Nosta treeni uudelle tasolle - hyppää mukaan 30 päivän treenihaasteeseen! 💪

Nordic Fit Mama Challenge

Aloita treenaaminen tai nosta treenit uudelle tasolle 30 päivän treenihaasteen avulla! 
Haasteen hinta on 39,90€, eli
vain reilu euro päivä.

KYLLÄ, KIITOS!

Unelmoitko treenistä, joka oikeasti tehoaa ja tuo tuloksia?

Treenihaaste on 30 päivän mittainen tehokas valmennus, jonka avulla voit aloittaa aktiivisemman liikkumisen tai nostat treenisi uudelle tasolle. Haaste sopii sekä aloittelijoille että aktiivisille liikkujille. Valmennus sisältää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobisia harjoituksia, voit treenata yhdessä valmentajan kanssa missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Kaikista liikkeistä on kirjalliset ohjeet, kuvat ja videot. Valmentajana toimii Nordic Fit Maman Riina Laaksonen.

30-päivän Nordic Fit Mama Challenge sisältää:

Lihaskuntoa

Opit treenaamaan tehokkaasti koko kehon lihaskuntoa, jolloin lihastasapaino pysyy hyvänä. Harjoitukset teet helposti ja vaivattomasti missä ja milloin sinulle parhaiten sopii ja upeita tuloksia näet jo 30:ssä päivässä. 

Liikkuvuutta

Riittävä liikkuvuus on edellytys treeniliikkeiden optimaaliselle suoritustekniikalle sekä mm. juoksutekniikalle. Säännöllisen liikkuvuusharjoittelun avulla pääset eroon jumeista, kivuista ja säryistä.

Palautumista

Riittävä palautuminen on välttämätöntä kehitykselle, sillä kaikki lihasten ja hermoston kehittyminen tapahtuu levossa. Asiantuntijan suunnittelema 30 päivän treenikalenteri sisältää riittävästi lepoa ja saat vinkkejä laadukkaaseen palautumiseen.

Asennetta

Opit määrittämään liikkumisellesi realistiset tavoitteet, nauttimaan niiden saavuttamisesta ja kannustamaan itseäsi. Asiat, jotka koemme mielekkäiksi pysyvät arjessamme. Liikunnan ei ole tarkoitus lisätä stressiä, vaan vapauttaa sitä. 

Aloita nyt 30 päivän treenihaaste ja nosta treenit uudelle tasolle!

30 päivän valmennuksen hinta on 39,90€. Yhdessä kaikki on hauskempaa, joten haasta mukaan myös siskosi, äitisi ja ystäväsi!

Miten 30 päivän treenihaaste toimii?

Treenipäiviä on viikoittain 4-5, ja aikaa päivittäisen treenin tekemiseen tarvitset noin 10 min. tai lenkkipäivinä 30 min.

Ostettuasi valmennuksen, haaste alkaa heti ja saat sähköpostimuistutuksen harjoituksista jokaisena treenipäivänä. Lisäksi kaiken materiaalin ja harjoitukset löydät valmennusalustalta, mistä saat ne myös tallennettua itsellesi.

Viestit ovat lyhyitä ja kannustavia, pitkistä romaaneista ei ole kyse, vaan enemmänkin inspiraatioviesteistä.  Olemme poimineet tärkeimmät asiat  sinulle, aktiivisempaa elämää, terveyttä ja hyvinvointia haluavalle. Kannustamme myös elämästä nauttimiseen, sillä treeni saa olla kivaa! 

Valmennuksen materiaali on käytössä 3kk ostohetkestä, eli ehdit hyvin vaikka omassa tahdissasi.

Kenelle?

Haaste sopii sekä liikuntaa aloitteleville että aktiivisesti liikkuville, jotka haluavat lisätä tavoitteellisuutta tekemiseensä ja nostaa treenit seuraavalle tasolle. Harjoituksista löytyy vaihtoehdot kaikentasoisille treenaajille. 

Haaste sopii myös tilanteeseen, missä haluat aloittaa juoksun maltillisesti ja ohjatusti, sekä ottaa treenirutiiniisi mukaan juoksua tukevan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelun.

Milloin voin aloittaa?

Voit aloittaa koska tahansa ja haaste alkaa heti. Ensimmäisen treeniviikon materiaalit aukeavat valmennusalustalle samantien, päivittäin tehdään aina kyseisen päivän harjoitus. Toinen viikko aukeaa viikon kuluttua jne. 

Mistä tiedän toimiiko treenihaaste?

Olemme testanneet treenihaastetta muutaman kerran ilmaistapahtumana ja kehittäneet sen tähän muotoon osallistujilta saamamme palautteen pohjalta. Olemme saaneet paljon kiitosta matalan kynnyksen aloitusmahdollisuudesta ja lempeästä, mutta motivoivasta otteesta. Tässä suorittamisen maailmassa haluamme tarjota liikunnan ja tekemisen ilon sinulle siten, että teet asiat mielelläsi! Emme lisäämällä suorituspaineita.

Mitä maksaa?

Treenihaaste maksaa 39,90e ja kestää 30 päivää. Hintaa/päivä tulee siis reilu euro, jonka säästät helposti jättämällä esim. karkit/erikoiskahvit tms ostamatta.

Reilu euro/päivä sijoitettuna omaan hyvinvointiin ei ole paljon. Vai mitä sinä olisit valmis maksamaan parantuneesta lihaskunnosta, siitä, että vihdoin tiedät, kuinka treenata, liikunnan ilosta tai motivaation löytymisestä? Usein kun tätä kysytään, ihmiset ovat valmiita sijoittamaan asioihin paljon enemmän.

Valmennukseen sisältyy 30 päivän treeniohjelma, liikkuvuusohjelma, treenipäiväkirja sekä treenikalenteri. Lisäksi alussa ja lopussa tehtävät kuntotestit. 

  • Kalenteri kertoo mitä treenejä milloinkin tulee tehdä ja
  • treeniohjelma sekä liikkuvuusohjelma kertovat kuinka treeniliikkeet tehdään. Voit treenata helposti kokopitkien ohjelmien kanssa samaan aikaan.
  • Päiväkirjaan voit kirjata omia tuntojasi treenistä ja liikkumisesta sekä olosta ylipäätään. Päiväkirja on mahtava tapa näyttää kehitys ja muutokset toteen, sillä olon muuttuessa pikkuhiljaa paremmaksi, saattavat alkufiilikset  ja pikkuvaivat, esim. selkäsärky unohtua. Tämä on tietenkin hienoa, mutta on hyvä muistella alkutilannetta ja vertailukohtaa, jotta liikunnan hyvät vaikutukset ovat nähtävissä ja toimivat motivaattorina jatkamiseen.
  • Päiväkirjan lisäksi helpot ja vaivattomat kuntotestit tekevät edistymisesi todeksi. Saat nauttia tuloksista peiliin katsoessasi, arkitilanteissa parempana jaksamisena, sujuvammin kulkevana treeninä ja alkutilanteeseen verrattuna parempina testituloksina. 

Valmentaja Riina Laaksonen

Valmentajanasi 30 päivän haasteen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen (kuvassa alla).

"Haasteen tavoite on lisätä tavoitteellisuutta liikuntaan helpolla tavalla. Siihen on sisällytetty treenejä, mitä itsekin teen ja jotka on helppo toteuttaa myös lapsiarjessa.", kertoo Riina. 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Aloita 30 päivän treenihaaste ja kutsu mukaan myös ystäväsi! Hinta 39,90€.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.