ALOITA NYT

Lantionpohjan treenihaaste

Neljän viikon haaste auttaa löytämään riittävän voiman sekä rentouden lantionpohjaan. Harjoitukset auttavat mm. selkäkipuihin, virtsankarkailuun ja laskeumien ennaltaehkäisyyn. 
Etuhinta 9,90€ (norm 19,90€)

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
 

Haastamme kaikki naiset treenaamaan lantionpohjan lihaksia neljän viikon ajaksi!

90% valmennuksiimme osallistuvista naisista kokee epätietoisuutta siitä miten lantionpohjan lihaksia tulisi harjoittaa.

Toisinaan myös vaivat saattavat johtua lantionpohjan kireyksistä eikä suinkaan lihasten voiman puutteesta. 

Neljän viikon haasteen aikana saat joka viikko viitenä päivänä (2 päivää levätään) ohjeet lantionpohjan harjoituksiin sekä rentoutukseen. Aikaa tarvitset vain 10 minuuttia päivittäin. Valmentajana toimii Nordic Fit Maman Riina Laaksonen.

Ota haaste vastaan ja pistetään yhdessä lantionpohja kuntoon! Haasta mukaan myös äitisi, siskot, ystävät ja työkaverit. ❤️

Koska lantionpohjan hyvinvointi kuuluu kaikille, tarjoamme haasteen aktiivisen vuoden alun kunniaksi etuhintaan 9,90€ (norm. 19,90€).

Osta nyt, paikkoja on rajoitetusti!

Ehdit mukaan haasteeseen vielä:

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Ota haaste vastaan!

Vain 10 min / päivä treeneillä toimivampi keho ja keskikroppa.
Treenihaasteen hinta 9,90€!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

“Oma kehonkuva on muuttunut entistä positiivisempaan suuntaan, kun ryhti on parempi.  Harjoitukset olivat juuri oikean pituisia kiireiseen lapsiperhearkeen. Haaste alkoi sopivan helpoista harjoitteista ja eteni haastavuudeltaan loppua kohti. Loistava haaste!” 

Lantionpohjan lihasten harjoituksilla voit saada apua moneen ikävään vaivaan:

apua virtsankarkailuun

Apua virtsankarkailuun

Kolmasosa hedelmällisessä iässä olevista kärsii virtsankarkailusta ja jopa 60% yli 60-vuotiaista. Asiaan voi onneksi kuitenkin vaikuttaa tarkoituksenmukaisilla harjoituksilla, nopeastikin ja jopa vuosia synnytyksen jälkeen!

Kaunis ryhti ja eroon selkäkivuista

Lantionpohjan lihakset yhdessä muiden keskivartalon lihasten kanssa mahdollistavat kauniin ryhdin. Samalla kun keskivartalo vahvistuu ja ryhti paranee, helpottavat usein myös selkäkivut.

Heikentynyt lantionpohja altistaa laskeumille

Laskeuma on tavallinen lantionpohjan ongelma, joka syntyy, kun esim. emättimen seinämän jokin kohta pullistuu enemmän kuin sen kuuluisi. Säännöllisellä lantionpohjan treenillä voit ehkäistä laskeumien syntymistä ja kuntouttaa jo olemassa olevia laskeumia.

Parempaa seksiä, kiitos!

Lantionpohjan lihakset, vatsan lihakset ja keskivartalon kunto liittyvät monella tapaa tyydyttävään seksielämään. Lantionpohjan kireys voi aiheuttaa mm. kipuja ja vaikuttaa tuntoherkkyyteen. 

Ota haaste vastaan!

Tuhannet eri ikäiset naiset ovat saaneet haasteesta apua oireisiinsa ja sen myötä pystyvät nyt nauttimaan arjesta paremmin. 
Treenihaasteen hinta 9,90€!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Treenihaaste sopii KAIKILLE NAISILLE, mutta on erityisen hyödyllinen sinulle, jos

  • Olet vastikään synnyttänyt tai raskaana. 
  • Kärsit virtsankarkailusta esim. yskiessä, aivastaessa tai juostessa.
  • Haluat vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja siten ehkäistä myöhemmässä vaiheessa iän mukanaan tuomia ongelmia, kuten virtsankarkailua ja laskeumia.
  • Kärsit liian kireästä lantionpohjasta ja sen tai stressin aiheuttamista mahdollisista kireyksistä muualla kehossa (vatsan alue, lantio, alaselkä, puremalihakset).
  • Seksi tuntuu välillä epämukavalta tai kivuliaalta.
  • Olet käynyt läpi sektiosynnytyksen, etkä oikein tiedä kuinka lähtisit kehoasi kuntouttamaan.

Haaste sopii kaikille naisille, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Olitpa vasta esikoisesi synnyttänyt TAI jo aikuisten lasten äiti TAI et koskaan synnyttänyt.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa lantionpohjan harjoituksia! 

KATSO MYÖS USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

“Täysi kymppi! Osaan nyt tehdä treeniä paremmin, oikeammalla tavalla sekä ymmärrän paremmin myös rentoutuksen tärkeyden!” 

