ALOITA NYT

Uhmasta yhteyteen

Opi kohtaamaan haastavat tilanteet tavalla, joka edistää lapsen kehitystä ja vahvistaa suhdettanne. Saat arkeen sovellettavia keinoja omien tunteiden säätelyyn ja uhmatilanteiden hoitamiseen turvallisesti. Hinta 135€.

ALOITA NYT
 

Hei rakkaan lapsen vanhempi!

Haluatko lisätä arkeen hyviä hetkiä ja vahvistaa suhdetta lapseesi? Entä miten asettaa rajat järkevästi ja kun komentaa täytyy - tehdä se lapsen kasvua tukien? Onko teillä haasteita siirtymätilanteissa? Kiristyikö hermo, tuliko ärjyttyä ja sen jälkeen omatunto kolkuttaa? Käykö muillekin näin ja miksi kaava toistuu vaikka tiedän paremmin?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, tämä kurssi on juuri sinua varten. ❤️ Saat vinkkejä miten lapsen uhma rauhoitetaan, siirtymät helpottavat ja kiristyneeseen suhteeseen löytyy iloa ja oma riittämättömyyden tunne helpottaa!

Tämä on se vanhemmuuden käsikirja, mitä olet aina toivonut!

Hei rakkaan lapsen vanhempi!

 • Etsikö keinoja miten toimia lapsen kanssa kun uhmakohtaus iskee? 
 • Onko teillä haasteita siirtymätilanteissa?
 • Kiristyikö hermo, tuliko ärjyttyä ja sen jälkeen omatunto kolkuttaa?
 • Käykö muillekin näin ja miksi kaava toistuu vaikka tiedän paremmin?

Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, tämä kurssi on juuri sinua varten. ❤️

Saat vinkkejä miten lapsen uhma rauhoitetaan, siirtymät helpottavat ja kiristyneeseen suhteeseen löytyy iloa!

Tämä on se vanhemmuuden käsikirja, mitä olet aina toivonut!

Yhteistyökumppanina Mehiläinen

Opi ymmärtämään lapsesi mieltä

Tutkitusti tiedämme että lapsen uhma ja oma tahto on tärkeä niin taaperolle, koululaiselle kuin teinillekin. Kyllä, kyllä - mutta kun se on vanhemman näkökulmasta niin rasittavaa!

Psykologi Leea Mattila ja lastenpsykiatri Janna Manninen (ent. Rantala) yhdistivät ammatilliset ja henkilökohtaiset kokemuksensa ja laativat viiden viikon verkkokurssin, jonka avulla opit rauhoittamaan lapsesi uhman.

Kurssi on tieteellisesti perusteltu, mutta hyvin käytännönläheinen. Sen opeilla voit kohdata haastavat tilanteet tavalla, joka edistää lapsen kehitystä ja vahvistaa suhdettanne. Saat myös keinoja omien tunteiden säätelyyn ja uhmatilanteiden hoitamiseen turvallisesti.

Kurssin opit auttavat sinua omassa tunnesäätelyssäsi samalla kun tuet lapsesi tunnesäätelyn kehitystä. 

KYLLÄ KIITOS, HALUAN MUKAAN

Kurssin sisältö ja eteneminen:

Lapsi kehittyy valtavaa vauhtia ja on etuoikeus pysähtyä lapsen kanssa hetkeen. Läsnäolo arjen tilanteissa on parasta lääkettä uhman vähentämiseen ja toimivan vuorovaikutussuhteen kehittymiseen. 

ENSIMMÄINEN ASKEL

Mistä uhmassa on kyse? Entä mitä sille voi tehdä? Opit mikä merkitys uhmalla on lapsen kehityksessä ja saat ensimmäiset vinkit vuorovaikutuksen parantamiseen

TOINEN ASKEL

Lapsen kehitystä tukevia keinoja uhman hoitamiseen. Opit ymmärtämään lapsen mielen ja tunnesäätelyn kehitystä. Saat neljä helposti sovellettavaa kehityspsykologista työkalua uhman rauhoittamiseen.

KOLMAS ASKEL

Ei JOS vaan KUN aikuisen hermo pettää. Opit rauhoittamaan omaa tunnetilaasi sekä mielensisäisillä että kehollisilla menetelmillä.

NELJÄS ASKEL

Nyt osaat jo: näin selviätte uhmasta. Käymme läpi kolmiportaisen käytännön, jolla selviätte lapsen voimakkaan uhmakohtauksen läpi turvallisesti. Kerromme myös, mitkä keinot eivät ole suositeltavia ja lapsen kehitykselle suotuisia.

VIIDES ASKEL

Tieteellisesti todistetut ja arjessa tuhannesti testatut tehokkaat temppumme kevyempään ja iloisempaan arkeen.

Aloita jo tänään!  

Helposti sovellettavia keinoja joilla uhma rauhoittuu ja oma jaksaminen paranee.

KYLLÄ KIITOS
Nordic Fit Maman verkkovalmennus auttaa moneen vaivaan.

