LIITY JÄSENEKSI

Nordic Fit Mama suosittelee 

Olemme valinneet  yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka myös edistävät äitien ja naisten hyvinvointia, tuovat helpotusta arkeen sekä jakavat arvomme. Tutustu kumppaneihimme.

Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Mehiläinen

Haluamme yhdessä Mehiläisen kanssa olla tekemässä tärkeää työtä äitien hyvinvoinnin edistämiseksi. Kaikki Nordic Fit Mama 1 – Kuntouta keskivartalo®️ valmennuksen harjoitukset ovat turvallisia ja hyväksyttyjä Mehiläisen asiantuntijan, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soinin toimesta. Yhteistyömme kautta voimme myös tarjota äideille mahdollisimman kattavat palvelut ja asiantuntijuuden äitien sekä lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Suosittelemme Mehiläisen Digiklinikkaa, josta saat apua koko perheen terveysasioihin ilman ajanvarausta - ympäri vuorokauden. Lue lisää Digiklinikasta.

Lue Mehiläisen gynekologipalveluista

Storytel – pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu

Storytelin valikoimasta löytyy yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa. 

Saat nyt Nordic Fit Maman kautta 40 päivän maksuttoman kokeilujakson Storytelin äänikrjapalvelussa.

Kuuntele äänikirjoja vaunulenkeillä, lasta nukuttaessa, ruokaa laittaessa ja itse ennen nukkumaanmenoa. Myös lapset viihtyvät äänikirjojen parissa ja tykkäävät rauhoittua hetken äänikirjan parissa vielä iltasadun jälkeen. Äänikirjat on loistavaa ajanvietettä myös pitkille automatkoille.

Pikkulapsiarjessa lukeminen jää usein vähemmälle, koska sille(kään) ei meinaa löytyä aikaa. Sanotaan, että lukeminen on lääkettä stressaantuneille aivoille ja äänikirjapalvelut mahdollistavat lukemisen monien hyötyjen saavuttamisen vaikka aika ja mahdollisuudet olisivat kortilla. Älypuhelimen myötä äänikirja kulkee kätevästi mukana joka paikassa.

Aloita vaikka kuuntelemalla kirjasuosituksemme: Peloton synnytys ja Äidiksi tuleminen.

Aloita 40 päivän ilmainen kokeilujakso

Puhdistamo. Olennaista. Ilman muuta.

Puhdistamolla keskitytään olennaiseen – vain niihin asioihin, tuotteisiin ja ainesosiin, joilla on merkitystä. Kaikki tarpeeton ja epäterveellinen on karsittu pois. Puhdistamo valmistaa ravintolisiä sekä ruoka- ja juomatuotteita, jotka ovat puhtaampia, tehokkaampia ja herkullisempia. Tavoite on muuttaa ravintokulttuuria parempaan suuntaan ja auttaa mahdollisimman montaa ihmistä kohti terveellisempää elämää.

Nordic Fit Maman treeni ja ravintofilosofia perustuu samaan: Tehdään yksinkertaisia mutta tehokkaita ja oikeita valintoja. Yhteistyössä Puhdistamon kanssa jäsenet saavat etuja tuotteisiin, joilla voivat tukea hyvinvointiaan.

Lue lisää Puhdistamosta

Lastentarvike

Lastentarvike on jo vuodesta 1967 alkaen toiminut suomalainen perheyritys, jonka sydämessä on tarjota Parasta lapsellesi.

Tuoreena tai tulevana vanhempana saatat olla hukassa lastentarvikkeiden laajassa ja syvässä viidakossa. Siksi Nordic Fit Mama suosittelee turvautumaan Lastentarvikkeen asiantuntijoihin, jotka yhteensä yli 1000 vuoden kokemuksella, auttavat sinua valitsemaan ne tarvikkeet, jotka parhaiten tukevat sinun perhe-elämääsi ja vauva-arkeasi. Voit mennä kauppaan tietämättä lastentarvikkeista mitään – on kyse sitten pienokaisen kanssa liikkumisesta tai turvallisen kotiympäristön luomisesta. Saat Lastentarvikkeesta aina avun. 

Siirry Lastentarvikkeen kauppaan

Puhti laboratoriokokeet

Kumppanimme Puhti tarjoaa laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. Puhdin terveystarkastuksilla saat monipuolisesti tietoa elimistösi toiminnasta.

Laboratoriotestien avulla on hyvä selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Tutustu esimerkiksi naisten laajaan tai raskautta suunnittelevan terveystarkastuksiin. Valmiissa laboratoriopaketeissa on mukana mm. rautavarastojen, kilpirauhasen ja D-vitamiinitason tutkimukset. Tutkimuspaketeilla on mielekästä seurata omaa terveyttä esimerkiksi ennen ja jälkeen valmennuksen.

Näytteenotto tapahtuu helposti Mehiläisen laboratorioissa ja tulokset saat selkeässä raportissa. Tilaa tutkimukset verkosta.

Tutustu Puhtiin