ALOITA NYT

Lisää hyvinvointia imettäville äideille

imetys äitiys
Niskavaivat ja imetys

Imetyksen tuki ry ja Nordic Fit Mama aloittavat yhteistyön

Imetys on lapsen ja äidin terveydelle monin tavoin tärkeää. Odotus- ja imetysaika voivat kuitenkin myös rasittaa äidin kehoa ja aiheuttaa esimerkiksi selkä- ja niska/hartiavaivoja. Näitä voidaan sekä ehkäistä että hoitaa ryhtiä ja keskivartaloa vahvistavalla liikunnalla.  Äidin terveys ja hyvinvointi on tärkeää myös vauva- ja pikkulapsiaikana. Tavoitteena on luoda ainutlaatuisesta imetysajasta sekä äidille että lapselle miellyttävämpää.

Imetyksen tuki ja Nordic Fit Mama tekevät yhteistyötä imettävien äitien hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Yhteistyöhön kuuluu Imetyksen tuen nettisivuille laadittava, imettäville äideille suunnattu hyvinvoinnin tietopaketti, jossa on mukana helppoja treeniohjeita, joiden avulla äiti voi helpottaa synnytyksen jälkeistä aikaa hoitamalla ja kuntouttamalla lantionpohjan lihaksia ja keskivartaloa. Lisäksi Nordic Fit Maman Kuntouta keskivartalo -valmennukseen tullaan lisäämään yhteistyössä Imetyksen tuen kanssa toteutettava imetysopas. 

Imetyksen tuki ry on perheiden tukena imetyksessä ja vanhemmuudessa koulutettujen vertaistukiäitien ja monipuolisen tietomateriaalin avulla. Nordic Fit Mama on äitien terveyteen keskittynyt yritys, joka tuottaa verkkopalveluja erityisesti raskauden ja synnytyksen jälkeiseen hyvinvointiin ja kuntoutumiseen.

 

Lisätietoja:
Riina Laaksonen
Nordic Fit Mama
CEO, perustaja
+358 40 180 1535
[email protected]
www.nordicfitmama.fi

Saija Ohtonen-Jones
Imetyksen tuki ry.
Toiminnanjohtaja
044 522 5032
[email protected] 
www.imetys.fi

Tutustu valmennuksiimme:

Katso kaikki valmennukset