Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo®

Kuntouta keskivartalo turvallisesti raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tutkitusti toimiva 6-viikon verkkovalmennus äideille. 
Hinta: 89€ 

Osta valmennus
 

Hei ihana äiti!

Kärsitkö vatsalihasten erkaumasta? Pömpöttääkö vatsa tai näytät edelleen siltä, että olisit raskaana? Kärsitkö virtsankarkailusta esim. yskiessä, aivastaessa tai ponnistaessa? Onko seksi epämukavaa tai kivuliasta? Tunnetko itsesi vieraaksi omassa muuttuneessa kehossasi? Synnytitkö sektiolla etkä oikein tiedä kuinka lähtisit kehoasi kuntouttamaan?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, tämä valmennus on sopiva juuri sinulle ‚̧ԳŹ.

Valmennus auttaa moneen asiaan:

Kuntouta vatsalihasten erkauma

Raskauden aikana suorat vatsalihakset erkaantuvat vatsan eri puolille antaen tilaa kohdulle ja vauvalle kasvaa. Joka kolmas synnyttänyt kärsii vatsalihasten erkaumasta tai siitä, että vatsalihasten välinen jännesauma (linea alba) ei jäntevöidy, vielä vuosi synnytyksen jälkeen. Valmennuksesta saat asiantuntijoiden laatimat ja nousujohteiset harjoitukset joissa huomioidaan koko keho, ryhti ja hengitys osana keskivartalon kuntoutusta.

Lue lisää
apua virtsankarkailuun

Apua virtsankarkailuun

Lantionpohjan lihakset kannattelevat suurinta osaa painostamme ja raskauden aikana lisäksi lapsen, lapsiveden, kohdun ja istukan painoa. Synnytyksessä, etenkin ponnistusvaiheessa, lantionpohjan lihakset ovat kovilla. Virtsankarkailu synnytyksen jälkeen on yleinen ongelma ja merkki siitä, että keskivartalo ja lantionpohja eivät toimi oikein. Valmennuksessa opit vahvistamaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihaksia ohjatusti. Asiakkaamme ovat saaneet loistavia tuloksia ja päässeet ikävästä virtsankarkailusta eroon kokonaan vielä vuosia synnytyksen jälkeenkin. 

Lue lisää

Eroon selkäkivuista ja pömppövatsasta

Puuttuva keskivartalon tuki ja mahdollinen erkauma saattavat olla syitä selän kipeytymiseen ja pömpöttävään mahaan. Toimiva keho saavutetaan yleensä oikeanlaisella treenillä joka aloitetaan keskivartalon syvistä lihaksista. Valmennuksesta saat tukea keskivartalon kuntoutuksen lisäksi myös oikeanlaiseen hengittämiseen, kehon linjauksiin ja stressinhallintaan osana kehon kokonaisvaltaista palautumista.

Lue lisää

Parempaa seksiä, kiitos!

Lantionpohjan lihakset, vatsan lihakset ja keskivartalon kunto liittyvät monella tapaa siihen millainen olo meillä on kehossamme. Lantionpohjan kireys voi aiheuttaa kipuja ja vaikuttaa tuntoherkkyyteen. Saat valmennuksesta tukea myös miten huomioida seksuaalisuus synnytyksen jälkeen.

Lue lisää

Hyvä ryhti

Raskausaikana kasvanut vatsa muuttaa ryhtiä ja kehon painopistettä. Huono ryhti usein myös korostaa pömpöttävää mahaa ja voi ylläpitää vatsalihasten erkaumaa. Keskivartalon kuntoutus, lihastasapaino ja säännöllinen huomion kiinnittäminen asentoihisi arjessa ovat keinoja saavuttaa kaunis ryhti.

Lue lisää

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Osta valmennus
Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Yhteistyössä Mehiläisen kanssa

Kaikki Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo® valmennuksen harjoitukset ovat turvallisia ja hyväksyttyjä Mehiläisen asiantuntijan, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soinin toimesta. Yhteistyön kautta haluamme varmistaa äideille mahdollisimman kattavat palvelut ja asiantuntijuuden äitien sekä lasten hyvinvointiin. 

Lue lisää

Valmennus sisältää:

6-viikon treeniohjelman

Turvallinen, asiantuntijoiden laatima, Mehiläisen asiantuntijoiden hyväksymä,  treeniohjelma keskivartalon kuntoutukseen synnytyksen jälkeen. Selkeät treeniohjeet kuvina, videoina ja äänitteinä. Aikaa tarvitset vain 10 minuuttia päivässä. 

Kätilön moduulit

Valmennuksessa on mukana kokenut kätilö, Tiina Murdoch. Kätilön osiot sisältävät lisäharjoituksia ja syventävää tietoa mm. lantionpohjan lihasten vaikutuksesta seksielämään sekä emättimen ja kohdun laskeumista.

