Millaista on seksi synnytyksen jälkeen? Kuuntele Kehtaanko kysyä -podcast, klikkaa tästä! 🎧

Nordic Fit Mama 2

Tehokasta treeniä. Ravintovinkkejä.  Stressinhallintaa. Asiaa parisuhteen hyvinvoinnista. Loistava jatko Nordic Fit Mama 1:lle
Kesto 6 viikkoa. Hinta: 89€

OSTA VALMENNUS

Nordic Fit Mama 2 - verkkovalmennus äideille

Haluatko toimivan, kauniin ja voimakkaan kehon, jonka avulla jaksaa arjessa? Entä tehdä parempia valintoja ravinnon suhteen ja sitä kautta parantaa energiatasoasi, aineenvaihduntaa ja suoliston hyvinvointia? Parantaa parisuhdettasi ja seksielämääsi?

Valmennus toimii luonnollisena jatkona Nordic Fit Mama 1 – kuntouta keskivartalo -valmennukselle. Voit toki osallistua Nordic Fit Mama 2 -valmennukseen, vaikka et ensimmäistä valmennusta olisi käynytkään, mikäli keskivartalosi on kunnossa ja voit tehdä jo kokonaisvaltaisempaa, haastavampaa treeniä.  

Mitä valmennus sisältää?

Toimiva keskivartalo ja litteä vatsa

Keskivartalon lihaksia treenataan  toiminnallisen treenin kautta, missä syviä lihaksia ja lantionpohjaa aktivoidaan monipuolisesti. Lisäksi liikkuvuusharjoituksia, jotta päästään optimaalisiin tuloksiin.

Vauvakilot pois pysyvillä muutoksilla

Ravintoasioissa keskitymme perusasioihin ja hyvien ruoka-aineiden lisäämiseen ruokavalioon.

Opi rauhoittumaan

Vauva- ja lapsiperhearki on hyvin usein hektistä ja äidille ei välttämättä jää paljoa omaa aikaa. Opettelemme pienin askelin ottamaan aikaa ja rentouttamaan kehoamme.

Rakkaus, seksi ja parisuhde raskauden jälkeen

Keskustelemme mm. seksuaalisesta halusta ja sen puutteesta sekä siitä, millä tavalla näitä asioita olisi hyvä lähestyä.

Valmennuksen avulla:

 • Vahvistat lihasvoimaa kokonaisvaltaisesti koko kehossa siten, että saat lihaskuntoharjoitukset helposti ja vaivattomasti osaksi arkea.
 • Lisäät liikkuvuutta ja ehkäiset jumeja yksinkertaisilla, missä tahansa tehtävillä liikkuvuusharjoituksilla.
 • Varmistat, että syömisesi tukee jaksamistasi arjessa ja teet terveellisiä valintoja syömiesi ruokien suhteen.
 • Opit rentoutumaan ja ottamaan pieniä rauhoittumishetkiä kiireisen lapsiarjen keskellä. Tämä auttaa kohti sisäistä hyvinvointia, eli sitä, että voit hyvin ja viihdyt kehossasi & sinulla on hyvä olo itsestäsi ja elämäntilanteestasi.
 • Saat tietoa siitä, kuinka seksuaalisuus muuttuu raskauden ja synnytyksen seurauksena. Tämän seurauksena osaat ottaa huomioon kehosi muutokset ja olla ymmärtäväinen ja lempeä sekä itseäsi että puolisoasi kohtaan.

6-viikon valmennus sisältää:

 • treenikalenterin koko valmennuksen ajalle
 • 2 keskivartalotreeniä + kokopitkät treenivideot
 • 2 lihaskuntotreeniä + kokopitkät treenivideot
 • 3 reseptikirjaa
 • vaunutreeni (HIIT)
 • liikkuvuustreeni
 • hengitysharjoituksia
 • koko kehoa rauhoittava palautumisharjoitus ja paljon muuta!

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Miten valmennus toimii?

Valmennukseen on helppo osallistua, saat päivittäin selkeät ohjeet, kuvineen ja videoineen. Vain noin 10 minuutin päivittäiset harjoitukset ovat hyvin sovitettavissa vauva-arkeen ja voit tehdä treenit missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

Emme itse ole ainoita, jotka ovat sitä mieltä, että valmennusalusta on helppo käyttää ja valmennus vaivatonta sovittaa arkeen. Tunnustuksena näistä asioista saimme ensimmäisten digipalveluiden joukossa Design from Finland -merkin.  

Treenikalenterisi ja joka päivä avautuva uusi moduuli kertovat mitä päivittäin teet, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia kehosi liikuttamisesta ja puhtaasta, hyvää tekevästä ravinnosta, sekä oivalluksista, mitä teet oman itsesi ja elämäntilanteesi suhteen. 

Alla esimerkki valmennuksen sisällöstä. Tämän lämmittelyvideon harjoituksen voit tehdä myös itsenäisenä liikkuvuusharjoituksena. 

Valmentajat

Valmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen (alla kuvassa).

Asiantuntijoina Riinan lisäksi toimivat:

 • Seksuaaliterapeutti Pauliina Flang, jonka kanssa keskustelemme mm. seksistä synnytyksen jälkeen ja siitä, kuinka olla yhtä aikaa nainen, kumppani ja äiti.
 • Mehiläisen Seksuaalineuvoja ja terveydenhoitaja Anne Pasenius puhuu kivusta ja sen vaikutuksista sekä seksuaalisesta haluttomuudesta. 
 • Diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi antaa ravintoneuvoja ja miten yksinkertaisilla valinnoilla voimme nostaa energiatasoa ja saada suolistoa toimimaan paremmin.
 • Stressinhallintavalmentaja Maria Rautava kertoo kuinka äitiyteen ja hektiseen elämään liittyvä stressi on mahdollista selättää.

