ALOITA NYT

30 päivän treenihaaste naisille

Kohota kuntoa ja nosta treenit uudelle tasolle tehokkaan 30 päivän treenihaasteen avulla! Lyhyet, arkeen sopivat treenit. Hinta 65€.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Unelmoitko treenistä, joka oikeasti tehoaa ja tuo tuloksia?

Treenihaaste on 30 päivän mittainen tehokas valmennus, jonka tavoitteena on lisätä liikuntaa ja aktiivisuutta elämään miellyttävästi ja ilman stressiä. Liikunnasta stressaaminen ei koskaan palvele tarkoitusta.

Valmennuksen avulla aloitat aktiivisemman liikkumisen tai nostat treenisi uudelle tasolle.  Treeni sopii sekä aloittelijoille että aktiivisille liikkujille sisältäen lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobisia harjoituksia. Voit treenata virtuaalisen valmentajan kanssa missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Kaikista liikkeistä on kirjalliset ohjeet, kuvat ja videot. Valmentajana toimii Nordic Fit Maman Riina Laaksonen.

30 päivän Nordic Fit Mama treenihaaste sisältää:

Lihaskuntoa

Opit treenaamaan tehokkaasti koko kehon lihaskuntoa, jolloin lihastasapaino pysyy hyvänä. Harjoitukset teet helposti ja vaivattomasti missä ja milloin sinulle parhaiten sopii ja upeita tuloksia näet jo 30:ssä päivässä. 

apua virtsankarkailuun

Liikkuvuutta

Riittävä liikkuvuus on edellytys treeniliikkeiden optimaaliselle suoritustekniikalle sekä mm. juoksutekniikalle. Säännöllisen liikkuvuusharjoittelun avulla pääset eroon jumeista, kivuista ja säryistä.

Palautumista

Riittävä palautuminen on välttämätöntä kehitykselle, sillä lihasten ja hermoston kehittyminen tapahtuu levossa. Asiantuntijan suunnittelema 30 päivän treenikalenteri varmistaa että saat tarvitsemasi levon.

Asennetta

Opit määrittämään liikkumisellesi realistiset tavoitteet, nauttimaan niiden saavuttamisesta ja kannustamaan itseäsi. Asiat jotka koemme mielekkäiksi pysyvät arjessamme. Liikunnan ei ole tarkoitus lisätä stressiä, vaan vapauttaa siitä. 

Kohota kuntoa ja nosta treenit uudelle tasolle!

Nopeat ja helpot, arkeen sopivat treenit! Hinta 49 euroa.

OTA HAASTE VASTAAN!
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten Nordic Fit Mama Challenge toimii?

1. Saat valmennuksen käyttöösi heti oston jälkeen.

2. Aloituskyselyn täyttämisen jälkeen saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän treeneistä 4-5 päivänä viikossa (2-3 päivää levätään) saat selkeät treeniohjeet, kuvineen ja videoineen.

3. Vain noin 10 minuutin päivittäiset harjoitukset (lenkkipäivinä tarvitset aikaa noin 30min) ovat hyvin sovitettavissa arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. 

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 3kk siitä kun aloitat valmennuksen joten voit tehdä valmennusta myös omaan tahtiisi.

Kenelle?

Haaste sopii sekä liikuntaa aloitteleville että aktiivisesti liikkuville, jotka haluavat lisätä tavoitteellisuutta tekemiseensä ja nostaa treenit seuraavalle tasolle. Harjoituksista löytyy vaihtoehdot kaikentasoisille treenaajille.

HUOM! Synnytyksen jälkeen suosittelemme, että aloitat haasteen vasta kun keskivartalosta löytyy riittävä tuki ja voima. Jos kaipaat vielä treeniä syville lihaksille tutustu Kuntouta keskivartalo® valmennukseemme.

HALUAN MUKAAN

Mitä Nordic Fit Mama treenihaasteen osallistujat sanovat:

”Selkeys, helppous, monipuolisuus, nousujohteisuus. Säännöllinen treenaaminen on nyt helpompaa.”

- Selja ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Haaste oli todella sopiva omaan tilanteeseen, kun synnytyksestä oli kulunut 9 kuukautta ja halusin aloittaa säännöllisemmän liikkumisen ja parantaa kuntoani. Odotin lenkkipäiviä jo etukäteen, että pääsen viettämään omaa aikaa. Treenihaaste oli sopivan motivoiva enkä kokenut minkäänlaista pakkoa tai syyllistystä liikkumiseen."

- Taru ⭐️⭐️⭐️⭐️

Treeni tuntuu helpommalta. Sopivan lyhyt haaste, jossa kunto kasvoi ja sai motivaatiota treenaamiseen.

- Roosa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Jaksaminen parantui, väsymys väheni. Parasta nopeat ja helpot treenit, jotka olivat kuitenkin tehokkaita.”

- Sanna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Lyhyt ja tehokas treeni oli parasta koska se madalsi kynnystä aloittaa ja loi uskon siihen että sen saa ujutettua kiireiseen lapsi/vauva-arkeen. "Kun oli saanut treenin osaksi päivärutiinia ja huomannut että kunto kasvaa 10 min treenillä, oli helppo ja motivoivaa lähteä pidentämään treenisessiota!”

- Charlotta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Otetaan yhdessä askel kohti energisempää arkea!

Avullamme aloitat liikkumisen ilman liikoja suorituspaineita oman kuntosi ja olosi mukaan!

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Saat kuntotestit, 30 päivän treeniohjelman, treenipäiväkirjan ja -kalenterin

  • Kalenteri kertoo mitä treenejä milloinkin tulee tehdä.
  • Treeniohjelma on rakennettu huomioiden treeni ja lepo jotta kuntosi kehittyy. 
  • Voit treenata helposti kokopitkien lihaskunto- ja likkuuvuusohjelmien kanssa samaan aikaan.
  • Päiväkirjaan voit kirjata omia tuntojasi treenistä ja liikkumisesta sekä olosta ylipäätään. Päiväkirja on mahtava tapa näyttää kehitys ja muutokset toteen, sillä olon muuttuessa pikkuhiljaa paremmaksi, saattavat alkufiilikset  ja pikkuvaivat, esim. selkäsärky unohtua. 
  • Päiväkirjan lisäksi helpot ja vaivattomat kuntotestit tekevät tulokset näkyviksi. Saat nauttia tuloksista peiliin katsoessasi, arkitilanteissa parempana jaksamisena, sujuvampana treeninä ja alkutilanteeseen verrattuna parempina tuloksina. 
ALOITA NYT

Valmentajana Riina Laaksonen

Valmentajanasi 30 päivän haasteen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen.

"Haasteen tavoite on lisätä tavoitteellisuutta liikuntaan helpolla tavalla. Siihen on sisällytetty treenejä, mitä itsekin teen ja jotka on helppo toteuttaa lapsiarjessa."
- valmentajasi Riina

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedulla

  1. Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. 
  2. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi. 
  3. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu tai Edenredin MyEdenred-sovelluksella.