LIITY JĂ„SENEKSI

Nordic Fit Mama suosittelee 

Olemme valinneet  yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka myös edistävät äitien ja naisten hyvinvointia, tuovat helpotusta arkeen sekä jakavat arvomme. Tutustu kumppaneihimme.

Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Mehiläinen

Haluamme yhdessä Mehiläisen kanssa olla tekemässä tärkeää työtä äitien hyvinvoinnin edistämiseksi. Kaikki Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo®ď¸Ź valmennuksen harjoitukset ovat turvallisia ja hyväksyttyjä Mehiläisen asiantuntijan, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soinin toimesta. Yhteistyömme kautta voimme myös tarjota äideille mahdollisimman kattavat palvelut ja asiantuntijuuden äitien sekä lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Suosittelemme Mehiläisen Digiklinikkaa, josta saat apua koko perheen terveysasioihin ilman ajanvarausta - ympäri vuorokauden. Lue lisää Digiklinikasta.

Lue Mehiläisen gynekologipalveluista

Lastentarvike

Lastentarvike on jo vuodesta 1967 alkaen toiminut suomalainen perheyritys, jonka sydämessä on tarjota Parasta lapsellesi.

Tuoreena tai tulevana vanhempana saatat olla hukassa lastentarvikkeiden laajassa ja syvässä viidakossa. Siksi Nordic Fit Mama suosittelee turvautumaan Lastentarvikkeen asiantuntijoihin, jotka yhteensä yli 1000 vuoden kokemuksella, auttavat sinua valitsemaan ne tarvikkeet, jotka parhaiten tukevat sinun perhe-elämääsi ja vauva-arkeasi. Voit mennä kauppaan tietämättä lastentarvikkeista mitään – on kyse sitten pienokaisen kanssa liikkumisesta tai turvallisen kotiympäristön luomisesta. Saat Lastentarvikkeesta aina avun. 

Siirry Lastentarvikkeen kauppaan

Puhti laboratoriokokeet

Kumppanimme Puhti tarjoaa laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. Puhdin terveystarkastuksilla saat monipuolisesti tietoa elimistösi toiminnasta.

Laboratoriotestien avulla on hyvä selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tutustu esimerkiksi naisten laajaan tai raskautta suunnittelevan terveystarkastuksiin. Valmiissa laboratoriopaketeissa on mukana mm. rautavarastojen, kilpirauhasen ja D-vitamiinitason tutkimukset. Tutkimuspaketeilla on mielekästä seurata omaa terveyttä esimerkiksi ennen ja jälkeen valmennuksen.

Näytteenotto tapahtuu helposti Mehiläisen laboratorioissa ja tulokset saat selkeässä raportissa. Tilaa tutkimukset verkosta.

Tutustu Puhtiin