Kuuntele podcast: Seksi ja kehon muutokset synnytyksen jälkeen 🎧

Itsetuntemus on voimaa

Kurssilla opit helpon tikapuu-työkalun avulla nimeämään tunteesi ja tutkimaan tarpeitasi. Tervetuloa matkalle kohti tietoisempaa ja kevyempää elämää. Hinta 19,90 euroa.

OSTA VALMENNUS

TUNNE TUNTEESI JA VOIMAANNU!

Kurssilla on tarkoitus vahvistaa itsetuntemusta ja saada oivalluksia omasta tunnemaailmasta. Tikapuista saatavan ymmärryksen avulla sinulla on mahdollisuus päästä tasapainoon tunteittesi kanssa – niin, etteivät tunteet vie sinua, vaan niin, että sinä kuuntelet tunteitasi ja hallitset niitä. Ota pieniä ja rohkeita askelia kohti omaa voimaasi, itseäsi ja tunteitasi kuunnellen.

Tunnista egosi

Ego ulkoistaa kaiken mitä sinulle tapahtuu muiden syyksi ja näin estää sinua sisäistämästä elämän oppeja. Kun otat vastuun itsestäsi, ajatuksistasi ja sanoistasi, ja sisäistät kaiken, ylität egon ja otat voiman itsellesi.

Tunnista luontosi

Oletko tällä hetkellä luonnollisesti enemmän maskuliininen vai feminiininen. Feminiininen energia on luovaa, joustavaa, hoitavaa, huolehtivaa, vastaanottavaista, parantavaa ja tunnerikasta. Maskuliininen energia on logiikkaa, järjestelmällisyyttä, tekoja, ratkaisuja ja maalaisjärkeä.

Kuka sinua liikuttaa

Vaikka olisit kuinka jumissa, on perheelläsi ja varsinkin lapsillasi taito liikuttaa sinua. Monesti äitiyden myötä myös parisuhde haastaa, onhan sekin kokenut suuren muutoksen. Ei ole yhdentekevää, millaisten ihmisten kanssa vietät aikaasi ja olisi hyvä, että lähipiirisi koostuisi tasapainoisesti ihastuttavan ärsyttävistä haastajista sekä voimaa antavista ystävistä.

Tunteiden tikapuut

Kurssilla käydään läpi kaikki tunnetikapuiden tunteet: häpeä, syyllisyys, apatia, suru, himo, viha, ylpeys, rohkeus, neutraali, halukkuus, hyväksyntä, ymmärräys ja rakkaus. 

Riittämättömyyden aika äitinä on ohi!

Äitiys herättää tunteita, sillä tunteminen on luonnollista, yhtä luonnollista kuin äitiys. Meidän on antauduttava kaikille tunteillemme, jotta osaisimme tuntea empatiaa ja myötätuntoa, ja kohdata rakastavasti myös lapsemme tunteet. Riittämättömyyden aika äitinä on ohi – kun tiedät toimivasi rakkaudesta käsin, tunnet olevasi riittävä.

Luonto on suunnitellut äitiyden uudeksi aluksi, suureksi itsetutkiskelun mahdollisuudeksi, voimauttamaan sinua ja valmistamaan sinusta rohkeata ja luottavaista esimerkkiä seuraavalle sukupolvelle. Äitiys on yhtä paljon ulkoista työtä lapsesi vuoksi – ruoanlaittoa, siivoamista ja pyykkäämistä, kuin sisäistä työtä itsesi ja lapsesi vuoksi – tuntemista, rajojen asettamista ja omien arvojen pohtimista.

Meidän on tarkoitus kasvaa ja kehittyä lapsemme rinnalla ja molemmat kasvattavat parhaassa tapauksessa toisiaan. Silloin äitiys ei ole vain yksipuolista raatamista toisen hyväksi, vaan se on tasapainoinen ja palkitseva ihmissuhde aikuisen ja lapsen välillä.

Aloita kurssi jo tänään!

Itsetuntemus on voimaa. Hinta 19,90 euroa. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

VALMENTAJA TARA LANGE

Naisten hyvinvointi on Taralle tärkeintä. Hänen mielestään hyvinvointi lähtee itsetuntemuksesta. 

Tara Lange on kolmen lapsen äiti ja hän on työskennellyt äitien parissa pian 14 vuotta. Hän aloitti Bebes - äitiysliikkeessä, kuunnellen vanhempien tarpeita ja opiskellen intohimoisesti kaiken mahdollisen vanhemmuudesta. 

Entisenä suorittajana ja kontrollifriikkinä Tara on joutunut oppimaan elämänsä suurimmat läksyt kantapään kautta. Hänen tyttärensä sairastuminen vuonna 2014 sysäsi hänet uuteen alkuun - naisten voimaannuttajaksi. Tyttärensä paranemisen jälkeen hän lähti yrittäjäksi, perustaen Babyjoyn.

Tara aloitti synnytysdoulana, imetys- ja kantoliinatukihenkilönä sekä kotikäyntejä tekevänä post partum doulana. Toimitiloissaan Helsingissä hän piti kahdeksan viikon itsetuntemukseen keskittyviä Äiti&Vauva-ryhmiä, luennoi synnytyksestä, vauvan hoidosta ja joutilaasta vanhemmuudesta. Hän maahantoi Belly Bindeja ja teki niitä tunnetuksi Suomessa. Babyjoy lopetti toimintansa, kun Tara keskittyi kirjailijan uraansa.

Tara on kirjoittanut viisi kirjaa: Vihermehu, Äitipeli, Tikapuut rakkauteen ja Tikapuut rakkauteen tehtäväkirja sekä Ilman sinua ei olisi minua ja on mukana Lasten oppeja äideille-kirjassa. 

Nyt vuonna 2020 Tara pitää voimaannuttavia naisten retriittejä ja luennoi edelleen ympäri Suomea tärkeiksi kokemistaan aiheista. 

Kohti ymmärrystä

"Mä olin tukahduttanut vaikka mitä tunteita ja äitiys oli mulle todella haastavaa. Sen vuoksi olen halunnut kehittää työkalun muille äideille, jotta tunteet tulisivat ymmärretyiksi ja elämä voisi olla kevyempää ja ymmärtäväisempää."

 

Miten kurssi toimii

Kurssimateriaali on jaoteltu neljään osaan. Kurssi alkaa perusteista, missä käsitellään egoa ja omaa luonnetta.  Tämän jälkeen on vuorossa Maalliset tunteet -osio, missä käsitellään kahdeksan eri tunnetta. Voima on aina sinussa -osio sisältää vielä kuusi tunnetta lisää. Tunteiden käsittelyn jälkeen on vielä yhteenveto-osio.

Kaikki kurssimateriaali on käytössäsi samantien ja voit edetä omassa tahdissasi. Toisinaan tunteiden käsittely nostaa pintaan asioita, joiden ääreen on hyvä pysähtyä hetkeksi. Toisinaan taas itsetuntemuksen kasvu vie mennessään ja kaiken haluaa käydä läpi kerralla, useampaan kertaan. 

Kurssi on suunniteltu läpikäytäväksi itsenäisesti ja voit edetä esimerkiksi yksi tunne / päivä kerrallaan. Jokaiseen tunteeseen liittyy herätteleviä kysymyksiä ja toisinaan pieniä tehtäviä, joille halutessasi voit varata päivästä pienen hetken omaa aikaa. 

Heitä hyvästit riittämättömyyden tunteelle!

Itsetuntemus on voimaa. Hinta 19,90 euroa. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.