovat helpottaneet kun olen yrittänyt tsempata lasten kantamisten kanssa. Kiitos! <3

Olen todella tyytyväinen! Pystyn aktivoimaan lantionpohjaa päivittäisissä toiminnoissa. Ja mikä parasta selkäni on ollut lähes kivuton puolitoista viikkoa. Ja se on kyllä vaikuttanut valtavasti elämänlaatuun ja omaan mielialaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen arjessa.

Aivastaminen ei enää niin pelota, kun lantionpohjalihakset alkavat toimimaan. :)