BONUS: kirjan mukana saat suositun 4-vkon lantionpohjahaasteen!

ALOITA NYT

Nyt se on täällä!

Tästä me haaveilimme, tätä me suunnittelimme ja nyt me sen teimme! Äidin hyvinvointi on treenikirja, tietokirja, hyvinvointikirja ja ennenkaikkea halaus kaikille äideille. Tämä on kirja, jonka me olisimme halunneet lukea äideiksi tultuamme ja tässä se nyt on!

Toivomme, että viihdyt kirjamme parissa ja saat siitä voimaa, inspiraatiota, hyvää mieltä ja ennenkaikkea uskoa itseesi.

Hinta 29,90€

OSTA KIRJA

Riinalta & Katilta: 

"Olemme suunnitelleet tämän kirjan kirjoittamista vuosia. Nyt kun sen aika vihdoin tuli, vetäydyimme Ylläkselle Lapin rauhaan keräämään ajatuksiamme ja kirjoittamaan.

Kun takkatulen äärellä muistelimme omia synnytyskokemuksiamme, itku tuli molemmilta. Toisen ensimmäisestä synnytyksestä oli 10 vuotta, toisen 35, mutta kummankin haava oli yhä tuore.

Huomasimme, että emme olleet koskaan todella puhuneet kokemuksistamme. Ilmeisesti meille tapahtui se, mitä niin monelle synnytyksen jälkeen: elämä vauvan kanssa vei mukanaan ja muistot synnytyskokemuksistamme hautautuivat vähitellen iloon siitä, että meillä on lapsemme.

Mutta nyt, kun kokemuksiamme muistelimme, me molemmat toivoimme, että äidit saisivat paitsi synnyttäessään, myös raskausaikanaan ja synnytyksen jälkeen sen tuen, minkä he ansaitsivat ja jota ilman me tunsimme jääneemme. Tämä kirja on tarkoitettu juuri tähän tarpeeseen." 

-Ote kirjan esipuheesta

OSTA KIRJA

"Raskauden ja synnytyksen jälkeen äideillä on usein kiire palata entisiin mittoihinsa, harrastuksiinsa ja elämäntapoihinsa.
Toivoisin kuitenkin jokaisen naisen pysähtyvän ihastelemaan omaa, upeaa kehoaan, mikä on mahdollistanut kokonaan uuden ihmisen syntymän. Siihen pystymme vain me naiset ja meillä on iso syy olla kehollemme kiitollisia.
"

- Riina Laaksonen

Saat kirjastamme

Tutkitusti toimivat treeniohjeet

Kirja sisältää kiitetyn Kuntouta keskivartalo- valmennuksen treeniohjelman lisäksi helpot ohjeet moniin suosittuihin minitreeneihimme, kuten kuten äiti ja vauva -jumppaan, vaunutreeneihin ja palauttaviin sekä rentouttaviin liikkuvuusharjoituksiin.

Nämä lyhyet harjoitukset on helppo sovittaa kiireiseenkin arkeen.

apua virtsankarkailuun

Tukea äidiksi kasvamisessa

Kun lapsi syntyy, syntyy äitikin, sanoo äitien mielenterveyteen erikoistunut psykiatri Alexandra Sacks. Äitiys on matka ja opittavaa on koko ajan.

Kirjasta saat tietoa äidiksi tulemisen prosessista eli matreskenssista ja opit suhtautumaan tähän elämäsi herkimpään vaiheeseen lempeästi ja armollisesti. 

Keinoja palautumiseen

Jotta treenistä saa tuloksia, on palautumisen oltava kunnossa. Alipalautuminen ja uupuminen ovat hyvin yleistä äitien keskuudessa. Suomessa on maailman seitsemänneksi uupuneimmat vanhemmat ja siksi kirjassamme on paljon puhetta rentoutumisesta, rauhoittumisesta ja palautumisesta. Saat käytännöllisiä ohjeita rauhoittumiseen ja mielen hallintaan.

Halauksia

Lapsen saaminen on elämän suurimpia iloja mutta pelkkää päivänpaistetta vauva-aika ei ole. Yksinäisyys, parisuhdehaasteet, muuttunut keho ja kadoksissa oleva seksuaalisuus ovat uupumuksen lisäksi yleisiä.

Nordic Fit Mama on saanut kiitosta kokonaisvaltaisesta, ymmärtäväisestä ja armeliaasta suhtautumisestaan äitejä kohtaan. Kaikkia edellä mainittuja asioita käsitellään kirjassamme. 

OSTA KIRJA

"Me otamme äidin syliin ja sanomme, että sä olet hyvä, sä riität.

Saamme koko ajan palautetta, että se sävy, jolla äideille puhumme on tosi ihana ja kannustava."

BONUS 

Kun ostat kirjan kauttamme saat:

  • Kirjailija Riina Laaksosen omistuskirjoituksen.
  • Suositun 4 viikon lantionpohjahaasteen (arvo 19,90€).
    Haasteen aikana opit tunnistamaan, aktivoimaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihakset ja lisäksi harjoittamaan lantionpohjan kestovoimaa, maksimivoimaa ja nopeusvoimaa. Haasteen saat lunastettua kirjan mukana tulevan ohjeen avulla. 

KAUTTAMME ON SAATAVAVISSA KIRJOJA RAJOITETTU ERÄ, JOTEN TOIMI PIAN!