ALOITA NYT

Nordic Fit Mama 2 – Treeni, ravinto & hyvinvointi

Tehokas, nousujohteinen treeniohjelma jolla vahvistat keskivartaloa ja koko kehoa.
Kesto 6 viikkoa. Hinta 99€.

BONUS: livetreenit joka torstai klo 13.15-13.45.

ALOITA NYT

Haluaisitko jatkaa siitä mihin Nordic Fit Mama 1 valmennus jäi?

Valmennus sisältää vaativampaa keskivartaloa ja koko kehoa vahvistavaa treeniä, ravintovinkkejä, rentoutumisharjoituksia ja asiaa seksuaalisuudesta raskauden ja synnytyksen jälkeen. Saat myös hyvän startin vauvakilojen karistamiselle pysyvillä muutoksilla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Nordic Fit Mama 2 – treeni, ravinto ja hyvinvointi on 6-viikon jatkovalmennus Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo® -valmennukselle. 

HUOM! Voit osallistua Nordic Fit Mama 2 –valmennukseen, vaikka et Nordic Fit Mama 1 valmennusta olisi käynytkään, mikäli keskivartalosi syvät lihakset aktivoituvat liikkeessä ja voit tehdä jo haastavampaa treeniä.  

Nordic Fit Mama 2 -valmennus tarjoaa:

6-viikon tehokas, nousujohteinen treeniohjelma

Etenemme nousujohteisesti keskivartaloa ja koko kehoa haastavilla treeneillä, jossa raajat otetaan liikkeeseen mukaan.

apua virtsankarkailuun

Kolme reseptivihkoa  terveellisiä ruokaohjeita ja muita ravintovinkkejä

Monipuolisten, arjessa helposti toteutettavien reseptien avulla varmistat, että syöminen tukee jaksamistasi ja teet terveellisiä valintoja ruokien suhteen.

Rentoutusharjoituksia ja sisäistä rauhaa

Opi rentoutumaan ja ottamaan pieniä rauhoittumishetkiä kiireisen lapsiarjen keskellä. Säännölliset rentoutusharjoitukset laskevat stressitasoa ja lisäävät läsnäoloa.

Asiaa seksuaalisuudesta  raskauden jälkeen

Kuinka seksuaalisuus muuttuu raskauden ja synnytyksen seurauksena, seksuaalinen halu tai sen puute ja kuinka pitää huolta parisuhteesta ja säilyttää yhteys kumppaniin? Asiantuntijoidemme opastuksella osaat ottaa huomioon kehosi muutokset ja olla ymmärtäväinen ja lempeä sekä itseäsi että kumppaniasi kohtaan.

Eroon vauvakiloista, litteämpi vatsa ja hyvä ryhti

Keskivartalon kuntoutus, lihastasapaino ja säännöllinen huomion kiinnittäminen asentoihisi arjessa ovat keinoja saavuttaa kaunis ryhti. Saat myös hyvän startin vauvakilojen karistamiselle terveellisellä ruokavaliolla ja muutoksilla, jotka on helppo sisällyttää pysyvästi arkeen.

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja ota askel kohti energisempää arkea! Valmennuksen hinta 99 euroa.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Haastavampi keskivartalotreeni

"On tärkeää, että keskivartalo toimii arjen tilanteissa; nopeissa liikkeissä ja nostoissa sekä jaksaa kannatella kehoamme ja ylläpitää kauniin ryhdin. Kaikkiin näihin saat lisävoimaa Treeni, ravinto ja hyvinvointi verkkovalmennuksen harjoitteista.
Haastavammista harjoitteista löydät vaihtoehdot, vaikka kärsisit vielä vatsalihasten erkaumasta. Nähdään treeneissä!" 
- valmentajasi Riina

ALOITA NYT

Yli 30 000 tyytyväistä äitiä!

Äidit antavat 4,8 / 5 tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heidi

"Oma keho näyttää silmissäni kauniimmalta ja itsetunto on kohonnut huomattavasti. Viihdyn nyt paremmin omassa kehossani.

Parasta oli harjoitukset, joiden avulla olen saanut lisäenergiaa arkeen ja mielenrauhaa. Osaan nyt rauhoittua hektisessä lapsiarjessa ja haluan jatkossakin panostaa omaan hyvinvointiini."

Sara

"Sain säännöllisen treenin osaksi hektistä arkea. Treenit olivat sopivan lyhyitä ja ne jaksoi tehdä vaikka energiat usein olikin vähissä. Vatsalihasten erkauma pieneni NFM1:lla ja tällä NFM2:lla se katosi kokonaan! Myös lihaskunto ja liikkuvuus on parantuneet ja niska- ja hartiakivut vähentyneet." 

Eeva

"Treenit olivat parasta. Olen suositellut NFM2 valmennusta kaikille samassa elämäntilanteessa oleville ystävilleni, koska tässä toteutuu niin hienosti liikunnan yhdistäminen pikkulapsiarkeen. Valmennus todistaa, ettei aina tarvitse treenata tuntia verenmaku suussa, vaan lyhyempi täsmätreenikin saa tuloksia aikaan. Tulen ehdottomasti hyödyntämään treeniohjelmia jatkossakin."

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja tee hyvinvoinnista osa arkeasi! 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten valmennus toimii?

Valmennukseen osallistuminen on helppoa. 

1. Saat verkkovalmennuksen käyttöösi heti oston jälkeen kirjautumalla valmennusalustalle.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä. 5 päivänä viikossa (2 päivää levätään). Saat selkeät treeniohjeet, kuvineen ja videoineen.

3. Vain noin 10-15 minuutin päivittäiset harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa vauva-arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6kk ostosta, joten voit edetä myös omassa tahdissasi.

5. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle jolloin, mm. kaikki treeniohjeet säilyvät sinulla aina.

ALOITA NYT

Valmentajat ja asiantuntijat:

Riina Laaksonen

Valmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen

Pauliina Flang

Seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa keskustelemme mm. seksistä synnytyksen jälkeen ja siitä, kuinka olla yhtä aikaa nainen, kumppani ja äiti.

Anne Pasenius

Mehiläisen Seksuaalineuvoja ja terveydenhoitaja Anne Paseniuksen kanssa puhutaan kivusta ja sen vaikutuksista sekä seksuaalisesta haluttomuudesta.

Solja Kemppi

Diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi antaa ravintoneuvoja ja miten yksinkertaisilla valinnoilla voimme nostaa energiatasoa ja saada suolistoa toimimaan paremmin. 

Maria Rautava

Stressinhallintavalmentaja Maria Rautava ohjeistaa kuinka äitiyteen ja hektiseen elämään liittyvä stressi on mahdollista selättää.

Aloita jo tänään!

Lisää energiaa arkeen Nordic Fit Mama 2 - Treeni, ravinto ja hyvinvointi valmennuksen avulla!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!