Haluaisitko ansaita lisätuloja affiliate -kumppanina?

Nordic Fit Mama affiliate-kumppanuus

Äideille ja vaikuttajille. Tervetuloa mukaan toimintaan äitien hyvinvoinnin puolesta!

Haluaisitko ansaita lisätuloja affiliate -yhteistyöstä?

Olisitko kiinnostunut toimimaan Nordic Fit Maman valmennusten brändilähettiläänä / affiliate-yhteistyökumppanina, kertomaan valmennuksista verkostoissasi ja ansaitsemaan kauttasi tulleista asiakkaista? 

Affiliate-markkinointi eli kumppanuusmarkkinointi on markkinointimuoto, jossa yritys maksaa korvauksen mainoskumppaneilleen heidän tuottamiensa tulosten perusteella. Nordic Fit Mama maksaa kumppaneilleen palkkion jokaisesta myynnistä. 

Kaikki äidit ja/tai vaikuttajat ovat tervetulleita mukaan. Sinulla ei tarvitse olla satoja tai tuhansia seuraajia, kaikki sosiaalisesti aktiiviset äidit ovat tervetulleita mukaan. 
Affiliate -kumppanuus edellyttää, että on läpikäynyt markkinoitavan valmennuksen ja kumppanilla tulee myös olla mahdollisuus laskutukseen.

Affiliate yhteistyön piirissä olevat Nordic Fit Maman verkkovalmennukset:

Nordic Fit Mama 1 – kuntouta keskivartalo

Kuntouta keskivartalo raskauden ja synnytyksen jälkeen. 6-viikon verkkovalmennus äideille.

Valmennus vahvistaa raskauden ja synnytyksen koettelemia keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia lempeästi ja turvallisesti. Kaikki valmennuksen harjoitukset ovat lääkärikeskus Mehiläisen asiantuntijoiden hyväksymiä. 

LUE LISÄÄ

Nordic Fit Mama 2 –Treeni, ravinto ja hyvinvointi

Tehokasta treeniä. Ravintovinkkejä.  Asiaa parisuhteen hyvinvoinnista. Loistava jatko Nordic Fit Mama 1 -valmennukselle. Kesto 6 viikkoa. 

Ohjeilla oimiva, kaunis ja voimakas keho, jonka avulla jaksaa arjessa. Parempia valintoja ravinnon suhteen ja sitä kautta parempi energiataso, aineenvaihdunta ja suoliston hyvinvointi. Keinoja parempaan parisuhteeseen ja seksielämään.

LUE LISÄÄ

Raskaana olevat -verkkovalmennus

5-viikon verkkovalmennus odottaville äideille. Kehon muutokset. Turvallinen raskausajan treeni. Ravinto-ohjeet. Valmistautuminen synnytykseen.

 

LUE LISÄÄ

Affiliate komissio 30%

Nordic Fit Mama maksaa kumppaneilleen 30% palkkion jokaisesta myynnistä. Esim. 89 euron arvoisesta valmennuksesta sinä saat palkkiona 21,30 euroa (alv 0%). Huom! affi-kumppanilla tulee olla mahdollisuus laskutukseen.

Miten voin aloittaa?

Laita meille viestiä sähköpostilla, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, käyttämistäsi kanavista ja verkostostasi. Me palaamme sinulle mahdollisimman pian ohjeiden kanssa.

info(at)nordicfitmama.fi

Huom! Sinulla ei tarvitse olla satoja tai tuhansia seuraajia, kaikki sosiaalisesti aktiiviset äidit ovat tervetulleita kumppaneiksemme.

Tervetuloa mukaan toimintaan äitien hyvinvoinnin puolesta!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.