⭐️⭐️⭐️ VALMENNUS TAAS MYYNNISSÄ! ⭐️⭐️⭐️

ALOITA NYT

Nordic Hot Mama –Vaihdevuodet

Verkkovalmennus vaihdevuosioireiden tunnistamiseksi ja helpottamiseksi. Treeniä, ravinto-ohjeita, tietoa hormonihoidoista ja vaihdevuosien alkamisesta sekä keinoja stressin hallintaan. Kesto 6 viikkoa, hinta 115€.

ALOITA NYT
 

Miten ja missä vaiheessa vaihdevuosioireet alkavat?

Mietitkö edessä olevia vaihdevuosia? Vai onko vaihdevuodet jo päällä ja oireet jyllää? Tunnetko epävarmuutta siitä miten ja missä vaiheessa vaihdevuosioireet alkavat? Huomaatko muutoksia lantionpohjan toiminnassa, vaikeuksia nukahtamisessa ja pinna kiristää?

Hormonaaliset muutokset alkavat yleensä 40-ikävuoden molemmin puolin ja koskettavat jollain tapaa jokaista naista, vaikka oireet ja niiden voimakkuus ovatkin yksilöllisiä.

Nordic Hot Mama - Vaihdevuodet verkkovalmennus opastaa sinut navigoimaan läpi uuden elämänvaiheen ja tarjoaa paljon tietoa sekä lisäksi treeniohjelman lantionpohjan ongelmien selättämiseksi ja keskivartalon vahvistamiseksi, monipuolisia ja energisoivia ravinto-ohjeita, tietoa estrogeenihoidoista sekä työkaluja stressin säätelyyn. Keskustelemme myös monista muista aiheista, kuten vaihdevuosien vaikutuksista parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen ❤️.

Miten ja missä vaiheessa vaihdevuosioireet alkavat?

 • Mietitkö edessä olevia vaihdevuosia? Tai ovatko muutokset jo alkaneet?
 • Huomaatko muutoksia lantionpohjan toiminnassa?
 • Kärsitkö selkävaivoista ja haluat vahvistaa keskivartaloa ja parantaa ryhtiä?
 • Oletko stressaantunut ja sinulla on univaikeuksia?
 • Haluatko tietoa estrogeenihoidoista?
 • Huomaatko muutoksia parisuhteessa ja seksuaalisessa halussa?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, aihdevuodet verkkovalmennus on sopiva juuri sinulle ❤️.

Hormonaaliset muutokset alkavat yleensä 40-ikävuoden molemmin puolin ja koskettavat jollain tapaa jokaista naista, vaikka oireet ja niiden voimakkuus ovatkin yksilöllisiä.

Mitä vaihdevuodet ovat?  

Vaihdevuosilla tarkoitetaan siirtymävaihetta, jolloin naisen munasarjojen toiminta vähitellen lakkaa ja estrogeenituotanto alkaa vähentyä.

Vaihdevuodet jaetaan seuraaviin osiin:

Premenopaussi eli esivaihdevuodet alkaa n. 5-10 vuotta ennen kuukautisten loppumista. Estrogeenin määrä vähenee. Kuukautiskierto muuttuu epäsäännöllisemmäksi. PMS-oireet voivat pahentua. Jopa hikoilua ja unettomuutta saattaa esiintyä. 

Perimenopaussin aikana koetaan ne oireet, joita tarkoitetaan, kun puhutaan vaihdevuosioireista, kuten kuumat aallot, mielialavaihtelut ja unettomuus. Kuukautiskierto muuttuu yhä epäsäännöllisemmäksi. 

Menopaussi on alkanut kun viimeisistä kuukautisista on kulunut vuosi. Menopaussi tapahtuu keskimäärin 51 vuoden iässä.

Postmenopaussi on menopaussin jälkeinen aika. Pahimmat oireet ovat takana, mutta osalla naisista perimenopaussioireet, erityisesti hikoilu ja unettomuusongelmat, jatkuvat vielä vuosia, jopa loppuelämän.

Mitä valmennus sisältää:

Liikunta osaksi arkea - lantionpohja ja keskivartalo kuntoon

Sanotaan yhdessä hyvästit virtsankarkailulle ja selkäkivuille! Lantionpohjan ja keskivartalon lihasten kuntouttamisella ja vahvistamisella voidaan vaikuttaa moneen ikävään vaivaan mm. virtsankarkailuun tai laskeumien syntyyn. Samalla ryhti paranee ja mahdolliset selkäkivut helpottavat. Säännöllinen liikunta vaikuttaa energiatasoon, nukkumiseen ja aineenvaihduntaan. Valmennuksen treeniohjeet on helppo ottaa osaksi arkea.

apua virtsankarkailuun

Tasapainottava, energisoiva ruokavalio

Estrogeenin väheneminen ja loppuminen aiheuttavat melkoisen myllerryksen naisen elämässä. Onneksi voimme tukea kehoamme tässä muutosvaiheessa myös ruokavalion kautta. Olemme koonneet valmennukseen energisoivia ja verensokeria tasapainottavia reseptejä.

Työkaluja stressinhallintaan

Valmennus tarjoaa ohjeita ja keinoja stressinhallintaan. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on todettu, että stressi pahentaa vaihdevuosioireita, erityisesti kuumia aaltoja ja unettomuutta. Stressihormoni kortisoli nimittäin kirjaimellisesti syö estrogeenia. Tietoisuustaidot (eli Mindfulness) ovat eräs keino stressinhallintaan, johon pureudumme syvemmälle valmennuksessa.

Parisuhde ja seksuaalisuus

Mitä muutoksia vaihdevuodet tuovat parisuhteeseen ja naisen seksuaaliseen elämään. Hyvä seksielämä on monen asian summa, siihen vaikuttaa mm. lantionpohjan lihasten kunto, fyysiset iän tuomat muutokset ja erityisesti mitä ajattelemme itsestämme ja iän myötä muuttuvasta kehosta.

Tietoa hormonihoidoista

Millaisia ovat vaihdevuosiin liittyvät hormonihoidot? Ketä ja mitä ne auttavat ja millaisissa tilanteissa? Millaisia ovat mahdolliset sivuvaikutukset ja mihin hormonit eivät sovi. Valmennuksesta saat tietoa vaihdevuosiin liittyvistä hormonihoidoista ja kuulet lääkärin suositukset.

Aloita jo tänään!  

Ota askel kohti energisempää ja tasapainoisempaa arkea ja aloita valmennus jo tänään. Voit maksaa myös liikuntaeduilla.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Valmennuksen osiot:

VIIKKO 1 - johdatus vaihdevuosiin

Faktaa vaihdevuosista. Opetellaan tunnistamaan lantionpohjan lihakset ja treenataan koko kehon lihaskuntoa. Mediaatiostudion ensimmäinen oppitunti.

VIIKKO 2 - lantionpohja kuntoon: apua virtsankarkailuun ja tietoa laskeumista 

Opit treenamaan lantionpohjan lihaksia ja tekemään kehoa jäntevöittävää liikkuvuusharjoittelua. Puhutaan gynekologin kanssa kuivista limakalvoista. Meditaatiostudion toinen oppitunti.

VIIKKO 3 - elämäntavat avuksi

Ravinto, lepo ja liikunta tasapainoon. Jatketaan säännöllistä treeniä arjessä, sillä pitkäjänteisyys tuo tuloksia. Kehon lisäksi muistetaan myös mielen voima ja huoltaminen. Meditaatiostudion kolmas oppitunti.

VIIKKO 4 - haasteet hallintaan

Jatketaan nousujohteista treeniä ja keskitytään myös palautumiseen ja uneen. Keski-iän perhe- ja parisuhdehaasteet. Meditaatiostudion neljäs oppitunti.

VIIKKO 5 - onko seksielämä ohi

Seksuaalisuus ja nautinto. Liikkuvuusharjoitusten avulla pidät kehon jäntevänä ja ehkäiset jumeja, jatketaan meditaatiostudion viidennellä oppitunnilla. Tässä vaiheessa olet varmasti jo huomannut positiivisia muutoksia lantionpohjasi lihaksistossa sekä koko kehossa. 

VIIKKO 6 - uusi minä

Kaunis ryhti, itsetunto ja asenne. Viimeisellä viikolla jatketaan treeniä ja saat ohjelman kuinka jatkaa valmennuksen jälkeen. Treenin sisällyttäminen arkeen ei aina ole helppoa, mutta olet tehnyt sitä jo useamman viikon hienosti! Meditaatiostudion kuudes oppitunti. Tästä on hyvä jatkaa!

Aloita jo tänään!  