 

Aloita jo tänään!

Liity tuhansien tyytyväisten äitien joukkoon ja aloita jo tänään! Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Usein kysytyt kysymykset

Voit, se hyvä puoli keskivartalon harjoittamisessa on, että siihen ei ole parasta ennen –päivää, aina on hyvä hetki aloittaa! Kurssia markkinoidaan 0-12kk ikäisten vauvojen äideille, sillä kurssi ottaa vauva-arjen haasteet huomioon kokonaisuudessaan, mutta toki kuntouttavat treeniliikkeet ovat aina aloitettaessa samat. Lantionpohjan lihasten kuntoa on saatu kohennettua ja päästy eroon esim. ikävästä virtsankarkailusta vielä eläke-ikäisilläkin naisilla.

Voit osallistua. Kaikki kurssin liikkeet ovat sellaisia, että ne on turvallista tehdä, vaikka kärsisikin vatsalihasten erkaantumasta. Itse asiassa liikkeiden tarkoitus on nimenomaan auttaa erkaantuman korjaantumisessa. Kurssilta saat reilusti tietoa kuinka on turvallista treenata jos kärsii erkaumasta. Jos erkauman lisäksi sinulla on tyrä, voimakkaita selkävaivoja tai erkaantuma on suuri ja näyttää siltä, että iho on ohutta ja esim. ”syke näkyy läpi”, kannattaa olla yhteydessä paikkakuntasi lantionpohjan asioihin erikoistuneeseen fysioterapeuttiin. Lantionpohjaan erikoistuneita fysioterapeutteja voit etsiä paikkakuntakohtaisesti pelvicus.fi –sivulta.

Kyllä voit osallistua ja ehdottomasti kannattaa! Sektio on yksi suurimpia leikkauksia tällä hetkellä. Suurin osa leikkauksista tehdään nykyään tähystyksellä. Sektiossa mennään seitsemän eri vatsan kerroksen läpi, katkaistaan vatsalihakset ja hermot. On erittäin tärkeää, että keskivartaloa lähdetään harjoittamaan, jotta hermotus vahvistuu ja siten saadaan taas pikku hiljaa kaikki lihakset käyttöön tarkoituksenmukaisella tavalla. Kaikki kurssin harjoitukset voit tehdä täysin samalla tavalla riippumatta siitä oletko synnyttänyt sektiolla tai alateitse.

Kurssille voi osallistua niin pian synnytyksen jälkeen kuin hyvältä tuntuu. Kurssilla aloitetaan lantionpohjan harjoitteista, jotka olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Niiden jälkeen edetään pikkuhiljaa, lempeästi syviin keskivartalon lihaksiin. Lantionpohjan lihakset aktivoituvat aina keskivartalon lihaksista ensimmäisinä. Jos niiden aktivointi ei toimi oikein, keskivartalossa saattaa hyvin todennäköisesti olla toimintahäiriöitä. Synnytyksen jälkeen kehon oloon ja kuntoon vaikuttaa hyvin moni asia ja jokaisen tilanne on aina hyvin yksilöllinen. Jos joku askarruttaa kovasti, mielummin kuin pohtia yksin, kannattaa kysyä lantionpohjan asioihin erikoistuneelta fysioterapeutilta. Kurssin aikana voit myös esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä valmentajalle.

Itsenäisesti treenaaminen on todella hyvä asia, mutta valmennuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus saada myös vastauksia treenin kuluessa mahdollisiin mieleen nouseviin kysymyksiin. Valmennus tarjoaa kattavan tietopaketin kehon muutoksista, sen kuntoutuksesta ja turvallisesta treenistä raskauden ja synnytyksen jälkeen. Puhumme myös asioista, joista vielä usein vaietaan, kuten virtsankarkailusta ja miten lantionpohjan lihaksia treenaamalla voi parantaa seksuaalisuutta.   Valmennus muistuttaa säännöllisesti harjoitusten tekemisestä ja tuo ne helpolla tavalla vauva-arkeen. Lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamisessa säännöllisyys ja pitkäjänteisyys ovat hyvin tärkeitä. Valmennus pyrkii myös varmistamaan, että liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti. Kun osallistujat saavat joka päivä ja jokaiseen liikkeeseen selkeät kuva-, teksti- ja video-ohjeet, pysyy liikkeidenkin oikeaoppisuus paremmin mielessä. Valmennuksessa saat liikkeisiin myös enemmän variaatiota ja keho kehittyy nopeammin saadessaan erilaisia ärsykkeitä.

Meille käy maksuvälineinä Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak. 

Smartum-saldo, Edenred, ePassi & Eazybreak:
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta palveluntarjoajaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen.

Smartum- tai muut fyysiset setelit:
Voit lähettää allekirjoitetut setelit ja tiedon minkä kurssin haluat ostaa postitse osoitteeseen:

Riina Laaksonen / Nordic Fit Mama
Purjeentekijänkuja 5 A
00210 Helsinki
Laita asiasta meiliä info(at)nordicfitmama.fi. Kun setelit ovat perillä, sinulle lähetetään linkki valmennukseen.

Valmennusmateriaali on saatavilla 6 kk ostopäivästä. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle, jolloin harjoitusohjeet ovat käytössäsi ikuisesti.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.