Pink Friday tarjous 27.-30.11. 💕 Valmennukset 59€ 💕 Alekoodi:PINKFRIDAY

LISÄÄ HYVINVOINTIA IMETTÄVILLE ÄIDEILLE

imetys yhteistö äitiys May 28, 2020

Imetyksen tuki ry ja Nordic Fit Mama aloittavat yhteistyön

Imetys on lapsen ja äidin terveydelle monin tavoin tärkeää. Odotus- ja imetysaika voivat kuitenkin myös rasittaa äidin kehoa ja aiheuttaa esimerkiksi selkä- ja niska/hartiavaivoja. Näitä voidaan sekä ehkäistä että hoitaa ryhtiä ja keskivartaloa vahvistavalla liikunnalla.  Äidin terveys ja hyvinvointi on tärkeää myös vauva- ja pikkulapsiaikana. Tavoitteena on luoda ainutlaatuisesta imetysajasta sekä äidille että lapselle miellyttävämpää.

Imetyksen tuki ja Nordic Fit Mama tekevät kevään ja syksyn aikana yhteistyötä imettävien äitien hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Yhteistyöhön kuuluu Imetyksen tuen nettisivuille laadittava, imettäville äideille suunnattu hyvinvoinnin tietopaketti, jossa on mukana helppoja treeniohjeita, joiden avulla äiti voi helpottaa synnytyksen jälkeistä aikaa hoitamalla ja kuntouttamalla lantionpohjan lihaksia ja keskivartaloa. Suunnitteilla on lisäksi blogikirjoituksia, podcast-jaksoja ja mahdollisesti syksyllä yhteinen webinaari. Nordic Fit Maman perustaja ja johtaja Riina Laaksonen myös luennoi marraskuussa Imetyksen tuki ry:n tukiäideille. 

Imetyksen tuki ry on perheiden tukena imetyksessä ja vanhemmuudessa koulutettujen vertaistukiäitien ja monipuolisen tietomateriaalin avulla. Nordic Fit Mama on äitien terveyteen keskittynyt yritys, joka tuottaa verkkopalveluja erityisesti raskauden ja synnytyksen jälkeiseen hyvinvointiin ja kuntoutumiseen.

 

Lisätietoja:
Riina Laaksonen
Nordic Fit Mama
CEO, perustaja
+358 40 180 1535
[email protected]
www.nordicfitmama.fi

Saija Ohtonen-Jones
Imetyksen tuki ry.
Toiminnanjohtaja
044 522 5032
[email protected] 
www.imetys.fi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.