Lähde mukaan jos:

 • Haluat lisätä arkeenne hyviä hetkiä ja vahvistaa suhdetta lapseesi.
 • Haluat toimia kaikenikäisten lasten uhma- tai kiukkukohtauksissa tavalla, joka edistää lapsen kehitystä. 
 • Olet huolissasi oman pinnan katkeamisesta ja koet riittämättömyyden tunnetta.
 • Olet ylipäätään kiinnostunut lapsen mielen kehityksestä ammatillisesti tai omassa elämässäsi. 
 • Olet eri mieltä kumppanisi kanssa lapsen kasvatuksesta näissä tilanteissa. 
ALOITA NYT

Haluatko selvitä lapsen tunnepurkausten ja kaikenlaisen vastustelun kanssa lasta nujertamatta, mutta oma auktoriteetti ja aikuisuus säilyttäen?

Eli kuinka toimia kun:

 • Lapsi vetää kaarella raivaria ja kaikki tuijottaa. 
 • Koululainen ei kolmannellakaan ystävällisellä/jämäkällä/nalkuttavalla/uhkailevalla/raivoavalla kehoituksella vie astioitaan koneeseen. Taaskaan.
 • Teini kommentoi joojoo, mutta toiminta on eiei. 
 • Lapsi tekee selän takana just niin kuin on kielletty ja kun jää kiinni, on uhmakas ja kovapäinen.

No niin, tajuatte idean. Ei muuta kuin hommiin. 

ALOITA NYT

Vahvista sinun ja lapsesi keskinäistä suhdetta ja vuorovaikutusta. 

Mitä äidit sanovat:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kolmen lapsen äitinä sain hyviä vinkkejä arjen leikkisyyden ja läsnäolon parantamiseen ja samalla omien riittämättömyyden tunteiden taklaamiseen. Muutama takaraivossa ollut uskomus ja toimintatapa lensi romukoppaan ja huomaan heti muutoksia perheen arjessa.

Askeleissa oli sopiva määrä tietoa ja työkaluja joita ehti viikon aikana viemään tosi tilanteisiin. Videot sopivan mittaisia ruuhkavuosiarjessa katsottaviksi."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Lähdin mukaan tälle kurssille koska ajattelin saavani hyviä vinkkejä kahden uhmaikäisen (1,5v ja 3,5v) pahimpien kiukunpuuskien avuksi. Näitä vinkkejä sainkin ja lisäksi kurssissa oli vielä tosi paljon enemmän, mitä ajattelin!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Saimme kurssin myötä erittäin rakentavia keskuteluita puolison kanssa. Uskon että pystymme jatkossa vieläkin parempaan vanhemmuuteen luomalla lapsille turvallisen, rakastavan ja leikkisän kasvuympäristön! Kiitos että muistutitte myös että on enemmän kuin ok heittäytyä leikkeihin ja muistaa nähdä maailmaa myös ajoittain omien lasten silmin!"

Nordic Fit Maman verkkovalmennukset

Miten valmennus toimii?

1. Kurssin voi aloittaa koska tahansa ja se sisältää viisi osiota. Saat joka viikko n. 15 minuutin videon (uusi askel) ja siihen liittyvät tehtävät. Videot ja tehtävät on koostettu myös tekstimuotoon.

2. Saat sähköpostilla muistutuksen kun uusi osio aukeaa. Osio (=askel) sisältää teoriavideon sekä tehtävävideon, jotka voit katsoa kun sinulle sopii.

3. Pystyt soveltamaan saamaasi tietoa ja keinoja arkeen samantien ja sinulle sopivassa tahdissa.

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kuukautta ostosta. Sinulla on siis hyvin aikaa edetä valmennuksessa omaan tahtiisi.

ALOITA NYT

Asiantuntemus kurssin takana:

Janna Manninen

Lastenpsykiatri, pari- ja perheterapeutti, työnohjaaja ja tietokirjailija.

"Lapsi tarvitsee ihmissuhteen, jossa hänen kokemuksillaan on merkitystä - ja niin tarvitsee aikuinenkin."

 

Leea Mattila

Laillistettu psykologi, aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapeutti, Theraplay-vuorovaikutusterapeutti, -työnohjaaja ja -kouluttaja.

Opi ymmärtämään lapsesi mieltä

"Kiitos että te ammattilaiset sanotte sen ääneen, että tunteet kuuluvat lapsuuteen ja uhmakkuus enemmänkin kuuluu siihen ja että olisi huolestuttavampaa, jos tunteita ei olisi ollenkaan!"

ALOITA JO TÄNÄÄN

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedulla tai MobilePaylla

 1. Etsi liikuntaetupalveluntarjoajan verkkopalvelusta käyttöpaikaksi Nordic Fit Mama tai Nordic Wellness Group. Tai maksa MobilePaylla.
 2. Maksa suoritus ja lähetä kuitti / kuvakaappaus ostosta sähköpostitse info(at)nordicfitmama.fi. 
 3. Saat paluupostissa linkin valmennukseen.

Voit tehdä ostoksen myös suoraan Epassin markkinapaikassa mikäli sinulla on käytössä Epassi tai Eazybreak etu tai Edenredin MyEdenred-sovelluksella.