Kuuntele Kehtaanko kysyä? podcastia äideille 🎧

Raskaana olevat

Viiden viikon verkkovalmennus odottaville äideille. Kehon muutokset, turvallinen raskausajan treeni, ravinto-ohjeet ja valmistautuminen synnytykseen. Hinta 99 euroa. 

LÄHDE MUKAAN

Raskaana olevat - verkkovalmennus odottaville äideille

Raskaana olevat - kurssi tuleville äideille tarjoaa runsaasti tietoa kehossasi tapahtuvista muutoksista, sekä käytännön treeni- ja ravinto-ohjeita, jotta sekä sinä että kohdussa kasvava vauvasi voisitte mahdollisimman hyvin.

Valmennuksen opeilla lisäät tietämystäsi raskausajan turvallisesta liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta, sekä kehossasi tapahtuvista muutoksista. Valmistaudut myös asiantuntijoiden ohjeiden avulla synnytykseen ja vähennät mahdollista jännitystäsi ja suhtaudut luottavaisin mielin tulevaan.

Voit edetä valmennuksessa omaa tahtiasi, omaa kehoa kuunnellen. Teemme huomioita ravinnon suhteen ja lisäksi liikumme tavalla, joka samalla vahvistaa, mutta myös auttaa kehoa mukautumaan raskauden tuomiin fysiologisiin muutoksiin. 

Annamme tilaa sekä kehossa että mielessä tapahtuville muutoksille ja valmistaudumme ottamaan tulevan synnytyksen vastaan rennoin ja luottavaisin mielin. Valmennuksen tavoitteena on auttaa sinua voimaan raskauden aikana mahdollisimman hyvin ja olemaan vahva niin fyysisesti kuin henkisestikin ottamaan tuleva synnytys vastaan.

Harjoitukset on helppo sovittaa arkeen ja voit treenata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Mitä valmennus sisältää?

Turvallinen treeni raskauden aikana

Keskivartalon lihaksia treenataan  toiminnallisen treenin kautta, missä syviä lihaksia ja lantionpohjaa aktivoidaan monipuolisesti. Lisäksi liikkuvuusharjoituksia, jotta päästään optimaalisiin tuloksiin.

Ravinto raskauden aikana

Ravintoasioissa keskitymme perusasioihin ja hyvien ruoka-aineiden lisäämiseen ruokavalioon.

Valmistautuminen synnytykseen

Vauva- ja lapsiperhearki on hyvin usein hektistä ja äidille ei välttämättä jää paljoa omaa aikaa. Opettelemme pienin askelin ottamaan aikaa ja rentouttamaan kehoamme.

Kehon muutokset raskauden aikana

Keskustelemme mm. seksuaalisesta halusta ja sen puutteesta sekä siitä, millä tavalla näitä asioita olisi hyvä lähestyä.

Voi hyvin raskausaikana!

Valmennus sinun ja sisälläsi kasvavan vauvan hyvinvointiin. Hinta 99 euroa.

Valmennuksen osiot:

Viikko 1 - Liikunta ja ravitsemus raskauden aikana
Viikko 2 - Hyvä ryhti & Ravitse keho ja mieli virkeäksi
Viikko 3 - Korsetti kuntoon & laadukkaat proteiinin ja rasvan lähteet
Viikko 4 - Liikettä koko keholle & helposti hyvää lautaselle
Viikko 5 - Mielen hyvinvointi, kehon kuunteleminen ja hyvää tekevä liike

Miten valmennus toimii?

Valmennukseen on helppo osallistua ja voit osallistua missä tahansa vaiheessa raskauttasi. Valmennus on jaettu 5 viikon ajalle, mutta kaikki materiaali on käytössäsi samantien, joten voit edetä omassa tahdissasi.

Valmennuksen harjoituksista on hyötyä ihan alkuraskaudesta lähtien aina synnytyksen alkamiseen saakka. Valmennuksen aikana saat ohjeita liikkumiseen, ravintoon ja rentoutumiseen sekä synnytykseen valmistautumiseen. 

Voi hyvin raskausaikana!

Valmennus sinun ja vatsassa kasvavan vauvasi hyvinvointiin. Hinta 99 euroa.

Valmentajat

Valmentajana ja tukenasi toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen. Valmennuksessa asiantuntijana toimii lisäksi kätilö, sairaanhoitaja ja äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer Tiina Murdoch.

"Nordic fit maman kurssi tuleville äideille oli iloinen yllätys harmaaseen alkuraskauteen. Kurssi on tarjonnut minulle paljon tietoa, jota olisin varmasti kaivannut jo ensimmäisessä raskaudessa. Kätilön osuudet ovat olleen ihanan informatiivisia ja minua ilahdutti lähteiden käyttö faktojen pohjana, sekä myöskin se, että taustalla puhuu vuosien ammattitaito, mikä toi luottamusta kurssin sisältöä kohtaan. Etuna on myös mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavia asioita."

Emma Suortti, toinen raskaus

"Pahoinvoinnista johtuen en ole päässyt koko alkuraskaudesta juurikaan liikkumaan. Nyt kun olen vihdoin saanut itseni elävien kirjoihin, on minulla liikepankki tulostettuna. Näitä liikkeitä voin sitten hyvillä mielin tehdä kerran tai kahdesti viikon aikana. Näin kolmen kuukauden liikkumattomuuden jälkeen minusta on turvallista ajatella, että minulla on todellisten ammattilaisten suunnittelemat liikkeet valmiina, näin voin turvallisin mielin aloittaa taas lihaskuntoharjoittelun ja samalla valmistaa kehoani tulevaa synnytystä ja palautumista ajatellen."


Voi hyvin raskausaikana!

Valmennus sinun ja vatsassa kasvavan vauvasi hyvinvointiin. Hinta 99 euroa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.