Puhdistuskuuri

Vahvistaa aineenvaihduntaa ja vastustuskykyä. Kevyempi olo, kirkkaampi ajatus ja heleämpi iho.  Toimiva vatsa ja hormonitoiminnan tasapainotus. Kesto 2 viikkoa. Hinta 29 euroa.

OSTA PUHDISTUSKUURI

2-viikon puhdistuskuuri

Onko olosi jumiutunut ja vatsasi toimii huonosti? Onko hormonitasapainosi sekaisin? Entä haluatko tehdä parempia valintoja ravinnon suhteen ja sitä kautta parantaa energiatasoasi, aineenvaihduntaa ja suoliston hyvinvointia? Suunnitteletko raskautta? Kehollasi on luontainen kyky puhdistautua. Saatamme kuitenkin välillä olla ylikuormittuneita esimerkiksi stressin vuoksi, jolloin kehon omia puhdistusprosesseja on hyvä tukea ja vahvistaa puhdistuskuurin avulla.

Puhdistuskuurin hyödyt:

Toimiva vatsa

Jopa 70% immuniteetistamme lähtee suolistosta. Suoliston bakteerikannan monipuolisuus ja terveys sekä miten nopeasti massaa liikkuu suoliston läpi, ovat oleellisia vatsan hyvinvoinnin kannalta. 

Kevyempi olo ja kirkkaampi ajatus

Puhdistuskuurin tärkein tehtävä on siivota kehomme soluja kemikaaleista ja muista kuona-aineista. Kun keho alkaa puhdistua ja kuonat lähtevät liikkeelle, energiataso nousee ja positiivisena sivutuotteena saattaa muutama kilokin tippua.

Heleämpi iho

Kuona-aineiden poistuessa kehosta, myös iho heleytyy. Ihon hyvinvointi kertoo suolistomme kunnosta ja sen ongelmat tai esim. ennenaikainen vanheneminen saattaa olla merkki jossain muualla kehossa sijaitsevasta epätasapainotilasta. 

Suunnitteletko raskautta?

Hedelmällisyyden kannalta on tärkeää, että syömme puhdasta ja prosessoimatonta ruokaa tarvittavien ravinteiden saamiseksi. Puhdistuskuurin jälkeen kehosi on valmiimpi ja puhtaampi tulevaa raskautta varten.

Kuurista lisätehoa kehon normaaliin puhdistautumiseen

Englanninkielinen sana detoxification eli detox tarkoittaa myrkyn poistamista. Tämä kehon luontainen ja välttämätön ominaisuus on ollut olemassa yhtä kauan kuin ihminen eli meillä on luontainen "orkesteri" kehossamme, joka puhdistaa itseään 24/7. Kehon omia puhdistusprosesseja on hyvä tukea optimaalisen terveyden saavuttamiseksi, sillä jatkuvasti lisääntyvän myrkkyrasituksen (ruoka, ilmansaasteet, kemikaalit ym.) lisäksi stressi vaikuttaa negatiivisesti kehomme toimintakykyyn.

Ihoon, maksaan, munuaisiin ja vatsaan liittyviin toimintoihin on omat puhdistavat menetelmänsä ja ruoka-aineensa, joihin lähdemme nyt yhdessä tutustumaan. Tämä kurssi auttaa sinua ymmärtämään kokonaisuutta puhtaiden elintapojen ympärillä ja saat työkaluja puhdistumiseen niin, että se onnistuu jatkossa ilman ohjaustakin. 

Nordic Fit Maman puhdistuskuuri ei ole paasto tai mehukuuri, mutta tulemme syömään kahden viikon ajan kevennetysti. Hormonitoiminnan tasapainotus on avainasemassa hyvään terveyteen. Liian rajoittunut ruokavalio voi itsessään johtaa hormonihäiriöihin, joten nyt ennen kaikkea rikastutetaan ruokavaliota karsimisen sijaan. 

Aloita puhdistuskuuri jo tänään!

Kevyempi ja energisempi olo jo 2 viikossa! Hinta 29 euroa.

Puhdistuskuurin sisältö

1. viikko
1. Kehon puhdistavat elimet
2. Vatsan toiminta
3. Uni ja puhdistuminen
4. Liikunta
5. Terveellisen ruoanlaiton perusteet

2. viikko
1. Kehon kuuntelu ja mielen detox
2. Aineenvaihdunnan kiihdyttäminen
3. Kodin ja ympäristön kemikaalit, muovit
4. Ateriarytmi
5. Puhdistuskuurin jälkeen
+extrateema: vapaaehtoiset ”Hifistelyvinkit” puhdistuskuurin tueksi.