Reseptikirja

Terveellisiä ja herkullisia reseptejä tukemaan mahdollisten raskauskilojen pudotusta.

Imetysopas

Pienen vauvan imettäminen on maailman luonnollisin asia mutta se ei tee siitä silti helppoa. Teimme yhteistyössä Imetyksen tuki ry:n kanssa pienen oppaan tukemaan äitejä imetysasioissa.

Facebook-ryhmän vertaistuki

Valmennukseen osallistujille on perustettu oma, suljettu keskusteluryhmä Facebookissa. Ryhmä on tarkoitettu vertaistukeen ja kysymysten esittämiseen ja yleiseen keskusteluun.

Nordic Fit Maman verkkovalmennus auttaa moneen vaivaan.

Valmennus toimii tutkitusti

Jyväskylän liikuntatieteellisen tiedekunnan tekemän Pro Gradu tutkimuksen (2019) mukaan Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo® -valmennus toimii. Valmennuksen avulla testiryhmän:

 • lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten kunto parani selvästi
 • virtsankarkailu väheni
 • kivut vähenivät
 • seksielämä koheni
 • valmennus lisäsi positiivisia muutoksia arjessa
 • ja paransi sosiaalisia suhteita
Lue lisää

Voit maksaa myös 2 erässä

Osta valmennus nyt ja maksa vain puolet (44,50€). Voit maksaa 2. erän vasta kuukauden päästä. Valmennuksen kokonaishinta on aina 89€ maksutavasta riippumatta.

Osta valmennus 2 erässä

Loistavia tuloksia vain 10 min/päivä treeneillä!

Valmennus sopii kaikille synnyttäneille naisille – iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta.

Olitpa vasta esikoisesi synnyttänyt tai jo teini-ikäisten lasten äiti, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoittelua.
Valmennukseen voi osallistua heti lopputarkastuksen jälkeen tai kun sinusta itsestä hyvältä tuntuu. Jos yhtään epäröit, suosittelemme kääntymään lantionpohjan asioihin erikoistuneen fysioterapeutin puoleen ennen valmennuksen aloittamista.

Yli 15 000 tyytyväistä äitiä!

Äidit antavat 4,8 / 5 tähteä ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ

Evelina Lorek

"Sain taas tuntuman lantionpohjan lihaksiin, apua selkäkipuihin ja enää ei tarvitse käyttää tenoja! Parasta oli ammattilaisten laatimat turvalliset ohjeet, harjoitusten helppo sovittaminen vauva-arkeen ja facebook ryhmän tuki."

Jenny

"Kurssi oli minulle todellinen  suunnan muuttaja! Oma tyttö on jo 3v ja oman terveyden takia kaikki treenit olivat jääneet,  tervehtyessä tuntui mahdottomalta päästä alkuun. Kurssin avulla pääsin! Sain 4cm erkauman melkein kokonaan pois ja nyt käyn pilateksessa ja juoksemassa useiden vuosien tauon jälkeen. Joten iso kiitos!"

Sara

"Aloitin valmennuksen 6viikkoa sitten, 1,5kk ensimmäisestä synnytyksestäni. Koen edelleen vartaloni vieraaksi mutta hiljalleen olen palaamassa sinne entiseen aktiiviseen ja liikunnalliseen minään takaisin. Pari vikaa viikkoa olen ollut väsyneempi ja muutama treeni on jäänyt välistä mutta rinnalla olen välillä tehnyt kotijumppaa. Valmennuksesta on ollut hyötyä eri lihaskuntoliikkeiden hallintaan. Jatkan tästä vielä 2. kurssille uudella tsempillä!" 

Lue lisää äitien kokemuksia
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten valmennus toimii?

1. Valmennukseen osallistuminen on helppoa. Kirjauduttuasi valmennukseen, valmennus alkaa automaattisesti.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä. 5 päivänä viikossa (2 päivää levätään) saat selkeät treeniohjeet, kuvineen ja videoineen.

3. Vain noin 10 minuutin päivittäiset harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa vauva-arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Voit halutessasi kuunnella päivän materiaalin esim. ulkolenkin yhteydessä.

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kk valmennuksen aloittamisesta, joten voit aina palata ohjeisiin. Ja tehdä valmennusta omaan tahtiisi.

5. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle jolloin, treeniohjeet säilyvät sinulla aina.

Valmennus on saanut myös  Design from Finland -merkin. 

