ALOITA NYT

Itsetuntemus on voimaa

Äitiys herättää tunteita, sillä tunteminen on luonnollista. Meidän on antauduttava kaikille tunteillemme, jotta osaisimme kohdata rakkaudella myös lapsemme tunteet. 
Tervetuloa matkalle kohti tietoisempaa ja kevyempää elämää! Hinta 29€.

LÄHDE MUKAAN

Tunne tunteesi ja voimaannu

Vahvista itsetuntemusta ja saa oivalluksia omasta tunnemaailmastasi.
Tikapuista saatavan ymmärryksen avulla sinulla on mahdollisuus päästä tasapainoon tunteittesi kanssa – niin, etteivät tunteet vie sinua, vaan niin, että sinä kuuntelet tunteitasi ja hallitset niitä.

Ota pieniä ja rohkeita askelia kohti omaa voimaasi, itseäsi ja tunteitasi kuunnellen. Valmentajanasi toimii Tara Lange.

 

 

"Mä olin tukahduttanut vaikka mitä tunteita ja äitiys oli mulle todella haastavaa. Sen vuoksi olen halunnut kehittää työkalun muille äideille, jotta tunteet tulisivat ymmärretyiksi ja elämä voisi olla kevyempää ja ymmärtäväisempää."
- Tara Lange

Aloita jo tänään!

Kun tiedät toimivasi rakkaudesta käsin, tunnet olevasi riittävä.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Tunnista egosi

Ego ulkoistaa kaiken mitä sinulle tapahtuu muiden syyksi ja näin estää sinua sisäistämästä elämän oppeja. Kun otat vastuun itsestäsi, ajatuksistasi ja sanoistasi, ja sisäistät kaiken, ylität egon ja otat voiman itsellesi.

apua virtsankarkailuun

Tunnista luontosi

Oletko tällä hetkellä luonnollisesti enemmän maskuliininen vai feminiininen. Feminiininen energia on luovaa, joustavaa, hoitavaa, huolehtivaa, vastaanottavaista, parantavaa ja tunnerikasta. Maskuliininen energia on logiikkaa, järjestelmällisyyttä, tekoja, ratkaisuja ja maalaisjärkeä.

Kuka sinua liikuttaa

Vaikka olisit kuinka jumissa, on perheelläsi ja varsinkin lapsillasi taito liikuttaa sinua. Monesti äitiyden myötä myös parisuhde haastaa, onhan sekin kokenut suuren muutoksen. Ei ole yhdentekevää, millaisten ihmisten kanssa vietät aikaasi ja olisi hyvä, että lähipiirisi koostuisi tasapainoisesti ihastuttavan ärsyttävistä haastajista sekä voimaa antavista ystävistä.

Tunteiden tikapuut

Kurssilla käydään läpi kaikki tunnetikapuiden tunteet: häpeä, syyllisyys, apatia, suru, himo, viha, ylpeys, rohkeus, neutraali, halukkuus, hyväksyntä, ymmärräys ja rakkaus. 

Riittämättömyyden aika äitinä on ohi

Äitiys herättää tunteita, sillä tunteminen on luonnollista, yhtä luonnollista kuin äitiys. Meidän on antauduttava kaikille tunteillemme, jotta osaisimme tuntea empatiaa ja myötätuntoa, ja kohdata rakastavasti myös lapsemme tunteet. Riittämättömyyden aika äitinä on ohi – kun tiedät toimivasi rakkaudesta käsin, tunnet olevasi riittävä.

Luonto on suunnitellut äitiyden uudeksi aluksi, suureksi itsetutkiskelun mahdollisuudeksi, voimauttamaan sinua ja valmistamaan sinusta rohkeata ja luottavaista esimerkkiä seuraavalle sukupolvelle. Äitiys on yhtä paljon ulkoista työtä lapsesi vuoksi – ruoanlaittoa, siivoamista ja pyykkäämistä, kuin sisäistä työtä itsesi ja lapsesi vuoksi – tuntemista, rajojen asettamista ja omien arvojen pohtimista.

Meidän on tarkoitus kasvaa ja kehittyä lapsemme rinnalla ja molemmat kasvattavat parhaassa tapauksessa toisiaan. Silloin äitiys ei ole vain yksipuolista raatamista toisen hyväksi, vaan se on tasapainoinen ja palkitseva ihmissuhde aikuisen ja lapsen välillä.

ALOITA NYT

Valmentajana Tara Lange

Naisten hyvinvointi on Taralle tärkeintä.  Hänen mielestään hyvinvointi lähtee itsetuntemuksesta. 

Tara Lange on kolmen lapsen äiti ja hän on työskennellyt äitien parissa pian 14 vuotta. Hän aloitti Bebes - äitiysliikkeessä, kuunnellen vanhempien tarpeita ja opiskellen intohimoisesti kaiken mahdollisen vanhemmuudesta. 

Entisenä suorittajana ja kontrollifriikkinä Tara on joutunut oppimaan elämänsä suurimmat läksyt kantapään kautta. Hänen tyttärensä sairastuminen vuonna 2014 sysäsi hänet uuteen alkuun - naisten voimaannuttajaksi. Tyttärensä paranemisen jälkeen hän lähti yrittäjäksi, perustaen Babyjoyn.

Tara aloitti synnytysdoulana, imetys- ja kantoliinatukihenkilönä sekä kotikäyntejä tekevänä post partum doulana. Toimitiloissaan Helsingissä hän pitiitsetuntemukseen keskittyviä Äiti&Vauva-ryhmiä, luennoi synnytyksestä, vauvan hoidosta ja joutilaasta vanhemmuudesta.  

Tänä päivänä Tara on kirjailija ja pitää voimaannuttavia naisten retriittejä ja luennoi edelleen ympäri Suomea tärkeiksi kokemistaan aiheista. 

ALOITA NYT
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten kurssi toimii?

Kurssimateriaali on jaoteltu neljään osaan. Kurssi alkaa perusteista, missä käsitellään egoa ja omaa luonnetta.  Tämän jälkeen on vuorossa Maalliset tunteet -osio, missä käsitellään kahdeksan eri tunnetta. Voima on aina sinussa -osio sisältää vielä kuusi tunnetta lisää. Tunteiden käsittelyn jälkeen on vielä yhteenveto-osio.

Kaikki kurssimateriaali on käytössäsi samantien ja voit edetä omassa tahdissasi. Toisinaan tunteiden käsittely nostaa pintaan asioita, joiden ääreen on hyvä pysähtyä hetkeksi. Toisinaan taas itsetuntemuksen kasvu vie mennessään ja kaiken haluaa käydä läpi kerralla, useampaan kertaan. 

Kurssi on suunniteltu läpikäytäväksi itsenäisesti ja voit edetä esimerkiksi yksi tunne / päivä kerrallaan. Jokaiseen tunteeseen liittyy herätteleviä kysymyksiä ja toisinaan pieniä tehtäviä, joille voit halutessasi varata päivästä pienen hetken omaa aikaa. 

Heitä hyvästit riittämättömyyden tunteelle!

Kun tiedät toimivasi rakkaudesta käsin, tunnet olevasi riittävä.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedulla tai MobilePaylla

  1. Etsi liikuntaetupalveluntarjoajan verkkopalvelusta käyttöpaikaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Tai maksa MobilePaylla.
  2. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi. 
  3. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu tai Edenredin MyEdenred-sovelluksella.