Puhdistuskuuri - Nordic Fit Mama
15267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15267,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OTA KEVÄT VASTAAN KEVYESTI! PUHDISTUSKUURI ALKAA TAAS 14. TOUKOKUUTA 2018!

** TOUKOKUUN MYYNTI ON NYT PÄÄTTYNYT! **

Suunnitteletko raskautta? Onko olosi jumiutunut ja vatsasi toimii huonosti? Onko hormonitasapainosi sekaisin?

Miksi puhdistuskuuri on tärkeä ennen raskaaksi tuloa?

 

Nais- ja mieshormonimme edustavat vain pientä osaa koko kehon hormoniorkesterissa ja kaikkien hormonien tulee toimia yhteistyössä toimiakseen optimaalisesti. Hormonit rakentuvat syömästämme ravinnosta. Puhdas ruoka tasapainottaa verensokeria ja sitä kautta myös muuta hormonitoimintaa sekä parantaa ruoansulatusta.

 

Puhdistuskuuri sopii myös sinulle, joka haluat kiihdyttää aineenvaihduntaasi ja keventää oloasi. Hyvä ravitsemus ei ole pelkästään sitä, mitä syöt, vaan myös sitä, mitä et syö. Kurssilta saat paljon sekä kehoa että mieltä helliviä ruoanlaittovinkkejä ja reseptejä.

Kurssilla käydään monipuolisesti läpi eri teemoja, muun muassa maksan puhdistuminen ja sen toiminnan tukeminen. Vatsan toiminta liittyy olennaisesti hyvinvointiimme sekä hormonitoimintaamme, ja terveelliset ruoan valmistusmenetelmät ovat peruspilareita arjen jaksamisessa. Kurssin tavoite on antaa eväitä myös tulevaisuuteen, jotta arkesi valinnat olisivat mahdollisimman puhtaita ja hedelmällisyyttä edistäviä. Tältä kurssilta saat energiaa ja se on suunniteltu helpottamaan arkeasi!

Kun annamme elimistölle hetken aikaa hengähtää niin, että ruoansulatus ja vatsa saavat lepoa mahdollisimman hyvin sulavan ruoan muodossa, keholla on enemmän resursseja alkaa puhdistaa itseään sisältäpäin. Kurssilla opit valitsemaan kehoa ja mieltä helliviä ruokia, jotka tukevat kehon itseparanemisprosesseja.

 

Puhdistuskuuri antaa sinulle niin henkisesti kuin fyysisestikin energiaa. Kun eliminoimme myrkkyjä kehosta ja annamme sille sekä suolistobakteereille paljon tarvittavia ravinteita, usein ruokahimot vähentyvät automaattisesti.

 

Kurssin ravintovalmentaja diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi on perehtynyt detoxiin laaja-alaisesti opintojensa ja eri puolilta maailmaa saadun kokemuksen kautta.

 

Solja Kemppi on terveysopisto Saluksesta valmistunut terveellisten elämäntapojen lähettiläs. Hän on omassa elämässään saanut avun muun muassa hormonaalisiin epätasapainotiloihin terveellisestä ravinnosta sekä hoitanut lapsen allergioita tasapainottavan ruokavalion avulla. Soljan intohimo on herkullisten ja hyvää tekevien reseptien ideointi ja kurssilla tullaankin näkemään paljon eri vaihtoehtoja sopivista puhdistavista, mutta yksinkertaisista ruoista. Solja uskoo vahvasti kehon ja mielen yhteyteen ja hän onkin nähnyt asiakastyössään kuinka kehon voidessa hyvin kirkastuu monesti mielikin.

”Olen kokenut jatkuvan puhdistumisen omassa elämässäni niin merkitykselliseksi, että käyn säännöllisesti erilaisilla puhdistuskuureilla eri puolilla maailmaa tai toteutan kuurin kotona. Olen oppinut vuosien mittaa tunnistamaan kehoni viestejä siitä, milloin puhdistuskuuri olisi paikallaan. Näitä tilanteita ovat muun muassa epäpuhdas iho, mielialan vaihtelut ja sokerihimo. Vaikka teemmekin tämän kahden viikon kuurin, sen pohjimmaisena ajatuksena on antaa eväitä kokonaisvaltaisesti puhtaampiin arjen valintoihin.”

