Klikkaa Kehtaanko kysyä? podcastiin tästä 🎧

Vaihdevuodet LIVE webinaari

Aika: ma 28.9. klo 18.00
Webinaari on maksuton!

Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan tästä. Saat osallistumisohjeet sähköpostilla. Webinar on maksuton.

Vaihdevuosien tunnelista vapauteen!

ma 28.9. klo 18


Kirjailija Katariina Romppainen kuvaa YLEn dokumentissa “Menov*tunpaussi” (2019) “tunneliksi”, jonka läpi ryömitään suurella vaivalla, mutta jonka suulla odottaa uusi, ihana maisema. Sinne päästyään voi sitten huudahtaa, että “Jes, mä oon nyt vapaa, mä oon minä ja kaikki on mahdollista!”

Ohjelmassa:

  • Mitä vaihdevuodet tarkoittaa? Keskustelemme webinarissa vaihdevuosien eri vaiheista. Pre-, peri- ja post-menopaussista.
  • Miten voit helpottaa mahdollisia vaihdevuosioireita.
    Keskustelemme mm. hormonikorvaushoidoista ja miten elämäntavoilla voi vaikuttaa oireiden hallinnassa.
  • Puhumme liikunnasta ja keskitymme erityisesti lantionpohjan lihaksiin. Teemme webinaarin aikana muutamia lantionpohjanharjoituksia yhdessä. 
  • Tietoisuustaitojen ja meditoinnin on tutkimuksissa todettu olevan hyödyksi “menoaivoillle”.  Nämä aivoharjoitukset auttavat suhtautumaan asioihin rauhallisesti ja ilman draamaa. Säännöllisen meditoinnin on myös todettu parantavan unen laatua. Teemme webinaarissa yhdessä  lyhyen meditaatioharjoituksen.
  • Aikaa kysymyksille ja vastauksille.

Webinaarin pitää Nordic Fit Maman Vaihdevuodet valmennuksen valmentajat Kati Reijonen ja Riina Laaksonen. Webinaarin kesto on n. 1,5h. Lue Vaihdevuodet valmennuksestamme lisää täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.