Nordic Fit Mama 2 – Treeni, ravinto & hyvinvointi

Tehokas 6-viikon treeniohjelma, ravintovinkkejä ja reseptejä.  Stressinhallintaa, rentoutusharjoituksia ja asiaa seksuaalisuudesta raskauden jälkeen. Jatkovalmennus Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo® valmennukselle.
Hinta: 89€

Osta valmennus

Haluaisitko jatkaa siitä mihin Nordic Fit Mama 1 valmennus jäi?

Valmennus sisältää vaativampaa keskivartaloa ja koko kehoa vahvistavaa treeniä, ravintovinkkejä, rentoutumisharjoituksia ja asiaa seksuaalisuudesta raskauden ja synnytyksen jälkeen. Saat myös hyvän startin vauvakilojen karistamiselle pysyvillä muutoksilla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Nordic Fit Mama 2 – treeni, ravinto ja hyvinvointi on 6-viikon jatkovalmennus Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo® -valmennukselle. 

HUOM! Voit osallistua Nordic Fit Mama 2 –valmennukseen, vaikka et Nordic Fit Mama 1 valmennusta olisi käynytkään, mikäli keskivartalosi on kunnossa ja voit tehdä jo haastavampaa treeniä.  

Nordic Fit Mama 2 -valmennus tarjoaa:

6-viikon treeniohjelma, tehokasta nousujohteista keskivartalotreeniä

Treeniohjelma sisältää keskivartaloa vahvistavia harjoituksia joissa keskivartalon lihasten toiminta integroidaan mukaan koko kehon liikkeeseen. Näin varmistetaan keskivartalon riittävä tuki arjen eri tilanteissa. Siirrymme nousujohteisesti rankempiin treeneihin vahvistaen koko kehon lihasvoimaa kokonaisvaltaisesti. Valmennuksen avulla llihaskuntoharjoitukset tulevat helposti ja vaivattomasti osaksi arkea. Ohjelma sisältää myös jumeja ehkäiseviä liikkuvuusharjoituksia.

apua virtsankarkailuun

Kolme reseptivihkoa  terveellisiä ruokaohjeita ja muita ravintovinkkejä

Pistämme ruokailuun liittyvät perusasiat kuntoon, eli rakennamme vankan pohjan terveyttä ja jaksamista tukevalle syömiselle. Monipuolisten, arjessa helposti toteutettavien reseptien avulla varmistamme, että syömisesi tukee jaksamistasi ja teet terveellisiä valintoja ruokien suhteen.

Rentoutusharjoituksia ja sisäistä rauhaa

Opi rentoutumaan ja ottamaan pieniä rauhoittumishetkiä kiireisen lapsiarjen keskellä. Säännölliset rentoutusharjoitukset laskevat stressitasoa ja lisäävät läsnäoloa. Mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on yhtä tärkeää kuin kehon, sillä nämä kaksi ovat yhteydessä toisiinsa. 

Asiaa seksuaalisuudesta  raskauden jälkeen

Kuinka seksuaalisuus muuttuu raskauden ja synnytyksen seurauksena? Keskustelemme mm. seksuaalisesta halusta ja sen puutteesta sekä siitä, millä tavalla näitä asioita olisi hyvä lähestyä. Seksuaaliterapeutti vinkkaa kuinka pitää lapsiarjessa huolta parisuhteesta ja säilyttää yhteys kumppaniin. Asiantuntijoidemme opastuksella osaat ottaa huomioon kehosi muutokset ja olla ymmärtäväinen ja lempeä sekä itseäsi että kumppaniasi kohtaan.

Eroon vauvakiloista, litteämpi vatsa ja hyvä ryhti

Raskausaikana kasvava vatsa muuttaa ryhtiä ja kehon painopistettä. Huono ryhti usein myös korostaa pömpöttävää mahaa. Keskivartalon kuntoutus, lihastasapaino ja säännöllinen huomion kiinnittäminen asentoihisi arjessa ovat keinoja saavuttaa kaunis ryhti. Saat myös hyvän startin vauvakilojen karistamiselle terveellisellä ruokavaliolla ja muutoksilla, jotka on helppo sisällyttää pysyviksi arkeen.

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€.  Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Osta valmennus

Yli 15 000 tyytyväistä äitiä!

Äidit antavat 4,8 / 5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eeva

"Treenit olivat parasta. Olen suositellut NFM2 valmennusta kaikille samassa elämäntilanteessa oleville ystävilleni, koska tässä toteutuu niin hienosti liikunnan yhdistäminen pikkulapsiarkeen. Niin monella on kaikki tai ei mitään-asenne liikunnan suhteen ja lyhyet treenit nähdään hyödyttöminä. Valmennus kuitenkin todistaa, ettei aina tarvitse treenata tuntia verenmaku suussa, vaan lyhyempi täsmätreenikin saa tuloksia aikaan. Tulen ehdottomasti hyödyntämään treeniohjelmia jatkossakin."

