Tikapuut äitiyteen - miten suhtautua äitiyden herättämiin tunteisiin - Nordic Fit Mama
15469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15469,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

TIKAPUUT ÄITIYTEEN – MITEN SUHTAUTUA ÄITIYDEN HERÄTTÄMIIN TUNTEISIIN

UUSI KURSSI ALKAA 10.9.2018

Riittämättömyyden aika on ohi – kun tiedät toimivasi oikein, ja rakkaudesta käsin, tunnet olevasi riittävä.

Äitiys herättää tunteita, sillä tunteminen on luonnollista, yhtä luonnollista kuin äitiys. Meidän on antauduttava kaikille tunteillemme, jotta osaisimme tuntea empatiaa ja myötätuntoa, ja kohdata rakastavasti myös lapsemme tunteet. Tunteminen tekee meistä hyviä äitejä.

Jos olet lapsen syntymään asti ollut hillitty ja hallittu, ja olet tukahduttanut monia tunteitasi, voi lapsi olla todellinen shokki! Lapsi tuntee!

 

Sen lisäksi että lapsi tuntee, etkä aina ymmärrä mitä ja miksi lapsi tuntee, lapsi myös herättää sinussa niin paljon tunteita, ettet aina kestä niitä! Haluat pakoon, janoat omaa aikaa, taukoa kaikesta sisäisestä myllerryksestä. Järisyttävän alkukantainen rakkaus lasta kohtaan ihmetyttää, pelko vastuusta kauhistuttaa, syyllisyys tekeekö asiat oikein jähmettää, ylpeys lapsesta pakahduttaa ja häpeä siitä, ettei arki ole aina niin ruusuista lamauttaa.

 

Mitä kauemmin pusket tunteitasi vastaan, sen hankalampaa on olla äiti. Heti kun antaudut tunteillesi, niiden ei tarvitse enää puskea ja liikuttaa sinua niin voimakkaasti. Elämäsi ja myös lapsesi rauhoittuu.

 

Sinulla on vapaus valita – tunnetko tunteitasi vai tukahdutatko ne? Kun sallit tunteittesi johdattaa sinua, pysyt aina voimissasi. Jos tukahdutat tunteesi, pusket voimaasi vastaan.

Tunteille antautuminen voi olla pelottavaa, jos et tunnista mitä tunnet, etkä ymmärrä miksi niin tunnet. Kun opit ymmärtämään tikapuun eri tunnetasoja ja tunteittesi viestejä, uskallat antautua tuntemaan kaikkia tunteitasi. Näet ja koet jokaisella tikapuun tasolla ympäristösi eri tavalla, joten ymmärrys ja myötätunto itseäsi ja muita kohtaan lisääntyy. Osaat antaa itsellesi ja muille sitä mitä he tarvitsevat.

 

Ihmissuhteesi syvenevät ja olemuksesi keventyy, kun tunnet. Mielesi rauhoittuu ja alat kuulla intuitiosi äänen. Sisäinen maailmasi asettuu vapaasti virtaavien tunteiden myötä tasapainoon ja tämä heijastuu myös ulkoiseen maailmaasi. Stressitasosi laskee ja kaikenlainen draama menettää merkityksensä. Sinut valtaa rauha, ja se energia, jonka ennen käytit puskeaksesi tunteita, ihmisiä ja tapahtumia vastaan, vapautuu nyt innostukseen, luovuuteen ja rakkauteen.

Sinä saat luvan myös valita millainen äiti haluat olla, ja kurssin avulla saat ymmärrystä ja hyväksyntää juuri omalle tavallesi. Miksi kotiäitiys raastaa hermojasi ja haluat vain takaisin töihin, etkö rakastakaan lastasi? Miksi olet koko ajan ärtynyt, vaikka kaikki on ihan hyvin? Miksi syyllistyt joka asiasta tai esität iloista, vaikka haluaisit vain itkeä? Tunteiden syvyys määrittelee käyttäytymistäsi. Tikapuista saatavan ymmärryksen avulla sinulla on mahdollisuus päästä tasapainoon tunteittesi kanssa – nin, etteivät tunteet vie sinua, vaan niin, että sinä kuuntelet tunteitasi ja hallitset niitä.

Tunteet muuttavat kehon toimintaa

Tunteiden tunnistaminen on avain niiden hyväksymiseen

Tunteet vapautuvat aivoista sähkökemiallisina signaaleina ja virtaavat edelleen koko kehoon

Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen äidit herkistyvät emotionaalisesti

Tunteet tarttuvat

Entä jos suhtautuisimme tunteisiin suunnannäyttäjinä?

