Aloita treenaaminen turvallisesti raskauden jälkeen!

Nordic Fit Maman valmentajat

Riina Laaksonen
valmentaja ja Nordic Fit Maman perustaja

"Olen äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer, ravintovalmentaja ja life coach. Kiinnostukseni äitiysliikuntaan alkoi saatuani kaksi lasta hyvin pienellä ikäerolla ja sen seurauksena kärsittyäni itse vatsalihasten erkaantumasta. Olen kuntouttanut omaa kehoani ja auttanut lukemattomia muita naisia kuntoutumaan sekä treenaamaan turvallisesti ja syömään terveellisesti raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Johdin aiemmin äitiysliikuntaan keskittynyttä, Helsingin keskustassa sijannutta LUPAUS hyvinvointistudiota ja liikunnanohjaajana olen toiminut jo lähes 20 vuotta.

Valmennusfilosofiani on kokonaisvaltainen, mikä tarkoittaa sitä, että huomioon otetaan aina liikunta, ravinto, lepo ja mieli, sillä yhtä ei voi erottaa muista. Nykyajan suorituskeskeisyys näkyy selvästi ihmisten elämässä sekä treeni- ja syömiskäyttäytymisessä ja haluan osaltani tuoda myös lempeyttä, rentoutta ja oman kehon kuuntelua jokaisen elämään. Näistä lähtökohdista, sekä halustani auttaa lähtee myös yritykseni Nordic Fit Maman toiminta sekä yhteistyöhankkeet eri yritysten ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Itse yrittäjänä ja kolmen lapsen äitinä huomaan selvästi, kuinka oma hyvinvointi heijastuu kaikkialle. Ruuhkavuosista huolimatta järjestän omalle hyvinvoinnille ja liikunnalle aikaa, sillä saan sen moninkertaisesti takaisin hyvänä energiana ja jaksamisena ja pidempänä pinnana arjessa."

Riina toimii valmentajanasi Kuntouta keskivartalo sekä Raskaana olevat -verkkovalmennuksissa. 

 

Tiina Murdoch, kätilö

"Olen kätilö, sairaanhoitaja, äitiysliikuntaan perehtynyt personal trainer ja ravintovalmentaja. Olen kulkenut kätilönä yli 8 vuoden matkan äitien ja perheiden rinnalla raskauden ja elämänkulun eri vaiheissa. Monta pientä ihmettä olen saanut auttaa maailmaan ja saanut olla läsnä hetkessä, joka on meille kaikille unohtumaton.

Kätilön työ sekä naisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ovat minulle sydämen asia. Lisäksi olen aina rakastanut liikuntaa ja sen myötä perehtynyt intohimoisesti hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Neljän lapsen äitinä tiedän kuinka elämänkaaren eri vaiheet asettavat haasteita fiksuun ravitsemukseen, liikuntaan ja lepoon. Haluan auttaa äitejä ja perheitä voimaan paremmin.

Äitiysliikunta on kuulunut luonnollisena osana kätilön työhöni erityisesti äitiysneuvolassa ja sairaaloiden äitiyspoliklinikoilla työskennellessäni. Omat raskaudet ja vatsalihasten erkauman kuntouttaminen veivät minut entistä syvemmälle aiheen pariin.

Rakkaudesta kätilön työhön ja liikuntaan syntyi yritykseni Kokonaisuus ja tiemme Riinan kanssa kohtasivat. Meitä yhdistää sama intohimo ja valmennusfilosofia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, omaa kehoa lempeästi kuunnellen. Mahtavaa olla valmennusten välityksellä läsnä myös sinulle ja perheellesi. Autan sinua ammattitaidollani, henkilökohtaista kokemustani ja viimeisintä tutkimustietoa hyödyntäen."

Tiina Murdoch on mukana valmentajana sekä Kuntouta keskivartalo että Raskaana olevat verkkovalmennuksissa.

 

Tuuli Soini, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, Mehiläinen

"Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja toiminut ennen Mehiläiselle siirtymistä 15 vuotta sairaalatyössä HUS:ssa, josta 10 vuotta erikoislääkärinä Hyvinkään sairaalassa. Hoidan kaikenikäisiä potilaita teini-ikäisestä (13v-) varttuneempiin naisiin. Erityisosaamistani ovat gynekologiset vuotohäiriöt, gynekologiset ultraäänitutkimukset sekä lantiopohjaongelmat kuten laskeumat ja virtsankarkailu. Huolehdin kokonaisvaltaisesti terveyden edistämisestä ja pyrin rauhalliseen kanssakäymiseen potilaideni kanssa, jotta turhalta jännittämiseltä vältytään. 

Kuntouta keskivartalo -valmennus on hieno ja kaikille naisille suositeltava kokonaisuus. Toistaiseksi ei ole olemassa leikkausta, joka voisi korjata heikon lantionpohjan eli jumppa on must. Raskauden ja synnytyksen jälkeen lantionpohjan ja keskivartalon kuntoutus on myös panostus tulevaisuuteen, sillä naistenvaivoja on vähemmän, kun lantionpohja on kunnossa. 

Valmennuksesta saatuihin oppeihin kannattaa palata tarvittaessa myöhemmin vuosien kuluttua synnytyksestä, jos aktiviinen harjoittelu on unohtunut. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tai jatkaa harjoittelua."

Tuuli Soini on käynyt läpi ja hyväksynyt kaiken Kuntouta keskivartalo -valmennuksen materiaalin.

 

Maria Rautava, stressinhallinnan ja mielenhyvinvoinnin valmentaja
 
Maria Rautava
 

"Olen stressinhallinnan- ja mielenhyvinvoinnin valmentaja, Mind Coach yrityksessäni Mieli & Oivallus. Olen 2 lapsen äiti ja vaimo, elän itse ruuhkavuosia, joten kosketuspintaa lapsiarkeen löytyy hyvinkin läheltä. 

Minulla on vahva tausta psykiatrian hoitotyöstä hoitajana ja valmentajana aikuisten-, sekä nuorten-, ja heidän perheiden parissa. Tämä on vahvasti ohjannut minua siihen mitä nyt haluan viedä eteenpäin valmennuksieni kautta. Haluan lisätä ihmisten tietoisuutta, ymmärrystä ja taitoja stressinhallinnan-, palautumisen ja mielenhyvinvoinnin parissa.

Olen kouluttanut ja valmentanut erilaisilla kokonaisuuksilla, niin sosiaali-ja terveydenhuollon ammattilaisia, oppilashuoltoa, ja lukuisia muita yhteisöjä, kuin ruuhkavuosissa eläviä äitejäkin. Annan toimivia työkaluja työssä-, ja arjessa jaksamiseen ja omien voimavarojen löytämiseen.
 
Jotta voit pitää muista huolta, on sinun ensin pidettävä itsestäsi huolta.
 
Maria toimii valmentajana Treeni, Ravinto ja hyvinvointi verkkovalmennuksessa.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.