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Osta valmennus

Valmennuksen valmentajat ja asiantuntijat

Riina Laaksonen

Valmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen

Lue lisää

Tiina Murdoch

Asiantuntijana kätilön osuuksissa toimii sairaanhoitaja ja kätilö Tiina Murdoch. 
“Seison lämpimästi tämän valmennuksen takana ja suosittelen sitä kaikille synnyttäneille naisille! Oli ilo päästä syventämään valmennusta kätilön moduulien avulla, sillä näen niin usein, että naiset jäävät yksin synnytyksen jälkeen mahdollisten vaivojen kanssa. Jos kaikki naiset tekisivät näitä harjoituksia synnytyksen jälkeen, tulevaisuuden selkävaivoilta ja naistenvaivoilta (inkontinenssi, laskeumat) vältyttäisiin paljon todennäköisemmin.” 

Lue lisää

Tuuli Soini

Kaiken valmennuksen materiaalin on käynyt läpi ja hyväksynyt Mehiläisen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soini. Lääkäriuransa naisten kanssa toiminut Tuuli muistuttaa, että: 
"Toistaiseksi ei ole olemassa leikkausta, joka voisi korjata heikon lantionpohjan, eli jumppa on must!" 

Lue lisää

Asiantuntijoiden suosittelema valmennus:

Marianne Kyrklund
fysioterapeutti, TtM, Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy

"Mielestäni jokaisen synnyttäneen naisen tulisi osallistua kuuden viikon Kuntouta keskivartalo® -valmennukseen jälkitarkastuksen jälkeen. Valmennusohjelma etenee monipuolisilla TULE-harjoitteilla unohtamatta lantionpohjan lihaksia. Kymmenen minuutin mittainen harjoittelu päivittäin onnistuu varmasti useimmilta äideiltä. Harjoitteet ovat helppo omaksua videolta ja selkeän, kuvallisen ohjeistuksen avulla."

Kuva: ET-lehti, Piia Arnould

Leea Mattila
psykologi, MindLink Oy

"Synnyttäneen äidin elämäntilanne on ainutlaatuinen ja herkkä. Oma keho on palvellut uskomatonta ihmettä, uuden elämän kasvattamista ja synnyttämistä. Palautuminen urotyöstä voi nyt alkaa. Kuntouta keskivartalo® -valmennus ohjaa äitejä tähän rennosti, armollisesti ja lempeästi. Kaiken kurssimateriaalin taustalla ja rivien välissä kulkee kannustava ja kannatteleva sanoma: Sinä riität! Sinä osaat! Sinä olet ihana!

Keholla ja sen olojen kuuntelulla on tärkeä rooli tunteiden tunnistamisessa ja psyykkisessä hyvinvoinnissa. Hyvä olo kumpuaa kehon ja mielen hyvinvoinnista ja yhteen sointumisesta, mikä on myös tyydyttävän seksuaalisuuden ytimessä.

Hyvinvoivan vanhemman mieleen mahtuu vaivatta vauva ja vauvan tarpeet. Vauvan ja vanhemman suhde luo vauvalle perusturvallisuutta, jonka varassa hän kehittyy psyykkisesti. Siksi Sinä olet niin tärkeä!"

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Osta valmennus

Nordic Fit Mama 1 ‚Äď kuntouta keskivartalo¬ģ

89 ‚ā¨

Lippulaiva-valmennuksemme!

 • 6-viikon nousujohteinen treeniohjelma
 • Kätilön tietoiskut
 • Reseptikirja
 • Imetysopas
 • Facebook-ryhmän tuki
Osta valmennus

Nordic Fit Mama 1 & 2

149 ‚ā¨

Edullinen yhteishinta! Kahden valmennuksen kokonaisuus sisältää

 • Nordic Fit Mama 1  valmennuksen (Kts. sisältö edeltä)
 • 6-viikon treeniohjelma (siirrymme haastavampiin harjoituksiin)
 • Kolme reseptikirjaa
 • Vaunutreeni (HIIT)
 • Tietoa seksuaalisuudesta raskauden ja synnytyksen jälkeen
 • Hengitys- ja palautumisharjoituksia
Osta 12-viikon paketti

Meillä käy myös liikuntaedut

Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi ja kerro minkä valmennuksen haluat ostaa. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä oston myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on Epassi tai Eazybreak etuja.

Hyvinvointikirjasto

Blogikirjoituksia ja artikkeleita äideille. Aiheina  mm. terveys, treeni, ravinto, synnytys, raskaus ja vauva-arki.

Treeniohjelma kotiin tai missä tahansa tehtäväksi

Jan 08, 2022

Tervetuloa onnellinen uusi vuosi 2022

Jan 01, 2022

Lukuiloa!

Dec 18, 2021

Pitääkö lantionpohjaa treenata hautaan asti?

Nov 25, 2021

Usein kysytyt kysymykset

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje. Saat viikoittain ajankohtaista tietoa läpsiperheille ja äideille, treeni- ja ravintovinkkejä sekä rahanarvoisia etuja.