ALOITA NYT

Challenge

Aloita treenaaminen tai nosta treenit uudelle tasolle tehokkaan 30 päivän treenihaasteen avulla! Valmennus sisältyy Nordic Fit Maman 6kk/12kk valmennuspaketteihin.

ALOITA NYT

Unelmoitko treenistä, joka oikeasti tehoaa ja tuo tuloksia?

Treenihaaste on 30 päivän mittainen tehokas valmennus, jonka avulla voit aloittaa aktiivisemman liikkumisen tai nostat treenisi uudelle tasolle. Haaste sopii sekä aloittelijoille että aktiivisille liikkujille.

Valmennus sisältää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobisia harjoituksia, voit treenata yhdessä valmentajan kanssa missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Kaikista liikkeistä on kirjalliset ohjeet, kuvat ja videot. Valmentajana toimii Nordic Fit Maman Riina Laaksonen.

30-päivän Nordic Fit Mama Challenge sisältää:

Lihaskuntoa

Opit treenaamaan tehokkaasti koko kehon lihaskuntoa, jolloin lihastasapaino pysyy hyvänä. Harjoitukset teet helposti ja vaivattomasti missä ja milloin sinulle parhaiten sopii ja upeita tuloksia näet jo 30:ssä päivässä. 

apua virtsankarkailuun

Liikkuvuutta

Riittävä liikkuvuus on edellytys treeniliikkeiden optimaaliselle suoritustekniikalle sekä mm. juoksutekniikalle. Säännöllisen liikkuvuusharjoittelun avulla pääset eroon jumeista, kivuista ja säryistä.

Palautumista

Riittävä palautuminen on välttämätöntä kehitykselle, sillä kaikki lihasten ja hermoston kehittyminen tapahtuu levossa. Asiantuntijan suunnittelema 30 päivän treenikalenteri varmistaa että saat tarvitsemasi levon.

Asennetta

Opit määrittämään liikkumisellesi realistiset tavoitteet, nauttimaan niiden saavuttamisesta ja kannustamaan itseäsi. Asiat jotka koemme mielekkäiksi pysyvät arjessamme. Liikunnan ei ole tarkoitus lisätä stressiä, vaan vapauttaa sitä. 

Ota haaste vastaan ja nosta treenit uudelle tasolle!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten Nordic Fit Mama Challenge toimii?

1. Saat valmennuksen käyttöösi osana Nordic Fit Maman 6kk / 12kk valmennuspaketteja.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä 4-5 päivänä viikossa (2-3 päivää levätään) saat selkeät treeniohjeet, kuvineen ja videoineen.

3. Vain noin 10 minuutin päivittäiset harjoitukset (lenkkkipäivinä tarvitset aikaa noin 30min) ovat hyvin sovitettavissa arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin olet jäsenenä, joten voit aina palata ohjeisiin. Ja tehdä valmennusta omaan tahtiisi.

Kenelle?

Haaste sopii sekä liikuntaa aloitteleville että aktiivisesti liikkuville, jotka haluavat lisätä tavoitteellisuutta tekemiseensä ja nostaa treenit seuraavalle tasolle. Harjoituksista löytyy vaihtoehdot kaikentasoisille treenaajille. 

ALOITA NYT

Mitä Nordic Fit Mama Challengen osallistujat sanovat:

 ”Sain mahdutettua viikkoon aiempaa paremmin myös lihaskuntoharjoittelun. Aikataulu oli juuri sopiva ja treeneihin kului sopivasti aikaa. Toisin sanoen, ne oli mahdollista suorittaa arjessa.”

"Suurin ilo oli, kun puoliso lähti mukaan ja jumppahetket olivat myös yhteisiä hetkiä meille vauvan nukkuessa."

"Selkä on temppuillut pienten lasten kantamisen myötä viime vuosina, liikkuvuusharjoituksista oli suuri apu! Niitä oli helppo tehdä ja välillä ilman yhteistreeniä tulee joitain liikkeitä tehtyä ohimennen.

Yhteistreenin myötä huomasi treenaamisen helppouden, kuinka vähän se lopulta vie aikaa. Välillä voi tehdä vaikka vain yhden tai kaksi kertaa, jos ei muuta "ehdi". Päivä lähtee mukavasti käyntiin lihaskuntotreenillä tai liikkuvuudella."

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Saat kuntotestit, 30 päivän treeniohjelman, liikkuvuusohjelman, treenipäiväkirjan ja -kalenterin

  • Kalenteri kertoo mitä treenejä milloinkin tulee tehdä ja
  • treeniohjelma sekä liikkuvuusohjelma kertovat kuinka treeniliikkeet tehdään. Voit treenata helposti kokopitkien ohjelmien kanssa samaan aikaan.
  • Päiväkirjaan voit kirjata omia tuntojasi treenistä ja liikkumisesta sekä olosta ylipäätään. Päiväkirja on mahtava tapa näyttää kehitys ja muutokset toteen, sillä olon muuttuessa pikkuhiljaa paremmaksi, saattavat alkufiilikset  ja pikkuvaivat, esim. selkäsärky unohtua. 
  • Päiväkirjan lisäksi helpot ja vaivattomat kuntotestit tekevät edistymisesi todeksi. Saat nauttia tuloksista peiliin katsoessasi, arkitilanteissa parempana jaksamisena, sujuvampana treeninä ja alkutilanteeseen verrattuna parempina tuloksina. 
ALOITA NYT

Valmentajana Riina Laaksonen

Valmentajanasi 30 päivän haasteen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen.

"Haasteen tavoite on lisätä tavoitteellisuutta liikuntaan helpolla tavalla. Siihen on sisällytetty treenejä, mitä itsekin teen ja jotka on helppo toteuttaa lapsiarjessa."
- valmentajasi Riina

Otetaan yhdessä askel kohti toimivampaa kehoa ja energisempää arkea!

Meillä käy myös liikuntaedut

Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi. Saat paluupostissa linkin jäsenyyteen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu.