Nordic Fit Mama suosittelee 

Olemme valinneet  yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka myös edistävät äitien ja naisten hyvinvointia, tuovat helpotusta arkeen sekä jakavat kanssamme samanlaisia arvoja. Tutustu kumppaneidemme palveluihin.

Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Mehiläinen

Haluamme yhdessä Mehiläisen kanssa olla tekemässä tärkeää työtä äitien hyvinvoinnin edistämiseksi. Kaikki Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo®️ valmennuksen harjoitukset ovat turvallisia ja hyväksyttyjä Mehiläisen asiantuntijan, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soinin toimesta. Yhteistyömme kautta voimme myös tarjota äideille mahdollisimman kattavat palvelut ja asiantuntijuuden äitien sekä lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Suosittelemme Mehiläisen Digiklinikkaa, josta saat apua koko perheen terveysasioihin ilman ajanvarausta - ympäri vuorokauden. Lue lisää Digiklinikasta.

Lue Mehiläisen gynekologipalveluista

Storytel – pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu

Storytelin valikoimasta löytyy yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa. 

Saat nyt Nordic Fit Maman kautta 30 päivän maksuttoman kokeilujakson Storytelin äänikrjapalvelussa.

Kuuntele äänikirjoja vaunulenkeillä, lasta nukuttaessa, ruokaa laittaessa ja itse ennen nukkumaanmenoa. Myös lapset viihtyvät äänikirjojen parissa ja tykkäävät rauhoittua hetken äänikirjan parissa vielä iltasadun jälkeen. Äänikirjat on loistavaa ajanvietettä myös pitkille automatkoille.

Pikkulapsiarjessa lukeminen jää usein vähemmälle, koska sille(kään) ei meinaa löytyä aikaa. Sanotaan, että lukeminen on lääkettä stressaantuneille aivoille ja äänikirjapalvelut mahdollistavat lukemisen monien hyötyjen saavuttamisen vaikka aika ja mahdollisuudet olisivat kortilla. Älypuhelimen myötä äänikirja kulkee kätevästi mukana joka paikassa.

Aloita vaikka kuuntelemalla kuukauden kirjasuosituksemme: Peloton synnytys ja Äidiksi tuleminen

Aloita 30 päivän ilmainen kokeilujakso

Kuukauden Storytel kirjasuositukset:

Lastentarvike

Lastentarvike on jo vuodesta 1967 alkaen toiminut suomalainen perheyritys, jonka sydämessä on tarjota Parasta lapsellesi.

Tuoreena tai tulevana vanhempana saatat olla hukassa lastentarvikkeiden laajassa ja syvässä viidakossa. Siksi Nordic Fit Mama suosittelee turvautumaan Lastentarvikkeen asiantuntijoihin, jotka yhteensä yli 1000 vuoden kokemuksella, auttavat sinua valitsemaan ne tarvikkeet, jotka parhaiten tukevat sinun perhe-elämääsi ja vauva-arkeasi. Voit mennä kauppaan tietämättä lastentarvikkeista mitään – on kyse sitten pienokaisen kanssa liikkumisesta tai turvallisen kotiympäristön luomisesta. Saat Lastentarvikkeesta aina avun.

 

 

Siirry Lastentarvike kauppaan

BabyBox® – yhdessä vanhemmuudessa

Vanhemmaksi tuleminen on yksi elämän mullistavimmista tapahtumista. Siksi haluamme tarjota tukea tässä uudessa elämänvaiheessa.

BabyBox on ilmainen lahja raskaana oleville, sekä tuoreille vanhemmille. Toimintamme on perustettu Tanskassa vuonna 2002, josta se on kulkeutunut Ruotsiin 2003, Norjaan 2006 ja Suomessa olemme toimineet jo vuodesta 2013. Paketti sisältää vaihtelevia tuotteita, tarjouksia ja tietoa raskauteen ja vauvavuoteen. Odottavat vanhemmat voivat tilata BabyBoxin osoitteessa www.babybox.fi ja noutaa sen lähimmästä Lastentarvike myymälästä.

Tilaa oma BabyBoxisi

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje

Tilaa Nordic Fit Maman uutiskirje. Saat viikoittain ajankohtaista tietoa läpsiperheille ja äideille, treeni- ja ravintovinkkejä sekä rahanarvoisia etuja.