Ota askel kohti energisempää ja tasapainoisempaa arkea ja aloita valmennus jo tänään. Voit maksaa myös liikuntaeduilla.

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN!

Valmennuksen käytyäsi:

 • Tiedät enemmän ajanjaksosta, jota kutsutaan vaihdevuosiksi ja vapaudut vaihdevuosiin liittyvistä peloista, ennakkoluuloista ja virheellisistä oletuksista.
 • Sinulla on keinoja selättää vaihdevuosien tuomia oireita ja haasteita.
 • Lantionpohjasi toimii paremmin ja olet saattanut saada apua virtsankarkailuun ja jopa laskeumiin. Lantionpohjan treeni voi vaikuttaa monella tapaa positiivisesti myös seksuaalisuuteen.
 • Keskivartalotreenin avulla ryhtisi paranee ja saat helpotusta mahdollisiin selkäkipuihin.
 • Tiedät kuinka voit edistää terveyttäsi, hyvinvointiasi ja tasapainottaa oloasi terveellisen ruokavalion avulla. Osaat tehdä hyviä ruoka-ainevalintoja arjessa. Bonuksena saat helppoja ja herkullisia reseptejä.
 • Tiedät hormonihoidoista, niiden hyvistä ja huonoista puolista.
 • Osaat tietoisuustaitojen perusteet ja sinulla on keinoja stressin tasapainottamiseksi. Stressiä vähentämällä ja keskittymällä palautumiseen nukut paremmin ja sinulla on enemmän energiaa.
 • Osaat iloita naiseudestasi ja olla siitä kiitollinen.
ALOITA NYT
Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten verkkovalmennus toimii?

Valmennukseen osalistuminen on helppoa.

1. Kirjauduttuasi valmennukseen, valmennus alkaa automaattisesti.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän materiaaleista.

3. Valmennus vie aikaasi noin 15 minuutin päivittäin. Voit tehdä treenit sinulle parhaiten sopivana ajankohtana ja kuunnella päivän materiaalin vaikkapa ulkolenkin yhteydessä.

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6kk siitä kun kirjaudut valmennukseen. Voit siis tehdä valmennusta myös omaan tahtiisi.

5. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle jolloin, mm. kaikki treeniohjeet säilyvät sinulla aina.

ALOITA NYT

Valmennuksen valmentajat ja asiantuntijat

Riina Laaksonen

Valmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen

Kati Reijonen

PhD, meditaatio-ohjaaja, kirjailija ja post-menopaussia elävä Kati Reijonen on oppaanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan. Kati toimii valmennuksessa stressin hallinnan asiantuntijana sekä kokemusasiantuntijana. Kati tuo kuuluviin myös muiden vaihdevuosi-ikäisten naisten kokemuksia ja mieltä askarruttavia asioita.

Leena Väisälä

Mehiläisen gynekologi ja kliininen seksologi Leena Väisälä puhuu valmennuksessa mm. vaihdevuosioireista ja hormonihoidoista. Hän on luennoinut paljon naisen seksuaalisuudesta ja hormonihoidosta. Leenalta ilmestyi syksyllä 2020 kirja Virtaa vaihdevuosiin, yhdessä Leeni Peltosen kanssa (Otava).

Pauliina Flang

Pauliina Flang on seksuaaliterapeutti ja uusperheneuvoja. Pauliinan kanssa keskustelemme mm. vaihdevuosien tuomista muutoksista seksuaalisuuteen ja sen vaikutuksista seksiin ja parisuhteeseen. 

Solja Kemppi

Valmennuksen ravintovalmentajana toimii diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi. Saat lisää energiaa ja ehkä myös helpotusta vaihdevuosioireisiin terveellisen ja tasapainottavan ruokavalion kautta. 

Katin tarina

Katso videolta millainen kokemus Katilla oli 45-vuotiana ja miksi hän olisi toivonut saavansa tietoa vaihdevuosista jo hyvissä ajoin.

"Mä olen nyt post-menopaussissa ja elän ihan täyttä elämää. Olen perustanut yrityksen, kirjoittanut kirjoja ja deittaan ja elämä on oikeastaan parempaa kuin koskaan ennen."

 

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedulla tai MobilePaylla

 1. Etsi liikuntaetupalveluntarjoajan verkkopalvelusta käyttöpaikaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Tai maksa MobilePaylla.
 2. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi. 
 3. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu tai Edenredin MyEdenred-sovelluksella.

 

Usein kysytyt kysymykset