72% haasteen käyneistä on päässyt eroon virtsankarkailusta tai vaiva väheni selkeästi

Jo yli 10 000 eri ikäistä ja -kuntoista naista on osallistunut lantionpohjan treenihaasteeseen.
Haasteen käyneet ovat saaneet apua virtsankarkailun lisäksi: 

✔️ ulosteen- ja ilman karkailuun,

✔️ niska-, hartia- ja selkäkipuihin,

✔️ alhaiseen mielialaan,

✔️ ryhtiongelmiin ja 

✔️ epämukavuuteen emättimen alueella. 

Ota haaste vastaan!

Vain 10 min / päivä treeneillä toimivampi keho ja keskikroppa.
Treenihaasteen hinta 9,90€! 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Haasteen käyneiden 
palautteita:

Olo tuntui vahvemmalta ja reippaammalta. Harjoitteet olivat helppoja niin, että kuka vaan pystyy ja ehtii ne tekemään. Riinan lempeä ja ymmärtävä ote asiaan 10+!

Pystyn käymään hölkällä ilman pelkoa virtsan karkaamisesta. Tunnen kroppani ja hallitsen sitä paremmin. Tämä oli hyvä haaste ja tarpeellinen. Toivottavasti tällaisen tehotreenin voisi tehdä kerran vuodessa.

Seksin aikana ei enää pelota että tulisi yllätysilmoja tai virtsankarkailua. Ja uskaltaa aivastaa! Parasta on ollut se että harjoitukset voi tehdä mihin aikaan päivästä vain tai kiireen sattuessa seuraavana päivänä. Eli täysin omaan tahtiin. Ohjeet on selkeät, videoista oli suuri apu. Erittäin loistava ja selkeä kokonaisuus. 

Hartiani eivät ole yhtä kipeät. Koen oloni ryhdikkäämmäksi. Parasta oli säännöllisyys ja se, ettei tarvitse miettiä mitä pitäisi treenata vaan tekee vaan.

Ei tarvinnut jännittää liikkuessa lirahtaako pissa. Virkeys ja lenkille lähtö on parantunut ja lenkit ovat pidentyneet. Liikkeet tehtiin rauhallisessa ohjauksessa ja rytmissä :)

Voi aivastaa turvallisin mielin. Edistys myös inspiroi pitämään itsestä ja omasta palautumisesta huolta. Parasta oli lempeä lähestymistapa ja sopivan lyhyet harjoitukset, jotta ne tulivat tehdyksi.

Ota haaste vastaan!

Ilmoittaudu mukaan pian. Paikkoja on rajoitetusti ja viime keväänä haaste myytiin loppuun! 
Treenihaasteen hinta 9,90€!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Valmentaja Riina Laaksonen

Valmentajana ja tukenasi koko haasteen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen.

Kaikki haasteen harjoitukset ovat myös Mehiläisen asiantuntijoiden hyväksymiä.

"Toistaiseksi ei ole olemassa leikkausta, joka voisi korjata heikon lantionpohjan, eli jumppa on must!"  Mehiläisen asiantuntija, gynekologi, Tuuli Soini muistuttaa.

“Ei virtsankarkailua = helpompi olo yleisesti, sekä huomasin suuren eron keskivartalon voiman kasvussa. Tuntuma omaan kehoon on paljon parempi, tunnen oloni voimakkaammaksi ja energisemmäksi.”

Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten treenihaaste toimii?

1. Haaste alkaa maanantaina 6.2.2023 jolloin ensimmäiset materiaalit avautuvat. Kirjauduttuasi haasteeseen, pääset valmennusalustalle, mistä kaikki materiaali löytyy. Täytettyäsi aloituskyselyn, pääset ensimmäisen viikon materiaaliin ja automaattiset muistutusviestit alkavat. 

2. Saat päivittäin (5 päivänä viikossa, 2 päivää levätään) sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä. Valmennuksessa on selkeät treeniohjeet, kuvina, videoina ja äänitiedostoina. Harjoitukset voit siis tehdä kätevästi videota katsoen tai kuunnellen.

3. Aikaa tarvitset vain noin 10 minuuttia / päivä, harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa arkeen. Voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 

4. Haasteen materiaalit ovat käytössäsi 2 kk ostosta, joten voit aina palata ohjeisiin ja käydä valmennusta läpi halutessasi myös omaan tahtiin.

Ota haaste vastaan!

Vain 10 min / päivä treeneillä toimivampi keho ja keskikroppa.
Treenihaasteen hinta 9,90€! 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Mehiläinen mukana haasteessa

Nordic Fit Mama ja lääkärikeskus Mehiläinen ovat toimineet yhteistyössä jo vuosia. Mehiläisen asiantuntijat; lääkärit, fysioterapeutit, seksuaalineuvoja ym. ovat mukana Nordic Fit Maman valmennuksissa, podcasteissa ja blogeissa. Ja myös lantionpohjan treenihaasteessa! 

Mehiläisen asiantuntijat kertovat haasteessa mm.

  • Lantionpohjan ja hengityksen yhteydestä.
  • Lantionpohjan kireydestä sekä antavat vinkkejä rentoutukseen. 
  • Gynekologi kertoo laskeumista. 
  • Virtsankarkailusta ja lantionpohjan lihasten treenin vaikutuksesta siihen. 

Usein kysytyt kysymykset