LIITY JÄSENEKSI

Toimiiko verkkovalmennus ihan oikeasti?

lantionpohja synnytyksen jälkeen treeni vatsalihasten erkauma virtsankarkailu
Tutkitusti toimiva verkkovalmennus synnytyksen jälkeen

Reetta Takasen vuonna 2019 Jyväskylän yliopistossa tekemässä terveyskasvatuksen alaan kuuluvassa opinnäytetyössä tutkittiin Nordic Fit Maman verkkovalmennusten vaikutusta synnyttäneiden äitien hyvinvointiin.

Sähköiset palvelut ovat terveydenhuollossa vielä uutta mutta ne ovat suuri mahdollisuus, sillä tämäkin tutkimus osoittaa niiden olevan tärkeä kanava paitsi kuntoutuksen, myös tiedonvälityksen kannalta. Ne säästävät aikaa, rahaa ja vaivoja ja ovat yleensä tarjolla vuorokauden ympäri. Myös Internetin vertaistuki on tärkeää.

Tutkimukseen osallistuneista äideistä valtaosa kärsi synnytyksen jälkeen niska- ja hartiakivuista. Myös virtsankarkailu, ryhtiongelmat, epämukavuus emättimen alueella, epätietoisuus lantionpohjalihasten harjoittamisesta sekä selkäkivut olivat yleisiä.

Kipujen lisäksi myös huonosti nukutut yöt vaikuttivat tutkittavien jaksamiseen arjessa. Virtsankarkailu aiheutti häpeää, joka kuormitti äitien psyykkistä hyvinvointia. Epätietoisuus ja tiedonpuute lisäsivät tutkituissa myös pelkoa ja huolta, joka sekin vaikutti mielialaan.

Kuntouta keskivartalo® verkkovalmennus toimii - tutkitusti!

Tutkimuksen tulokset ovat yksiselitteiset: verkkovalmennus on monella tavalla tehokas keino kuntoutumiseen ja tiedonhankintaan sekä vertaistuen saamiseen.

Kuntouta keskivartalo® -valmennuksemme tehosi erityisesti lantionpohjan vaivoihin ja lantionpohjan lihasten tunnistamiseen ja aktivointiin. Yli puolet tutkittavista sai apua virtsankarkailuun. Selkäkivut ja niska-hartiakivut helpottuivat myös suurella osalla. Lisäksi vatsalihasten aktivoimiseen saatiin apua.

Verkkovalmennus toi helpotusta arkeen,  vauvan hoitoon ja yleisesti arkiaskareiden tekemiseen. Jopa sosiaalisten suhteiden raportoitiin parantuneen. Valmennus oli siis monin tavoin elämänlaatua parantava kokemus. Jaksaminen on vauva-arjessa ja pikkulapsiaikana koetuksella, joten myös henkisiin tarpeisiin vastaaminen on tärkeää. Tämä on otettu valmennuksessamme huomioon sillä se on tehty äitejä kuunnellen.

Tässä muutamien asiakkaidemme kokemuksia Kuntouta keskivartalo® -valmennuksestamme:

“Sain taas tuntuman lantionpohjan lihaksiin, apua selkäkipuihin ja enää ei tarvitse käyttää tenoja! Parasta oli ammattilaisten laatimat turvalliset ohjeet, harjoitusten helppo sovittaminen vauva-arkeen ja facebook ryhmän tuki.”

“Iso kiitos kuluneesta valmennuksesta! Ilman sitä en fyysisesti olisi varmasti tässä missä nyt olen eikä olo varmastikaan olisi näin hyvä. Treenit oli tosi helppo toteuttaa lastenkin seurassa sekä nyt loppuvalmennuksesta myös lomalla.”

"Lähdin mukaan valmennukseen 1kk synnytyksestä. Ryhti oli huono ja olo vieras omassa kropassa. Kilojakin karistettavana jonkun verran. Valmennuksesta oli paljon apua. Löysin ryhdin ja lantionpohjan lihakset vahvistuivat. Näin jälkiviisaana olisin aloittanut valmennuksen heti synnytyksen jälkeen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.”

Lue myös bloggari Jenni Karjalaisen kokemus Nordic Fit Mama 1 -valmennuksesta ja katso huikeat muutoskuvat.

Tule mukaan tyytyväisten äitien yhteisöön!

Nyt saat Nordic Fit Mama 1 (Kuntouta keskivartalo®) ja Nordic Fit Mama 2 (Treeni, ravinto ja hyvinvointi) valmennukset yhteispakettina kaupassamme hintaan 149 euroa (kummankin hinta erikseen ostettuina 89 euroa). 

Asiantuntijoiden suunnittelemat valmennukset kuntouttavat keskivartaloa ja koko kehoa turvallisesti. Ostamalla molemmat kurssit saat 12 viikon nousujohteisen treeniohjelman, tavoitteena vahvistaa kehoa ja rakentaa perusta hyvälle arjelle ja rankemmallekin treenille tulevaisuudessa!

Nähdään valmennuksissa!

Osta valmennus verkkokaupastamme.

Lähde: Takala, Reetta (2019): Synnyttäneiden äitien kokemuksia verkkovalmennuksesta. Pro gradu-tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Liikuntatieteellinen tiedekunta. 

Liity Nordic Fit Maman jäseneksi!

Kaikki valmennukset käytössäsi alk. 16,60€ / kk. 

1 kuukausi

KESÄALE 24,90€/kk*

norm. 29,90€/kk*


* Laskutetaan joka kuukausi

 • Kaikki Nordic Fit Maman valmennukset käytössäsi
 • Bonussisällöt
 • Minikurssit
 • Webinaarit
 • Kumppaneiden edut
 • Yhteisön tuki

Jäsenyyden voi peruuttaa milloin vain.

Kesäalen aikana saat jäsenyyden PYSYVÄSTI hintaan 24,90€/kk!
Voimassa 3.7.asti. 

 

OSTA NYT

6 kuukautta

24,80€/kk*


*149€ Laskutetaan kuuden kuukauden välein

 • Kaikki Nordic Fit Maman valmennukset käytössäsi
 • Bonussisällöt
 • Minikurssit
 • Webinaarit
 • Kumppaneiden edut
 • Yhteisön tuki

Voit maksaa 6 kk jäsenyyden myös liikuntaedulla. Jäsenyys jatkuu automaattisesti 6 kk jälkeen. Voit peruuttaa jäsenyyden milloin vain. 

 

OSTA NYT

12 kuukautta

16,60€/kk*

Suosituin

*199€ Laskutetaan kahdentoista kuukauden välein

 • Kaikki Nordic Fit Maman valmennukset käytössäsi
 • Bonussisällöt
 • Minikurssit
 • Webinaarit
 • Kumppaneiden edut
 • Yhteisön tuki

Voit maksaa 12 kk jäsenyyden myös liikuntaedulla. Jäsenyys jatkuu automaattisesti 12 kk jälkeen. Voit peruuttaa jäsenyyden milloin vain. 

 

OSTA NYT