ALOITA NYT

Riinan ja Nordic Fit Maman tarina

Hei,

mun nimi on Riina Laaksonen ja olen äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja kolmen pojan äiti.  

Riina Laaksonen

Kun aloitin treenaamisen synnytysten jälkeen, tein useita virheitä liikkuessani ja tietämättäni pahensin raskaudesta aiheutunutta vatsalihasten erkaumaa. Treenasin liian kovaa ja tein liikkeitä väärällä tekniikalla. Vaikka kuinka harjoittelin, ongelmat kehossani vain lisääntyivät. Tästä syystä aloin perehtyä äitiysliikuntaan paremmin. 

Oli uskomatonta huomata, kuinka paljon pystyin auttamaan kehoani palautumisessa ja miten hyviä tuloksia saavutin, kun aloin harjoitella oikealla tavalla.  

Tämän oman kokemukseni innoittamana syntyi ensin Hyvinvointistudio LUPAUS ja myöhemmin Nordic Fit Mama; verkkovalmennukset ja äitien yhteisö, jonka tärkein tavoite on edistää kaikkien äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen.  

Tällä hetkellä Nordic Fit Mama tarjoaa valmennuksia raskaana oleville ja synnyttäneille naisille. Valmennusten treenit vievät aikaa vain noin 10min / päivä, joten ne on oikeasti tehtävissä lapsiarjen vilinässä. Valmennuksiin on helppoa ja vaivatonta osallistua, treenit teet missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Olemme kehittäneet kaikki valmennuksemme yhteistyössä sekä äitien että asiantuntijatiimin kanssa ja minulle erittäin tärkeätä on, että kaikki antamamme ohjeet pohjautuvat tutkittuun ja oikeaksi havaittuun tietoon ja ovat useampien asiantuntijoiden tarkastamia ja hyväksi toteamia. 

Olemme myös itse ensimmäisinä Suomessa tutkineet verkkovalmennusten vaikuttavuutta ja iloksemme voimme todeta ne erittäin hyväksi keinoksi paranta terveyttä ja hyvinvointia. Asiasta uutisoi Mediuutiset: Verkkovalmennus tehokas keino kuntouttaa äitejä synnytyksen jälkeen. Mediuutiset kirjoitti myös siitä, että Synnyttäneet naiset kaipaavat enemmän tukea - Lantionpohjan ja keskivartalon kuntoutus ehkäisisi gynekologisia vaivoja ja kertoi samassa yhteydessä verkkovalmennustemme tehosta. 

Vuonna 2021 pilotoimme ensimmäistä kertaa Suomessa julkisen terveydenhuollon ja Oulun kaupungin kanssa. Asiasta voit lukea lisää artikkelista Oulun kaupunki - digitaalisen äitiysterveyden edelläkävijä

Jo 30 000 naista on saanut avun Nordic Fit Maman valmennuksista. Tule sinäkin mukaan! 

 Lämpimin terveisin,
Riina