Klikkaa ja kuuntele Kehtaanko kysyä? -podcastia 🎧

Nordic Fit Mama

Hei,

mun nimi on Riina Laaksonen ja olen äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja kolmen pojan äiti.  

Riina Laaksonen

Kun itse aloitin treenaamisen synnytysten jälkeen, tein useita virheitä liikkuessani ja tietämättäni pahensin raskaudesta aiheutunutta vatsalihasten erkaumaa. Treenasin liian kovaa ja tein liikkeitä väärällä tekniikalla. Vaikka kuinka harjoittelin, ongelmat kehossani vain lisääntyivät. Tästä syystä aloin perehtyä äitiysliikuntaan paremmin. 

Oli uskomatonta huomata, kuinka paljon pystyin auttamaan kehoani palautumisessa ja miten hyviä tuloksia saavutin, kun aloin harjoitella oikealla tavalla.  

Tämän oman kokemukseni innoittamana syntyi ensin Hyvinvointistudio LUPAUS ja myöhemmin Nordic Fit Mama; valmennukset ja äitien yhteisö, jonka tärkein tavoite on edistää kaikkien äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen.  

Tällä hetkellä Nordic Fit Mama tarjoaa kolme erilaista verkkovalmennusta; Raskaana olevat -kurssi äideiksi tuleville, Kuntouta keskivartalo -kurssi synnyttäneille ja tunnepuolta tukeva Tikapuut äitiyteen -tunnekurssi. Kaikille kursseille on helppo osallistua missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Olemme kehittäneet kaikki valmennuksemme yhteistyössä äitien kanssa ja minulle erittäin tärkeätä on, että kaikki antamamme ohjeet pohjautuvat tutkittuun ja oikeaksi havaittuun tietoon ja ovat useampien asiantuntijoiden tarkastamia ja hyväksi toteamia. 

Jo tuhannet naiset ovat saaneet apua Nordic Fit Maman valmennuksista. Tule sinäkin mukaan!

Terveisin,
Riina

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.