Kurssilla opit esimerkiksi:

  • Opit ymmärtämään tunteitasi sekä sitä, mistä ne johtuvat
  • Ymmärrys ja myötätunto itseäsi ja muita kohtaan lisääntyy
  • Ihmissuhteesi syvenevät
  • Mielesi rauhoittuu ja stressitasosi laskee
  • Pääset tasapainoon tunteidesi kanssa
  • Itsetuntemuksesi kasvaa, jolloin opit ymmärtämään paremmin myös ihmisiä ympärilläsi
  • Tunnistat elämän eri syklit sekä sen, missä juuri nyt olet

 

Näin se toimii: Heti kurssin maksettuasi saat sisäänpääsyn kurssille. Kurssi koostuu kolmesta osasta:

  1. Johdatus
  2. Puskemisen maailma ja
  3. Voiman maailma

Jokainen osa sisältää 6-8 moduulia, joissa jokaisessa on pohdittavaa sekä tehtäviä, jotka johdattavat sinua syvemmälle ymmärtämisen, tunteiden ja hyväksymisen ja ennen kaikkea äitiyden maailmaan! Kaikki osat aukeavat sinulle heti kurssille kirjauduttuasi ja voit tehdä ne omassa järjestyksessäsi. Kurssin osallistujille on oma Facebook-keskusteluryhmä, missä Tara Lange vierailee vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin ja saat myös muilta osallistujilta äitiydessä niin tärkeää kannustusta ja vertaistukea. Huomaat, että et olekaan kaikessa yksin. <3

Tikapuut äitiyteen -verkkovalmennuksen on suunnitellut Tara Lange, joka on tunnettu kirjailija ja luennoitsija, jonka intohimo on auttaa äitejä voimaan hyvin ja toteuttamaan oman näköistään äitiyttä. Tara on toiminut myös doulana ja hän on suosittu kouluttaja ja valmentaja.

“Olen tuonut oman elämäni ja kokemukseni esille avoimesti ja rohkeasti. Olen tehnyt suuren työn vihermehujen parissa ja auttanut vanhempia, joiden lapsilla on kroonisia sairauksia. Kaiken tämän olen tehnyt suurella sydämellä. Oppimisen ja tekemisen vauhti on ollut aikamoista!

Haluan työlläni edistää tunne-elämän ymmärrystä ja henkistä ja fyysistä tasapainoa.

Kun elämä yksinkertaistuu, on helpompi avata sydän itselle ja elämässä tapahtuvalle jatkuvalle muutokselle.”

Taran kirjoittamia, huippusuosittuja kirjoja ovat mm. Tikapuut rakkauteen ja Äitipeli – selviydy voittajana.

Tara Lange

Tikapuut tunteisiin -verkkovalmennus nyt ensimmäistä kertaa saatavilla!

Kurssi alkaa 10.9. mutta pääset käsiksi kaikkeen materiaaliin heti kurssin ostettuasi.

 Hinta 49€.

Me huolehdimme, rakastamme, hoidamme. Olemme raskaana, synnytämme, imetämme, ruokimme, kannamme, nostamme pystyyn, puhallamme, silitämme, kerromme satuja, opetamme elämää, pesemme pyykkiä ja olemme läsnä. Me muutamme maailmaa lastemme kautta. Olemme tärkeitä.

 

Pidetään huolta itsestämme, arvostetaan itseämme, ollaan ylpeitä kaikesta mitä teemme.

Tarasta sanottua:

“Tara sinä kurssin vetäjänä olet ainutlaatuinen. En voisi kuvitella saavani kenenkään muun kurssista näin paljoa. Sinulla on luontainen kyky kohdata jokainen osallistuja omalla yksilöllisellä tavalla, juuri sellaisella tavalla jota jokainen itse tarvitsee voidakseen edetä. Tarjoat aina arvokkaita näkökulmia, mutta et mielestäni painosta, vaan annat aina myös tarvittavaa tilaa tehdä omat ratkaisut.”

“Kiitos Tara, kun autat meitä muistamaan kuinka ainutlaatuisia ja rakastettavia me kaikki olemme ja jaat kokemustasi ja tietoa niin hersyvän hauskalla, aidolla, innostuneella ja sydämellisellä sekä ennen kaikkea maanläheisellä, mutta silti niin henkevällä tavalla. Tarjoat monenmoista apua ja lohtua niin käytännön asioihin kuin syvällisempiinkin pulmiin. Hoivaat sieluamme ja ravitset kehoamme.”

Tikapuut tunteisiin -verkkovalmennus nyt ensimmäistä kertaa saatavilla!

Kurssi alkaa 10.9. mutta pääset käsiksi kaikkeen materiaaliin heti kurssin ostettuasi.

 Hinta 49€.