LIITY JÄSENEKSI

Yhteistyössä Mehiläisen kanssa

Nordic Fit Mama tekee yhteistyötä Mehiläisen terveyspalveluiden kanssa. Haluamme tarjota turvalliset valmennukset ja mahdollisimman kattavat palvelut ja asiantuntijuuden äitien sekä myös lasten hyvinvointiin

Kaikki Nordic Fit Mama 1 -valmennuksen harjoitukset on turvallisia ja ne on hyväksytty Mehiläisen asiantuntijan, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soinin toimesta.

Lääkäriuransa naisten kanssa tehnyt Tuuli muistuttaa, että: "Toistaiseksi ei ole olemassa leikkausta, joka voisi korjata heikon lantionpohjan, joten jumppa on must!"

"Lantionpohjan harjoittelu on suuri panostus tulevaisuuteen ja omaan terveyteen. Naisilla, jotka ovat harjoittaneet lihaksiaan on huomattavasti vähemmän vaivoja, kun lantionpohja on kunnossa", Tuuli muistuttaa. Hän myös kehottaa palaamaan valmennuksen ohjeisiin tarvittaessa myöhemmin, jopa vuosien kuluttua synnytyksestä, mikäli muu aktiivinen harjoittelu on jäänyt vähemmälle, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tai jatkaa lantionpohjan lihasten harjoittelua.

Mehiläisen asiantuntijat ovat mukana myös Nordic Fit Mama 2 verkkovalmennuksessa, jossa keskustellaan Mehiläisen seksuaaliterapeutti Anne Paseniuksen kanssa.

Mehiläisen Digiklinikka

Tiesitkö muuten, että Mehiläisellä on oma Digiklinikka, josta saat apua terveysasioihin 24/7, missä ikinä liikutkin. Digiklinikan etävastaanotolla voit lähettää lääkärille tai hoitajalle kysymyksesi sekä tarvittaessa kuvia. Saat vastauksen tunnissa. Saat vastauksen tunnissa. Lisätietoja digiklinikasta.