ALOITA NYT

Affiliate-kumppanuus

Äideille ja vaikuttajille. 
Tervetuloa mukaan toimintaan äitien hyvinvoinnin puolesta!

Haluaisitko ansaita lisätuloja affiliate -yhteistyöstä?

Olisitko kiinnostunut toimimaan Nordic Fit Maman valmennusten brändilähettiläänä / affiliate-yhteistyökumppanina, kertomaan valmennuksista verkostoissasi ja ansaitsemaan kauttasi tulleista asiakkaista? 

Affiliate- eli kumppanuusmarkkinointi on markkinointimuoto, jossa yritys maksaa korvauksen kumppaneilleen heidän tuottamiensa tulosten perusteella. Nordic Fit Mama maksaa kumppaneilleen palkkion jokaisesta myynnistä. 

Kaikki äidit ja/tai vaikuttajat ovat tervetulleita mukaan. Sinulla ei tarvitse olla satoja tai tuhansia seuraajia, kaikki sosiaalisesti aktiiviset äidit ovat tervetulleita mukaan. 
Affiliate -kumppanuus edellyttää, että on läpikäynyt markkinoitavan valmennuksen ja kumppanilla tulee myös olla mahdollisuus laskutukseen. 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Affiliate komissio 15%

Nordic Fit Mama maksaa kumppaneilleen 15% palkkion jokaisesta myynnistä (alv 0%).
Huom! Affi-kumppanilla tulee olla mahdollisuus laskutukseen.

Miten voin aloittaa?

Laita meille viestiä sähköpostilla, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, käyttämistäsi kanavista ja verkostostasi. Me palaamme sinulle mahdollisimman pian ohjeiden kanssa.

info(at)nordicfitmama.fi

Huom! Sinulla ei tarvitse olla satoja tai tuhansia seuraajia, kaikki sosiaalisesti aktiiviset äidit ovat tervetulleita kumppaneiksemme.

Tervetuloa mukaan toimintaan äitien hyvinvoinnin puolesta!