ALOITA NYT

Lantionpohjahaasteestamme sanottua - pieni hinta paremmasta arjesta

lantionpohjan lihakset
Lantionpohja kuntoon: “Pystyn hölkkäämään ilman pelkoa lirahtelusta”

Terveyshaasteita kohdatessamme emme aina tule ajatelleeksi, että asioille voi tehdä jotain. Joskus pienikin muutos arjessa tai uuden rutiinin lisääminen päiväohjelmaan riittää.

Lantionpohjan lihasten heikkoudesta tai kireydestä johtuvat haasteet, kuten virtsankarkailu ja laskeumat, ovat tällaisia.

Vaikeissa tapauksissa saatetaan tarvita asiantuntijoiden apua ja jopa leikkaushoitoa, mutta ennen kuin niihin on turvauduttava, voi kokeilla kotikonsteja.

Supersuosittu ja kiitetty Lantionpohjan treenihaasteemme on neljän viikon ohjelma, jonka aikana opitaan sekä treenaamaan että rentouttamaan lantionpohjaa. Molemmat ovat nimittäin yhtä tärkeitä. Järjestämme haasteita muutaman kerran vuodessa, liity postituslistallemme sivun alalaidasta niin saat tiedon kun seuraava lantionpohjahaaste alkaa!

Harjoitukset vievät päivästä vain 5-10 minuuttia ja siksi onkin suorastaan hämmästyttävää, miten hienoja tuloksia haasteeseen osallistuneet ovat raportoineet.

Parasta on se, miten voimaannuttavaksi haaste on osoittautunut - palautteissa toistuu kiitollisuus parempaan arkeen ja kohonneseen itsevarmuuteen 💝 Kokosimme tähän muutamia palautteita jotka toivottavasti innostavat sinutkin ottamaan haasteen vastaan:

“Selkeä, helppokäyttöinen alusta haasteelle ja valmennuksille. Hyvät, tutkimukseen perustuvat ohjeet asiaan ja harjoitteille.”

“Harjoitukset olivat helppoja niin, että kuka vaan pystyy ja ehtii ne tekemään.

“Riinalla on lempeä ja ymmärtävä ote asiaan.”

“Pystyn hölkkäämään ilman pelkoa lirahtelusta”.

“Tunnen nyt kroppani ja hallitsen sitä paremmin. “

“Seksin aikana ei enää pelota että tulisi yllätysilmoja tai virtsankarkailua. Ja uskaltaa aivastaa! Parasta on ollut se että harjoitukset voi tehdä mihin aikaan päivästä vain tai kiireen sattuessa seuraavana päivänä. Eli täysin omaan tahtiin. Ohjeet on selkeät, videoista oli suuri apu. Erittäin loistava ja selkeä kokonaisuus. "

“Ei virtsankarkailua = helpompi olo yleisesti, sekä huomasin suuren eron keskivartalon voiman kasvussa. Tuntuma omaan kehoon on muutenkin parempi, tunnen oloni voimakkaammaksi ja energisemmäksi.”

“Epämukavuus emättimen alueella helpotti!"

“Nyt pystyn itsenäisesti treenaamaan lantionpohjan lihaksia ajasta ja paikasta riippumatta. Kokonaisuudessaan todella hyvä kurssi: lantionpohjan lihaksiin liittyvät harjoitukset olivat yksinkertaiset ja kattavat, ja myös helpot muistaa ja integroida haasteen jälkeiseen arkeen. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt kurssin "extra-treeneistä" koskien hengitystä/rauhoittumista sekä selän ja kropan avaavia liikkeitä. Todella hyvä lisä! Päivittäiset sähköpostit olivat myös hyvä tapa aktivoida treeneihin, sillä ilman niitä haaste olisi voinut jäädä taka-alalle. 5/5!”

“Oma kehonkuva on muuttunut entistä positiivisempaan suuntaan, kun ryhti on parempi. Päivittäiset harjoitukset olivat juuri oikean pituisia kiireiseen lapsiperhearkeen. Lisäksi haaste alkoi sopivan helpoista harjoitteista ja eteni haastavuudeltaan loppua kohti. Loistava haaste!”

“Osallistuin valmennukseen ajatuksella, että maksamalla 4,90€ minulla ei ole mitään menetettävää. Haaste ylitti kuitenkin odotukseni, ja neljän viikon jälkeen virtsankarkailu ja selkäkivut ovat vähentyneet! Treenit olivat simppeleitä ja lyhyitä, saatoin tehdä ne automatkalla tai töissä istuessa. Tämä oli pieni hinta paremmasta arjesta. Kiitos!”

Pieni hinta paremmasta arjesta kuulostaa todella hyvältä 😍.

Pieninkin askelin voi päästä pitkälle ja kun sinne on päässyt, on helppo jatkaa samalla tiellä 🏃‍♀️. 

Tutustu valmennuksiimme:

Katso kaikki valmennukset