Kolme haastetta, joihin osallistuja saa avun kurssilta:

  • Kuinka valita puhtaasti arjessa ja ravintolassa
  • Jumiutuneelle aineenvaihdunnalle kyytiä ja vahvistusta vastustuskyvylle
  • Kehosi on valmiimpi tulevaan raskauteen

Kurssilla opit:

  • Käytännön vinkkejä puhtaaseen elämäntyyliin
  • Miksi verensokerin tasapainotus on niin tärkeää hedelmöittymisen kannalta
  • Vähentämään ympäristön kemikaalien kuormaa

Kurssin jälkeen:

  • Olosi on kevyempi ja ihosi heleämpi
  • Kehosi on valmiimpi ja puhtaampi tulevaa raskautta varten
  • Ajatus on selkeämpi ja mieli kirkkaampi

Olen Terveysopisto Saluksesta valmistunut diplomiravintoneuvoja, kahden lapsen äiti.

Tiedonjanoni ruoan parantavaan voimaan saa minut syttymään kerta toisensa jälkeen. Omakohtaista kokemusta minulla on toiminnallisten vatsavaivojen, hormonaalisen epätasapainon ja moniallergisen lapsen hoitamisesta ravinnon avulla. Uskon ruoassa kultaiseen keskitiehen: Kun pääsääntöisesti syö terveellisesti ja kehoa kuunnellen, voi välillä herkutella hyvällä omalla tunnolla.

Rakkaus ruokaan ja kokkaamisen ihanuus värittävät arkeani, tykkään laittaa sekä mieltä että vatsaa hellivää ruokaa koko perheelleni ja totuttaa lapsenikin uusiin makuihin pienestä pitäen. Lisäksi harrastan monipuolista liikuntaa, kuten kuntosalilla käyntiä, ulkoilua ja joogaa. Viime aikoina kehon ja mielen yhteys on kiinnostanut minua yhä enemmän ja uskonkin kehomme viestivän siitä, miten mielemme voi.

Solja Kemppi

 ** Puhdistuskuurin myynti on tällä hetkellä päättynyt **

 

Liittymällä sähköpostilistallemme saat ensimmäisten joukossa tietoa alkavista kursseista ja tapahtumista.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin saada kurssista apua raskauden suunnitteluun?

Hormonihäiriöiden taustalla on monesti suolistohäiriöt ja verensokerin tasapainon ongelmat. Tasapainottamalla nämä saat avun myös sukuhormonien optimaaliseen toimintaan. Kurssi voi toimia hyvänä alkusysäyksenä kohti tulevaa raskautta.

 

Laihdunko kurssilla?

Kurssilla syömme kevennetysti kuitenkin ilman, että nälkää tarvitsee nähdä. Kun keho alkaa puhdistua ja kuonat lähtevät liikkeelle saattaa positiivisena sivutuotteena olla muutaman kilon tippuminen.

 

Sairastan perussairautta. Voinko osallistua kurssille?

Suosittelen konsultoimaan hoitavaa lääkäriäsi ennen kurssille osallistumista. Lääkkeiden toksiinien kehosta liikkeelle lähtiessä on hyvä tehdä puhdistuskuuri lääkärin valvonnan alaisena tai toteuttaa vain monipuolisia ruokaohjeita.

 

Olen allerginen tai noudatan erikoisruokavaliota. Voinko osallistua kurssille?

Kyllä voit. Kurssilla ei ole mitään ”pakkoruokia” eli jos olet allerginen tai jos jokin ruoka ei miellytä sinua, voit vaihtaa sen helposti toiseen. Löydämme varmasti yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot! Kerrothan erityisruokavaliosta ilmoittautumisesi yhteydessä, kiitos!

 

Imetän lastani. Voinko osallistua kurssille?

En suosittele kurssia imettäville äideille. Näissä tilanteissa kehon toksiineja ei ole mielekästä keventää, sillä ne kulkeutuvat helposti sikiöön tai lapseen.

Kurssin käyneiden palautteita:

 

“Kurssissa oli parasta valmiiksi mietityt ruokalistat ja sen laajuus. Paljon asioita jää tästä arkeen, oli enemmän kuin hintansa arvoinen, suosittelen lämpimästi!”

 

“Puhdistuskuuri oli kokonaisvaltainen johdatus terveellisempään elämään.”

 

“Parasta kurssilla, oli valtava ja monipuolinen tiedon määrä, jota Solja jakoi kurssin aikana. Huomioon otettiin myös henkinen puoli, eikä vain se mitä suusta pistetään alas.”

 

“Nyt kahden viikon jälkeen olo hyvä ja virkeä, painokin pudonnut pari kiloa. Olo on energinen ja keveä, eikä mitään puhdistusoireita ole ollut. Voin täydestä sydämestä suositella tätä kurssia kenelle tahansa.”

 

“Kurssilla oli paljon hyviä ja hyödyllisiä juttuja, silti omalla kohdallani parasta oli sokerikoukusta irti pääseminen.”

 ** Puhdistuskuurin myynti on tällä hetkellä päättynyt **

 

Liittymällä sähköpostilistallemme saat ensimmäisten joukossa tietoa alkavista kursseista ja tapahtumista.