ALOITA NYT

Lantionpohjan treenihaaste

Neljän viikon haaste auttaa löytämään riittävän voiman sekä rentouden lantionpohjaan. Harjoitukset auttavat mm. selkäkipuihin, virtsankarkailuun ja laskeumien ennaltaehkäisyyn.
Hinta 19,90€. 

OSTA NYT
 

Haastamme kaikki naiset treenaamaan lantionpohjan lihaksia neljän viikon ajaksi!

90% valmennuksiimme osallistuvista naisista kokee epätietoisuutta siitä miten lantionpohjan lihaksia tulisi harjoittaa.

Toisinaan myös vaivat saattavat johtua lantionpohjan kireyksistä eikä suinkaan lihasten voiman puutteesta. 

Neljän viikon haasteen aikana saat joka viikko viitenä päivänä (2 päivää levätään) ohjeet lantionpohjan harjoituksiin sekä rentoutukseen. Aikaa tarvitset vain 10 minuuttia päivittäin. 

Ota haaste vastaan ja pistetään yhdessä lantionpohja kuntoon! Haasta mukaan myös äitisi, siskot, ystävät ja työkaverit. ❤️

BONUS: Fysioterapeuttien suunnittelemat, lantionpohjaa juoksuun valmistavat treenit & lihaskuntotreeni juoksijoille! 

Ota haaste vastaan!

Vain 10 min / päivä treeneillä toimivampi keho ja keskikroppa.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

“Oma kehonkuva on muuttunut entistä positiivisempaan suuntaan, kun ryhti on parempi.  Harjoitukset olivat juuri oikean pituisia kiireiseen lapsiperhearkeen. Haaste alkoi sopivan helpoista harjoitteista ja eteni haastavuudeltaan loppua kohti. Loistava haaste!” 

Lantionpohjan lihasten harjoituksilla voit saada apua moneen ikävään vaivaan:

apua virtsankarkailuun

Apua virtsankarkailuun

Kolmasosa hedelmällisessä iässä olevista kärsii virtsankarkailusta ja jopa 60% yli 60-vuotiaista. Asiaan voi onneksi kuitenkin vaikuttaa tarkoituksenmukaisilla harjoituksilla, nopeastikin ja jopa vuosia synnytyksen jälkeen!

Kaunis ryhti ja eroon selkäkivuista

Lantionpohjan lihakset yhdessä muiden keskivartalon lihasten kanssa mahdollistavat kauniin ryhdin. Samalla kun keskivartalo vahvistuu ja ryhti paranee, helpottavat usein myös selkäkivut.

Heikentynyt lantionpohja altistaa laskeumille

Laskeuma on tavallinen lantionpohjan ongelma, joka syntyy, kun esim. emättimen seinämän jokin kohta pullistuu enemmän kuin sen kuuluisi. Säännöllisellä lantionpohjan treenillä voit ehkäistä laskeumien syntymistä ja kuntouttaa jo olemassa olevia laskeumia.

Parempaa seksiä, kiitos!

Lantionpohjan lihakset, vatsan lihakset ja keskivartalon kunto liittyvät monella tapaa tyydyttävään seksielämään. Lantionpohjan kireys voi aiheuttaa mm. kipuja ja vaikuttaa tuntoherkkyyteen. 

Ota haaste vastaan!

Tuhannet eri ikäiset naiset ovat saaneet haasteesta apua oireisiinsa ja sen myötä pystyvät nyt nauttimaan arjesta paremmin. 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Treenihaaste sopii KAIKILLE NAISILLE, mutta on erityisen hyödyllinen sinulle, jos

  • Olet vastikään synnyttänyt tai raskaana. 
  • Kärsit virtsankarkailusta esim. yskiessä, aivastaessa tai juostessa.
  • Haluat vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja siten ehkäistä myöhemmässä vaiheessa iän mukanaan tuomia ongelmia, kuten virtsankarkailua ja laskeumia.
  • Kärsit liian kireästä lantionpohjasta ja sen tai stressin aiheuttamista mahdollisista kireyksistä muualla kehossa (vatsan alue, lantio, alaselkä, puremalihakset).
  • Seksi tuntuu välillä epämukavalta tai kivuliaalta.
  • Olet käynyt läpi sektiosynnytyksen, etkä oikein tiedä kuinka lähtisit kehoasi kuntouttamaan.

Haaste sopii kaikille naisille, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Olitpa vasta esikoisesi synnyttänyt TAI jo aikuisten lasten äiti TAI et koskaan synnyttänyt.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa lantionpohjan harjoituksia! 

KATSO MYÖS USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

“Täysi kymppi! Osaan nyt tehdä treeniä paremmin, oikeammalla tavalla sekä ymmärrän paremmin myös rentoutuksen tärkeyden!”

72% haasteen käyneistä on päässyt eroon virtsankarkailusta tai vaiva väheni selkeästi

Jo yli 14 000 eri ikäistä ja -kuntoista naista on osallistunut lantionpohjan treenihaasteeseen.
Haasteen käyneet ovat saaneet apua virtsankarkailun lisäksi: 

✔️ ulosteen- ja ilman karkailuun,

✔️ niska-, hartia- ja selkäkipuihin,

✔️ alhaiseen mielialaan,

✔️ ryhtiongelmiin ja 

✔️ epämukavuuteen emättimen alueella. 

Ota haaste vastaan!

Vain 10 min / päivä treeneillä toimivampi keho ja keskikroppa.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Valmentaja Riina Laaksonen

Valmentajana ja tukenasi koko haasteen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen.  

Kaikki haasteen harjoitukset ovat myös Mehiläisen asiantuntijoiden hyväksymiä.

"Toistaiseksi ei ole olemassa leikkausta, joka voisi korjata heikon lantionpohjan, eli jumppa on must!"  Mehiläisen asiantuntija, gynekologi, Tuuli Soini muistuttaa.  

“Ei virtsankarkailua = helpompi olo yleisesti, sekä huomasin suuren eron keskivartalon voiman kasvussa. Tuntuma omaan kehoon on paljon parempi, tunnen oloni voimakkaammaksi ja energisemmäksi.”

Ota haaste vastaan!

Ilmoittaudu mukaan pian. Paikkoja on rajoitetusti ja tammikuussa haaste myytiin loppuun! 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten treenihaaste toimii?

1. Kirjauduttuasi haasteeseen, pääset valmennusalustalle. Haasteen materiaalit avautuvat ma 27.5.2024. Täyttämällä aloituskyselyn pääset ensimmäisen viikon materiaaliin ja automaattiset muistutusviestit alkavat. 

2. Saat päivittäin (5 päivänä viikossa, 2 päivää levätään) sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä. Valmennuksessa on selkeät treeniohjeet, kuvina, videoina ja äänitiedostoina. Harjoitukset voit siis tehdä kätevästi videota katsoen tai kuunnellen.

3. Aikaa tarvitset vain 5-10 minuuttia / päivä, harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa arkeen. Voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 

4. Materiaalit ovat käytössäsi 2 kk haasteen alkamispäivästä, joten voit aina palata ohjeisiin ja käydä valmennusta läpi halutessasi myös omaan tahtiin.

Rentoutukset olivat ihania ja rentouttivat koko vartaloa! Kaiken kaikkiaan on nyt helpompi treenata kun tietää mitä on tekemässä.” 

Ota haaste vastaan!

Vain 10 min / päivä treeneillä toimivampi keho ja keskikroppa.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Usein kysytyt kysymykset