Valmentaja Solja Kemppi

Kurssin ravintovalmentaja diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi on perehtynyt detoxiin laaja-alaisesti opintojensa ja eri puolilta maailmaa saadun kokemuksen kautta.

Solja on Terveysopisto Saluksesta valmistunut terveellisten elämäntapojen lähettiläs. Hän on omassa elämässään saanut avun muun muassa hormonaalisiin epätasapainotiloihin terveellisestä ravinnosta sekä hoitanut lapsen allergioita tasapainottavan ruokavalion avulla. Soljan intohimo on herkullisten ja hyvää tekevien reseptien ideointi ja kurssilla tullaankin näkemään paljon eri vaihtoehtoja sopivista puhdistavista, mutta yksinkertaisista ruoista. Solja uskoo vahvasti kehon ja mielen yhteyteen ja hän onkin nähnyt asiakastyössään kuinka kehon voidessa hyvin kirkastuu monesti mielikin.

”Olen kokenut jatkuvan puhdistumisen omassa elämässäni niin merkitykselliseksi, että käyn säännöllisesti erilaisilla puhdistuskuureilla eri puolilla maailmaa tai toteutan kuurin kotona. Olen oppinut vuosien mittaa tunnistamaan kehoni viestejä siitä, milloin puhdistuskuuri olisi paikallaan. Näitä tilanteita ovat muun muassa epäpuhdas iho, mielialan vaihtelut ja sokerihimo. Vaikka teemmekin tämän kahden viikon kuurin, sen pohjimmaisena ajatuksena on antaa eväitä kokonaisvaltaisesti puhtaampiin arjen valintoihin.” -Solja Kemppi

Monipuolinen reseptiikka ja selkeä ateriasuunnitelma

Soljan intohimo on herkullisten ja hyvää tekevien reseptien ideointi ja kurssilla tullaankin näkemään paljon eri vaihtoehtoja sopivista puhdistavista, mutta yksinkertaisista ruoista. Saat selkeän ateriasuunnitelman resepteineen. 

Aloita jo tänään!

Kevyempi olo ja heleämpi iho jo 2 viikossa! Hinta 29 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

En suosittele kurssia imettäville äideille. Näissä tilanteissa kehon toksiineja ei ole mielekästä keventää, sillä ne kulkeutuvat helposti sikiöön tai lapseen.

Kyllä voit. Kurssilla ei ole mitään ”pakkoruokia” eli jos olet allerginen tai jos jokin ruoka ei miellytä sinua, voit vaihtaa sen helposti toiseen. Löydämme varmasti yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot! Kerrothan erityisruokavaliosta ilmoittautumisesi yhteydessä, kiitos!

Suosittelen konsultoimaan hoitavaa lääkäriäsi ennen kurssille osallistumista. Lääkkeiden toksiinien kehosta liikkeelle lähtiessä on hyvä tehdä puhdistuskuuri lääkärin valvonnan alaisena tai toteuttaa vain monipuolisia ruokaohjeita.

Kurssilla syömme kevennetysti kuitenkin ilman, että nälkää tarvitsee nähdä. Kun keho alkaa puhdistua ja kuonat lähtevät liikkeelle saattaa positiivisena sivutuotteena olla muutaman kilon tippuminen.

Hormonihäiriöiden taustalla on monesti suolistohäiriöt ja verensokerin tasapainon ongelmat. Tasapainottamalla nämä saat avun myös sukuhormonien optimaaliseen toimintaan. Kurssi voi toimia hyvänä alkusysäyksenä kohti tulevaa raskautta.

Meille käy maksuvälineinä Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak. 

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:
Voit lähettää allekirjoitetut setelit ja tiedon minkä kurssin haluat ostaa postitse osoitteeseen:

Riina Laaksonen / Nordic Fit Mama
Purjeentekijänkuja 5 A
00210 Helsinki
Laita asiasta meiliä info(at)nordicfitmama.fi. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään linkki valmennukseen.

Kurssimateriaali on saatavilla 6 kk ostopäivästä. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle, jolloin kurssin materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.