199,00 €

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Palaudu synnytyksestä turvallisesti - Nordic Fit Mama 1 & 2

Yhteensä 12 viikon nousujohteinen kokonaisuus, jonka avulla palautat lempeästi ja turvallisesti voiman sekä tuen keskivartaloon raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Sisältää Kuntouta keskivartalo® ja Treeni, ravinto ja hyvinvointi -valmennukset.

Harjoitukset teet helposti ja vaivattomasti missä tahansa, aikaa tarvitset vain noin 10 min/päivä. Valmennusten aikana:

  • Vahvistat vatsan ja lantionpohjan lihaksia.
  • Kuntoutat vatsalihasten erkaumaa.
  • Lisäät kehoosi liikkuvuutta ja voimaa sekä hoidat ja ehkäiset kehon kireyksiä ja mm. niska- ja selkäjumeja. 
  • Opit rauhoittumaan ja palautumaan.
  • Otat startin vauvakilojen karistamiselle pysyvillä muutoksilla ja terveellisellä ja herkullisella ruokavaliolla.
  • Lisäät tietämystäsi lantionpohjan vaikutuksesta seksielämään sekä parisuhteen hyvinvoinnista raskauden jälkeen. 

Valmennuksissa rakennetaan vahva tuki ja perusta keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa.

Valmennukset ovat käytössäsi 6kk. 

Voit maksaa myös liikuntaedulla

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 💕

 


Nordic Wellness Group Oy / Nordic Fit Mama on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2014.

Y-tunnus: 2657040-7
Kotipaikka: Helsinki

Emme koskaan luovuta tietojasi eteenpäin. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi: info(at)nordicfitmama.fi


 

Palautteita valmennuksen käyneiltä naisilta:

Saavutin molemmat tavoitteeni! Toinen oli saada liikunta osaksi arkea ja saada siitä hyvää oloa, ei niinkään hakea laihtumista. Ja toinen oli itsetunnon parantuminen, ja se tuli mm. siitä että mietin nykyään ryhtiäni enemmän kuin ennen. Valmennuksissa tehdyn toiston kautta tietyt jutut ovat tulleet osaksi arkeani.

Sandra

Toisen lapsen jälkeen palautumisen eteen on joutunut tekemään enemmän töitä. 6 viikon Kuntouta keskivartalo -valmennuksen jälkeen ryhti sekä tuntuma lantionpohjassa ja keskivartalossa oli selkeästi parantunut. Olo oli kaikinpuolin ryhdikäämpi ja parempi. Ja lapsen perässä otetut pyrähdykset ei tuntuneet enää pelottavilta, että kohta lirahtaa. Treenit auttoivat jumeihin, paino ei pudonnut, mutta vyötäröltä lähti 4cm. Hyvin pienillä teoilla sai muutosta aikaan. Halusin jatkaa hyvin alkanutta matkaa ja aloitin Treeni, ravinto ja hyvinvointi -valmennuksen heti perään. Ensin raskaalta tuntuneet treenit alkoivat hetken päästä tuntua helpommilta, joten taas pienillä teoilla sai hyvää aikaan. Paino putosi hieman (-1,5kg) mutta vyötäröltä hävisi jälleen 5cm. Iso kiitos!

Ihanaa aloittaa ohjattu treeni taas! Kävin NFM 1&2 ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen ja nyt toinen lapsi on puolivuotias. Kuvittelin että treenaisin itsenäisesti vanhoilla ohjeilla, mutta kyllä tämä pikkulapsiarki on niin hektistä, että ainakin minä tarvitsen joka päiväisen treenimuistutuksen. 😄 Eikä tarvitse itse suunnitella miten etenee. Teette upeaa työtä!

Tästä on hyvä jatkaa liikkuvaa elämäntyyliä ja valmennusten ansiosta liikkuvuusharjoitukset jäivät säännölliseksi osaksi arkea. Suosittelen NFM1 & 2 -valmennuksia kaikille synnyttäneille naisille!

Vatsa on litistynyt ja seksielämä jatkanut palautumistaan. Keskivartalo tuntuu jämäkämmältä eikä vatsa enää pömpötä. Myös erkauma on lähes hävinnyt. Paljon positiivista näin lyhyessä ajassa! Valmennuksesta sai myös uskoa siihen, että omaan hyvinvointiin on mahdollista panostaa pikkulapsiarjen keskellä eikä siihen välttämättä tarvita kovin suuria tekoja.