Anni

"Sain lapsen kannosta ja imetyksestä jumittuneet selän ja niska-hartiaseudun liikkeelle harjoitusten avulla. Ei ole särkenyt päätä enkä ole tarvinnut hierontaa. Parasta oli, kun joka päivä tuli tehtyä omaa hyvinvointia edistävää liikettä. Valmennuksen myötä huomasi myös sen, että kyllä on mahdollista puristaa ainakin pieni väli omalle treenille ja se myös kannattaa, koska olo on paljon parempi sen jälkeen. Minulla on 4,5kk lapsi ja olen tehnyt ensin NFM1 ja nyt NFM2 valmennuksen. Harjoitusten avulla olen onnistunut pitämään aktiivisesta elämäntavastani kiinni tässä aivan uudessa ja mullistavassa elämänvaiheessa ja saanut turvallisen alun treeneille. Itsenäisesti olisin varmasti lähtenyt aivan liian kovaa liikkeelle. Kiitos!"

Sara

"Hyviä juttuja oli että sai säännöllisen treenin taas osaksi hektistä arkea. Treenit olivat sopivan lyhyitä ja ne jaksoi tehdä vaikka energiat usein olikin vähissä. Vatsalihasten erkaumani pieneni NFM1:lla ja tällä NFM2:lla se katosi kokonaan! Myös lihaskunto ja liikkuvuus on parantunut ja näiden myötä niska- ja hartiakivut ovat vähentyneet." 

Lue lisää äitien kokemuksia

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Osta valmennus
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten valmennus toimii?

Valmennukseen osallistuminen on helppoa. 

1. Kirjauduttuasi valmennukseen, valmennus alkaa automaattisesti.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä. 5 päivänä viikossa (2 päivää levätään) saat selkeät treeniohjeet, kuvineen ja videoineen.

3. Vain noin 10-15 minuutin päivittäiset harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa vauva-arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kk valmennuksen aloittamisesta, joten voit aina palata ohjeisiin. Ja tehdä valmennusta omaan tahtiisi.

5. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle jolloin, treeniohjeet säilyvät sinulla aina.

Valmennus on saanut myös  Design from Finland -merkin. 

Valmennuksen valmentajat ja asiantuntijat

Riina Laaksonen

Valmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen

Pauliina Flang

Seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa keskustelemme mm. seksistä synnytyksen jälkeen ja siitä, kuinka olla yhtä aikaa nainen, kumppani ja äiti.

Anne Pasenius

Mehiläisen Seksuaalineuvoja ja terveydenhoitaja Anne Paseniuksen kanssa puhutaan kivusta ja sen vaikutuksista sekä seksuaalisesta haluttomuudesta.

Solja Kemppi

Diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi antaa ravintoneuvoja ja miten yksinkertaisilla valinnoilla voimme nostaa energiatasoa ja saada suolistoa toimimaan paremmin. 

Maria Rautava

Stressinhallintavalmentaja Maria Rautava ohjeistaa kuinka äitiyteen ja hektiseen elämään liittyvä stressi on mahdollista selättää.

Nordic Fit Mama 2 – Treeni, ravinto ja hyvinvointi

89 €

Jatkovalmennus Nordic Fit Mama 1:lle

  • 6-viikon nousujohteinen treeniohjelma (siirrymme haastavampiin harjoituksiin)
  • Kolme reseptikirjaa
  • Vaunutreeni (HIIT)
  • Tietoa seksuaalisuudesta raskauden ja synnytyksen jälkeen
  • Hengitys- ja palautumisharjoituksia
Osta valmennus

Nordic Fit Mama 1 & 2

149 €

Edullinen yhteishinta! kahden valmennuksen kokonaisuus sisältää

  • Nordic Fit Mama 1 valmennuksen sisältö: 6-viikon Kuntouta keskivartalo -treeniohjelma, kätilön osiot, reseptikirja, Imetysopas, Facebook-ryhmän tuki
  • Nordic Fit Mama 2 valmennuksen sisältö (kts. edellä)
Osta valmennuspaketti

Meillä käy myös liikuntaedut

Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi ja kerro minkä valmennuksen haluat ostaa. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu.

Hyvinvointikirjasto

Blogikirjoituksia ja artikkeleita äideille. Aiheina  mm. terveys, treeni, ravinto, synnytys, raskaus ja vauva-arki.

Treeniohjelma kotiin tai missä tahansa tehtäväksi

Jan 08, 2022

Tervetuloa onnellinen uusi vuosi 2022

Jan 01, 2022

Lukuiloa!

Dec 18, 2021

Pitääkö lantionpohjaa treenata hautaan asti?

Nov 25, 2021

Usein kysytyt kysymykset

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje. Saat viikoittain ajankohtaista tietoa läpsiperheille ja äideille, treeni- ja ravintovinkkejä sekä rahanarvoisia etuja.